همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
نمیفهمم ؟ چیش جدیده ؟ اینی که میگی رو نمیدونم ولی imdb لیست اپیزود ها رو زودتر لیست میکنه بعضی اوقات با زمان پخششون.
الان لیست کل زمان پخش prison break s4 رو زده در حالی که هیچیش پخش نشده.
زمان پخشش هم مجهول نیس تیریپه 15-16 ژانویه بود فکر کنم . بچه ها میدونن الان میان میگن :)

نمیفهمم ؟ چیش جدیده ؟ اینی که میگی رو نمیدونم ولی imdb لیست اپیزود ها رو زودتر لیست میکنه بعضی اوقات با زمان پخششون.
الان لیست کل زمان پخش prison break s4 رو زده در حالی که هیچیش پخش نشده.
زمان پخشش هم مجهول نیس تیریپه 15-16 ژانویه بود فکر کنم . بچه ها میدونن الان میان میگن :)

گفتم الان وحید میاد بهم گیر میده:eek:.میدونم زمانش معلومه.تو imdb علامت سوال زده.:biggrin1:
همین اسم اپیزودو اخه نمیدونستم.همین واسم خوشحال کنندس.
با توجه به اسمش فکر کنم جزیره رو نشون بده.نه؟
خیلی دلم میخواد بدونم چی شده وقتی اونا رفتن.چه بلایی سر سایر اومده.

MAHSA
با توجه به اسمش فکر کنم جزیره رو نشون بده.نه؟
خیلی دلم میخواد بدونم چی شده وقتی اونا رفتن.چه بلایی سر سایر اومده.
اسمش که تابلو میزنه مربوط به جزیره باشه. سایر که فعلا تو جزیره هستو پیش جولیت نشسته بود و منتقل هم شدن:biggrin1: /
ولی خدایی سیزن 2 و سیزن 3 که پایان چندان جالبی نداشت ولی سیزن 1 و 4 که پایانش آدمو دقیقا اینجوری ":eek:" میکرد فکر نمیکنم شروع خفنی داشته باشه. چون اگر یادت باشه اپیزور اول S2 اصلا هیجان دقایق آخریه ی لحظات آخر S1 رو نداشت و نامردا انقدر فلش بک نشون دادن دیگه کلا هیجان خوابید:biggrin1:
کلا منتظر یه شروع انفجاری نباش:biggrin1: که نویسنده های لاست اصلا احلش نیستن.
ولی یه چیزی این جولیت بیچاره سه سال بود داشت گریه ُ زاری میکرد که از جزیره بره ولی بنده خدا نتوست و هیچ کس هم به یادش نبود:( (البته منم ازش خوشم نمی یومدا:biggrin1: ولی گناه داشت:biggrin1: )

ولی خدایی سیزن 2 و سیزن 3 که پایان چندان جالبی نداشت

سیزن 3 پایان جالبی نداشت ؟ :eek:
سیزن 3 اتفاقا بینه همه سیزن ها به نظره من بهترین پایان رو داشت طوری که دو قسمته آخرش رو شاید 6 7 بار نگاه کردم.
اینکه از جک فلش فوروارد نشون میده ، و تا آخرین لحظه فکر میکنی فلش بکه و در دقیقه آخر میفهمی که اینا همه فلش فوروارد بودن و تصور آینده ی جک بعد از رفتن از جزیره و . . . واقعا پایان محشری داشت

اسم اپیزود اول سیزن 5 :
احتمالآ در مورد مرحوم جان لاک هست. چند بار توی اپیزود آخر سیزن 4 اشاره شد که جان لاک بعد از رفتن اینا از جزیره مشکلاتی براش پیش اومده و بعدش هم که مرد ! یه جایی هم اگه اشتباه نکنم به جک تقریبآ التماس میکرد که جزیره رو ترک نکنن.

