نمیفهمم ؟ چیش جدیده ؟ اینی که میگی رو نمیدونم ولی imdb لیست اپیزود ها رو زودتر لیست میکنه بعضی اوقات با زمان پخششون.
الان لیست کل زمان پخش prison break s4 رو زده در حالی که هیچیش پخش نشده.
زمان پخشش هم مجهول نیس تیریپه 15-16 ژانویه بود فکر کنم . بچه ها میدونن الان میان میگن![]()
.میدونم زمانش معلومه.تو imdb علامت سوال زده.:biggrin1:اسمش که تابلو میزنه مربوط به جزیره باشه. سایر که فعلا تو جزیره هستو پیش جولیت نشسته بود و منتقل هم شدن:biggrin1: /با توجه به اسمش فکر کنم جزیره رو نشون بده.نه؟
خیلی دلم میخواد بدونم چی شده وقتی اونا رفتن.چه بلایی سر سایر اومده.
" میکرد فکر نمیکنم شروع خفنی داشته باشه. چون اگر یادت باشه اپیزور اول S2 اصلا هیجان دقایق آخریه ی لحظات آخر S1 رو نداشت و نامردا انقدر فلش بک نشون دادن دیگه کلا هیجان خوابید:biggrin1:
(البته منم ازش خوشم نمی یومدا:biggrin1: ولی گناه داشت:biggrin1: )ولی خدایی سیزن 2 و سیزن 3 که پایان چندان جالبی نداشت

دقیقا !!سیزن 3 پایان جالبی نداشت ؟
سیزن 3 اتفاقا بینه همه سیزن ها به نظره من بهترین پایان رو داشت طوری که دو قسمته آخرش رو شاید 6 7 بار نگاه کردم.
اینکه از جک فلش فوروارد نشون میده ، و تا آخرین لحظه فکر میکنی فلش بکه و در دقیقه آخر میفهمی که اینا همه فلش فوروارد بودن و تصور آینده ی جک بعد از رفتن از جزیره و . . . واقعا پایان محشری داشت
دیگه همون جا هم بود که از کیت به معنای واقعی کلمه بدم اومد):biggrin1:احتمالآ در مورد مرحوم جان لاک هست. چند بار توی اپیزود آخر سیزن 4 اشاره شد که جان لاک بعد از رفتن اینا از جزیره مشکلاتی براش پیش اومده و بعدش هم که مرد ! یه جایی هم اگه اشتباه نکنم به جک تقریبآ التماس میکرد که جزیره رو ترک نکنن.
نمیدونم سلیقه ها فرق میکنه کلا من از سیزن 1 بیشتر از همه خوشم اومد بعد سیزن 2 بعد 4 بعد 3سیزن 3 پایان جالبی نداشت ؟
سیزن 3 اتفاقا بینه همه سیزن ها به نظره من بهترین پایان رو داشت طوری که دو قسمته آخرش رو شاید 6 7 بار نگاه کردم.

بچه هامن جزء بچه ها هستم
زمان پخش اولين قسمت Prison Break اول سپتامبر هستش.
بحث کنيد، خوبه
اینو که راست میگی ولی دلیل عمدش این بود که میدونست هر چی فرار کنه بالاخره یک روز میمیرهباز اینم به کنار من قشنگ نگاه کردم از اون پنجره ای که میخاییل منفجرش کرد ، هیکل چارلی رد میشد . یعنی اصلا میتونست در رو ببنده بعد از اون پنجره هه بره بیرون و به سمت سطح آب شنا کنه.
همون میکائیل رو میگی دیگهوقتی بنجامین رو نارنجک بدست دید هنوز بنجامین حلقه نارنجک رو نکشیده بود
آخه جالبه اونم تحقق پیدا نکرد . کلیر هم سوار هلیکوپتر نشد و نجات پیدا نکرد ، و از طرفی چون دزموند فوقش چند ساعت جلوترش رو میدید بعید میدونم وقتی رو دیده باشه که آخره سیزن 6 مثلاببین دزموند به چارلی گفت اگر اینطوری بشه میتونن برن(کلر ) .
کلا هم تا قبل از اون همونجور که دزموند میدید باید میشد. پس چارلی هم از این قضیه مطمئن بودو قهرمانانه با از خو گذشتگی .......
همون میکائیل رو میگی دیگه
همو ! ( مهم اینه که منظورو برسونی!بالاخره سوتی دادی وحید؟
همه یک روز میبینن . نگاه کن الان چند قسمت سریال نگاه کردی داری به خودت میگی آره اگه منم بودم دیگه خسته میشدم از دسته این همه مبارزه با مرگ و همونکارو میکردم و اینا .اینو که راست میگی ولی دلیل عمدش این بود که میدونست هر چی فرار کنه بالاخره یک روز میمیره
این بهش میخوره اشتباه نویسنده ها باشه .بچه ها بالاخره زمان جزیره از بیرون جزیره جلوتره یا عقب تره؟ (کلاهک توی کشتی دیر تر رسید دکتره رو که نسبتا سر بریدن زود تر رسید...
بچه ها :biggrin1: من منظورم لاست بود ، پریزن بریک که من جزوه "دو روز دیگه شروع میشه" ها حسابش میکنم !
راستی فرهنگ اون چیزه چی بود . . . Fringe ? این قسمت اولش پخش شده ؟