همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
سلام
تو تاپیک تبادل فیلم پست زدم کسی جوابی نداد...
کسی 22 دی وی دی لاست رو کامل داره؟! من خودم 20 تاش رو دارم گیر 2تاش هستم کسی میتونه واسم بفرسته اون 2 تاش رو؟! منم به جاش فیلمی چیزی بهش میدم...
ممنون

به به امین جون بالاخره دست به کار شدی! :biggrin1:
چه کیفیتی گرفتی ؟
همه فصلها رو داری دیگه بشین بکوب ببین تا پایان تابستون حالش رو ببری:biggrin1:

حالا کجاش رو دیدی:
هر فصل بهتر از فصل قبل میشه

پ .ن : حالا با کدوم شخصیت هم ذات پنداری کردی؟

سلام
تو تاپیک تبادل فیلم پست زدم کسی جوابی نداد...
کسی 22 دی وی دی لاست رو کامل داره؟! من خودم 20 تاش رو دارم گیر 2تاش هستم کسی میتونه واسم بفرسته اون 2 تاش رو؟! منم به جاش فیلمی چیزی بهش میدم...
ممنون
ای دیر گفتی دیروز میگفتی برات رایت میکردم نگه میداشتم
دیروز دادم پسرعموم برد شهرشون شرمنده
======================
یه بار هم یکی به من گفت دی وی دی 23 لاست هم اومده که حالا فهمیدم همینا بوده.کسی هست اینا رو دیده باشه؟؟
من یک دی وی دی داشتم حالا نمیدونم این همون 23 هست که شما میگی
توش یکسری سکانس که تو سریال نبود نشون داده بود فکر کنم این همون بود که شما میگی
مثلا تیکه هایی از سعید نشون داد در فرودگاه قبل از پرواز که تو سریال نبود و دیگر شخصیتها در فرودگاه که تو سریال نبودند و بعصی ماجراها تو جزیره و...

پ . ن: البته اینم دادم پسرعموم برد:biggrin1:

به به امین جون بالاخره دست به کار شدی! :biggrin1:
چه کیفیتی گرفتی ؟
همه فصلها رو داری دیگه بشین بکوب ببین تا پایان تابستون حالش رو ببری:biggrin1:

حالا کجاش رو دیدی:
هر فصل بهتر از فصل قبل میشه

پ .ن : حالا با کدوم شخصیت هم ذات پنداری کردی؟
سلام
اره دیگه اغفال شدم:دی!
dvd rip هستن...

میخوام ببینم ولی الان رسیدم به سیزن 2 که 1 دی وی دیش نیست....:-"

پ.ن:با جک و چارلی خیلی حال میکنم مخصوصا جک ولی این ساویر هم هر چی داره میره جلو داره خوب میشه:دی
ای دیر گفتی دیروز میگفتی برات رایت میکردم نگه میداشتم
دیروز دادم پسرعموم برد شهرشون شرمنده

شانسه منه دیگه:دی

dvd میگرفتی حالش رو میبردی
شنیدم زیرنویس هماهنگش گیر نمیاد و مکافاته
=================
من خودم 20 تاش رو دارم
بعد dvd rip که 10 تا دونه بیشتر نمیشه شما چطور 20 تا بهت دادن
نسخه dvd بیست و دو عدد هستش

خب امین DivX ـش میشه 8 تا dvd کیفیتش هم بهتره ! حیف که آدم نیستی و اگر نه برات میفرستادم :) هنوز اون چیزه ما رو نفرستادی ؟ اوه ، چرا اصلا دارم می پرسم . . .

نمی دونم از این اطلاع دارین یا نه ولی تو مدتی که بین فصل 3 و 4 فاصه افتاد ،ظاهرا از ABC اپیزودای کوتاهی پخش می شد ، مثلا دو دقیقه ،که توش یه حرف مهم زده می شد ، یا یکی یه کار مهم انجام می داد.ظاهرا به درک بهتر داستان کمک می کنه و همچنین به درک فصل 4.
توی imdb هم با نام Lost: Missing Pieces تو آدرس زیر اپیزوداشو نوشته.به نظرم فلش بکم هستن.

http://www.imdb.com/title/tt1150692/episodes#season-1

یه بار هم یکی به من گفت دی وی دی 23 لاست هم اومده که حالا فهمیدم همینا بوده.کسی هست اینا رو دیده باشه؟؟
من اینا رو دیدم ، همینطور Mahsa . در مورده
که توش یه حرف مهم زده می شد ، یا یکی یه کار مهم انجام می داد.
باید بگم نه ، اصلا چیزای مهمی نبودن ، نهایت کاری که میکردن این بود که به شما توی بیشتر شناختن شخصیت مورد علاقه تون کمک میکردن . اصلا چیزای مهمی نبودن ندیده باشی چیزی از دست ندادی . . .

خب امین DivX ـش میشه 8 تا dvd کیفیتش هم بهتره ! حیف که آدم نیستی و اگر نه برات میفرستادم :) هنوز اون چیزه ما رو نفرستادی ؟ اوه ، چرا اصلا دارم می پرسم . . .
توهین مستقیم در جمع؟:دی بدم بنت کنن؟:دی
حالا کی خواست از تو بگیره از دیروز 2 هزار نفر پی ام دادن ابراز علاقه کردن که بفرستن واسم:)
اون چیز تو هم به زودی:دی!!

سلام !
این Naveen Andrews یا همون سعید اصلیتا کجاییه ؟ تو IMDB نوشته تو لندن متولد شده !!
2رگه هست یدونش هندی یدونش انگلیسی . بله تو لندن متولد شده .
به نظرتون قشنگ ترین فصلش کدومه ؟!
فصل 1 2 3 4 خیلی قشنگ بودن به نظر من ! همشون قشنگ بودن ولی فصل سه اولش کمی رو مخ بود و فصل 2 هم اوایلش فلش بک هاش هیجان رو میگرفت
آخه اون موقع همه تو کف این بودن کسی که زیر دریچه هست کیه نگو اون زیر جناب دزموند بود;)
===
===
دوستان من یه سری به فروم لاست زدم(ir.) بعد دیدم گفته بودن یه هنر پیشه ی ایرانی تو فصل 5 میاد
بازیگری که قراره نقش سزارو در لاست بازی کنه مشخص شد.سعید تقماویی بازیگر سریال خانه صدام ...بازیگر فوق العاده خوبیه!
اولا اینکه من هر چی سعی کردم نتونستم فامیلیشو بخونم ! بعدشم هیچ منبعی ذکر نشده بود. میخواستم ببینم درسته یا نه ؟

آخرین ویرایش:
شرمنده پست ِ آف میدم ، ولی یه چیزیه رو دلم مونده باید بگم :دی

امین دقت کردی هر وقت تو پست میدی تاپیک میخوابه ؟ :) همیشه وقتی تاپیک در اعماقه ، جلوش رو نگاه میکنی میبینی نوشته آخرین پست pandora tomorrow :)

اولا اینکه من هر چی سعی کردم نتونستم فامیلیشو بخونم ! بعدشم هیچ منبعی ذکر نشده بود. میخواستم ببینم درسته یا نه ؟

Saïd Taghmaoui یک بازیگر فرانسوی هست .

French actor Saïd Taghmaoui has joined the cast of Lost for a recurring role in the show's fifth season. Taghmaoui, best known for his part in seminal 1995 film La Haine, will reportedly play a character called Caesar. Lost's showrunner Damon Lindelof told Entertainment Weekly that the actor has "an innate intelligence, intensity and danger we really responded to". Fellow Lost boss Carlton Cuse added

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or