سیزن 3 اتفاقا بینه همه سیزن ها به نظره من بهترین پایان رو داشت طوری که دو قسمته آخرش رو شاید 6 7 بار نگاه کردم.
اینکه از جک فلش فوروارد نشون میده ، و تا آخرین لحظه فکر میکنی فلش بکه و در دقیقه آخر میفهمی که اینا همه فلش فوروارد بودن و تصور آینده ی جک بعد از رفتن از جزیره و . . . واقعا پایان محشری داشت
دقیقا !!
من حد اقل تا دو سه روز به معنای واقعی کلمه تو جو پایان سیزن سه بودم:biggrin1:(دیگه همون جا هم بود که از کیت به معنای واقعی کلمه بدم اومد):biggrin1:
احتمالآ در مورد مرحوم جان لاک هست. چند بار توی اپیزود آخر سیزن 4 اشاره شد که جان لاک بعد از رفتن اینا از جزیره مشکلاتی براش پیش اومده و بعدش هم که مرد ! یه جایی هم اگه اشتباه نکنم به جک تقریبآ التماس میکرد که جزیره رو ترک نکنن.
اگرم به جزیره ربط داشته باشه فکر نکنم از این جهت به لاک مربوط بشه چون تا اون جایی که من برداشت کردم این بدبختیاش خارج از جزیره براش پیش اومده بود

بعد یه سوال
بعد از این که چارلی مرد روحشم یه چند جا حضور پیدا کردو اینا من امیدوارشدم که بازم به صورت روح داریمش(الته یکی دو جا بود فقط) بعد اونم بی هیچ دلیلی از بین رفت کلا کسی میدونه جراین چارلی چی بودش که این جوری حذفش کردن ؟؟مثلا مثل اکو صاحل زدگی و اینا......

آخرین ویرایش:
نمیدونم سلیقه ها فرق میکنه کلا من از سیزن 1 بیشتر از همه خوشم اومد بعد سیزن 2 بعد 4 بعد 3:sick:
البته
آینده وگذشته
نشون دادن های سیزن 3 هم در آخرش خیلی خفن بود ولی به من که حده اقل اون حسی که پایان S1 رو میداد القا نکرد;)

چارلی
خیلی ناراحت شدم که چارلی مرد.اتفاقا من برا یه سوال هم در مورد اون پیش اومده.اون موقعی که چارلی توی اون اتاقک(جمینگ روم) بود یهو میکائیل میادو اونجا رو منفجر میکنه ولی وقتی دزموند میاد چارلی بجای اینکه باهاش بره بیرون میمونه تا غرق بشه.خوب اونکه میتونست خودشو نجات بده چرا اینکارو نکرد.
البته فکر میکنم چون دزموند بهش گفته باید بمیری که بقیه نجات پیدا کنن یعنی غرق شدن تو منجر به نجات کلر و بچش میشه...ولی خوب بازم یه جوریه.میلنگه قضیه:دی و بعدشم چرا کلر طبق گفته دزموند نجات پیدا نکرد و سوار هلیکوپتر نشد؟!
یه سوال هم دارم در باره اون قضیه جین:
اگه یادتون باشه اونجا که بن میادو با جک بالاسر تابوت جرمی بنتام(لاک)صحبت میکنه و بن بهش میگه باید همه برگردین به جزیره...جک بهش میگه کیت حتی با هام صحبت نمیکنه و سعید نمیدونم اصلا کجاس و sun blames me for... بقیشو نمیگه.یعنی نمیگه بخاطر مرگ جین.این معنیش این نیست که از وضعیت جین خبر دارن؟ و جین زندس؟:دی

من جزء بچه ها هستم:biggrin1:
زمان پخش اولين قسمت Prison Break اول سپتامبر هستش.
بحث کنيد، خوبه:biggrin1:

من جزء بچه ها هستم
زمان پخش اولين قسمت Prison Break اول سپتامبر هستش.
بحث کنيد، خوبه
بچه ها :دی من منظورم لاست بود ، پریزن بریک که من جزوه "دو روز دیگه شروع میشه" ها حسابش میکنم ! :)
راستی فرهنگ اون چیزه چی بود . . . Fringe ? این قسمت اولش پخش شده ؟
در مورد چارلی هم واقعا حماقت کرد . قشنگ وقت داشت بره بیرون . وقتی میخاییل رو نارنجک بدست دید هنوز میخاییل حلقه نارنجک رو نکشیده بود . بعد از دو سه ثانیه کشید . نارنجکش هم که انگار 7 ثانیه ای بود . این کاملا وقت داشت از اتاق بره بیرون . همونطوری که دوید طرفه در و بستش میتونست بره بیرون ببندش.
تازه وقتی میرفت بیرون اگه اتاق رو تا زانو آب گرفته بود هم باز با یه کم جون کندن با کمک دزموند میتونست در رو ببنده .
همه ی اینا به کنار ، تجهیزات اونجا گفتن ضد آب بودن یعنی اگه اون ایستگاه کامل میرفت زیر آب هم فرقی نمیکرد . یعنی اصلا لزومی نداشت در رو ببنده میتونست فرار کنه.
باز اینم به کنار :دی من قشنگ نگاه کردم از اون پنجره ای که میخاییل منفجرش کرد ، هیکل چارلی رد میشد . یعنی اصلا میتونست در رو ببنده بعد از اون پنجره هه بره بیرون و به سمت سطح آب شنا کنه.
ولی وقتی نویسنده یا کارگردان بخوان یکی از شخصیت ها رو بکشن دیگه چیزی جلودارشون نیس :دی

آخرین ویرایش:
سلام!
وحید :
ببین دزموند به چارلی گفت اگر اینطوری بشه میتونن برن(کلر ) .
کلا هم تا قبل از اون همونجور که دزموند میدید باید میشد. پس چارلی هم از این قضیه مطمئن بودو قهرمانانه با از خو گذشتگی .......

Last edited by a moderator:
باز اینم به کنار من قشنگ نگاه کردم از اون پنجره ای که میخاییل منفجرش کرد ، هیکل چارلی رد میشد . یعنی اصلا میتونست در رو ببنده بعد از اون پنجره هه بره بیرون و به سمت سطح آب شنا کنه.
اینو که راست میگی ولی دلیل عمدش این بود که میدونست هر چی فرار کنه بالاخره یک روز میمیره

وقتی بنجامین رو نارنجک بدست دید هنوز بنجامین حلقه نارنجک رو نکشیده بود
همون میکائیل رو میگی دیگه

بالاخره سوتی دادی وحید؟:دی

بچه ها بالاخره زمان جزیره از بیرون جزیره جلوتره یا عقب تره؟ (کلاهک توی کشتی دیر تر رسید دکتره رو که نسبتا سر بریدن زود تر رسید...:confused:

ببین دزموند به چارلی گفت اگر اینطوری بشه میتونن برن(کلر ) .
کلا هم تا قبل از اون همونجور که دزموند میدید باید میشد. پس چارلی هم از این قضیه مطمئن بودو قهرمانانه با از خو گذشتگی .......
آخه جالبه اونم تحقق پیدا نکرد . کلیر هم سوار هلیکوپتر نشد و نجات پیدا نکرد ، و از طرفی چون دزموند فوقش چند ساعت جلوترش رو میدید بعید میدونم وقتی رو دیده باشه که آخره سیزن 6 مثلا :دی کلیر سوار هلیکوپتر شه بره .

بالاخره سوتی دادی وحید؟
همو ! ( مهم اینه که منظورو برسونی! :دی )

اینو که راست میگی ولی دلیل عمدش این بود که میدونست هر چی فرار کنه بالاخره یک روز میمیره
همه یک روز میبینن . نگاه کن الان چند قسمت سریال نگاه کردی داری به خودت میگی آره اگه منم بودم دیگه خسته میشدم از دسته این همه مبارزه با مرگ و همونکارو میکردم و اینا .
ولی باور کن جون خیلی عزیز تر از این حرفائه که آدم به این راحتی ازش بگذره

بچه ها بالاخره زمان جزیره از بیرون جزیره جلوتره یا عقب تره؟ (کلاهک توی کشتی دیر تر رسید دکتره رو که نسبتا سر بریدن زود تر رسید...
این بهش میخوره اشتباه نویسنده ها باشه .
یا میشه نتیجه گرفت زمان جزیره از بیرون عقب جلو تره :دی

بچه ها :biggrin1: من منظورم لاست بود ، پریزن بریک که من جزوه "دو روز دیگه شروع میشه" ها حسابش میکنم ! :)
راستی فرهنگ اون چیزه چی بود . . . Fringe ? این قسمت اولش پخش شده ؟

Lost رو من چند جا نگاه کردم نوشتن اوايل 2009.
Fringe هم قسمت اولش به صورت رسمی پخش نشده، به صورت DVDSCR ـه.
خفنه. ببينيد.:biggrin1:

زمان جزيره هم
به نظر من هر وقت حال کنه عقبه يا جلوئه.:biggrin1:چيزی که خيلی سعی شده که بيننده بفهمه اينه که جزيره يه جورايی زنده ست و تصميم گيری ميکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or