همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
سحنه های حذف شده رو هم باید تو اسپویلر گذاشت؟ حالا من میگذارم:دی
به به به به
من امروز صحنه های حذف شده لاست رو دیدم.بعضی جاهاش خیلی جالب بود.ولی یه جاش واسه جین فوق العاده دلم سوخت و از طرفی هم کلی خندیدم به کاراش.
صحنشم این بود که میخواست با هارلی و مایکل گلف بازی کنه اولا زبونشونو نمیفهمید و دوما اینکه نتونست توپو درست بزنه و اعصاب مصابش داغون شدو هوار میزد و بالا پائین میپریدو حتی با توپ هم دعوا میکرد.:laughing:خیلی صحنش جالب بود نمیدونم چرا حذفش کردن.البته یه چیزی هم هست اون قسمت به جین نمیخورد چون معمولا همه شخصیتهای فیلم یه جورایی ساکتن و حرفشونو و ناراحتیشونو واسه خودشون نگه میدارن و با سکوت ابراز میکنن نه با هوار.
ولی کلا پیشنهاد میکنم اگه کسی ندیده حتما بگیره و ببینه.
من از جناب سریال سنتر گرفتم دمش گرم عالی بودن دی وی دی هاش.

چند بار بگم اونا صحنه های حذف شده نیستن ! :)

What are the Lost Mobisodes (Missing Pieces)?

The Lost Mobisodes, called "Missing Pieces," are mini-episodes that are supposed to "fill in the gaps" for us until the fourth season premiere. They are NOT deleted scenes and they were written and produced by the people who write and produce Lost. So far, there is 13 of them and they can be seen on ABC.com.

آخرین ویرایش:
تو قسمت اول فصل 5 چه میگذره:
s5xe1:Because You Left

The episode will feature a flash forward containing Jeremy Bentham and Jack. There will definately be an appearance from Jin but in what form?

خوب همون طور که مشخصه این قسمت فلش فوروارد درباره جرمی بنتام و جک داره و همچنین نمایشی از جین اما این که درباره جین چی رو میخواد نشون بده معلوم نیست!

من میگم به احتمال زیاد جین زنده هستش

خدایی این جان لاک انسان خوبی بود نباید میمرد ! :((بعد از جک خیلی تو جزیره بدرد خورد و کلا هم آدم بدی نبودو تو فکر خیانتو اینا نبود:(( کاشکی زنده میموند . خدایا خودت زندش کن:biggrin1:
خدا کنه حدهاقل با نام جرمی بتونه 2باره زنده شه . خیلی خوبه که E1 سریال در مورد جان هست:love:

حال کردین گفتم :
قصه راجع به مرحوم جان لاک هست ! آخه از اسمش داد میزنه دیگه :دی

kane :
ناراحتی نداره ! جان لاک 100% زنده میشه حالا به هر طریقی که شده. همون طور که بابای جک زنده شد. نصف جذابیت سریال به جان لاک هست بابا :دی

جزییاتی راجه به فصل پنچم:
New York Post, Damon Lindelof:
فصل پنجم درباره این است که چرا افرادی که در بیرون از جزیره زندگی میکنند احتیاج دارند تا به جزیره برگردند
Doc Jensen:
پایان فصل چهارم به عنوان یک pilot برای فصل پنجم در نظر گرفته شده
ABC Live Press Tour, the producers:
جزیره خواهان آن است که افرادی که بیرون از جزیبره هستند باید به جزیره برگردند و بن این مسئله رو برای اونها روشن میکنه که احتیاج دارند به جزیره برگردند .
((کارگردانان از جواب این که شخصیتها چطوری به جزیره برمیگردند خودداری کردند))
E.W.com, Damon Lindelof:
این فصل عادت معمول فلش بکها و فوروارد ها رو از بین میبره
Honolulu Star Bulletin, the producers:
امکان پذیره که تصور بینندگان از گذشته و حال و آینده سریال رو تغییر بدیم
Comic Con 2008, the producers:
فلش بکها و فورواردها پایان پیدا کرده ولی ممکنه پرش زمانی به بعضی از اتفاقات هیجان انگیز سریال برای روشن سازی بیشتر داشته باشیم که ممکنه درباره داستان جزیره در دوره های زمانی مختلف باشه
Comic Con 2008, the producers:
وقتی فصل پنجم شروع میشه شما نمیدونید در کجای داستان قرار گرفته اید و شیوه بیان داستان همچنین متفاوت خواهد بود.

باقیش برای بعدا....

ببین این نامردا چجوری دارن هیجان ایجاد میکننو از علاقه ی معصومانه ی ما:biggrin1: نسبت به این سریال سوءاستفاده میکنن:confused:
Dinosaur
ناراحتی نداره ! جان لاک 100% زنده میشه حالا به هر طریقی که شده. همون طور که بابای جک زنده شد. نصف جذابیت سریال به جان لاک هست بابا:biggrin1:
آره فکر کنم:biggrin1:...
امیدوار شدم:love:
سلام دوستان. فقط ميخوام بدونم این سيزن 5 کی مياد ؟ تو ایران. ديگه نميتونم صبر کنم.!
سلام/ هنوز که نیمده ولی فکر کنم اگه بیاد 3 سوته میاد رو نت .

آخرین ویرایش:
هنوز چیزی به صورت رسمی اعلام نشده ولی این طور که تو فروم ها خارجی بوش میاد میشه
(دی - بهمن) اونجا پخش قسمت اولش شروع میشه (ماه اول سال 2009)

اینا بچه های منن فرستادم مواظب سایر باشن:دی البته جاش اینجا نیست ولی خوب دلم میخواست بگذارم:دی
153sbra.jpg
برای جزئیات باید زوم کنیدا:):دی

خیلی جالب بود مهسا جان , وقت کردین یدونه هم برای جان لاک بسازین
10.gif

اون که زیر بغلش گیر کرده خداست ! :دی

یه خبر از سیزن 5 ( اگه میخواین موقع دیدن اپیزود دوم سیزن 5 غافلگیر بشین اینو نخونین ! ) :
گفته میشه آنا لوسیا در اپیزود دوم حضور داره. میشل رودریگز قراره دوباره به جای آنا لوسیا بازی کنه و توی این اپیزود بابای هرلی هم حضور داره , پس احتمالآ دوباره شاهد روان پریشی (!) و قاطی کردن هرلی و دیدن مرده ها خواهیم بود !

خیلی جالب بود مهسا جان , وقت کردین یدونه هم برای جان لاک بسازین
10.gif

اون که زیر بغلش گیر کرده خداست ! :دی

یه خبر از سیزن 5 ( اگه میخواین موقع دیدن اپیزود دوم سیزن 5 غافلگیر بشین اینو نخونین ! ) :
گفته میشه آنا لوسیا در اپیزود دوم حضور داره. میشل رودریگز قراره دوباره به جای آنا لوسیا بازی کنه و توی این اپیزود بابای هرلی هم حضور داره , پس احتمالآ دوباره شاهد روان پریشی (!) و قاطی کردن هرلی و دیدن مرده ها خواهیم بود !
طفلک سایر دستش رو نشه یه وقت:biggrin1:
(تو این عکسه ولی معلومه یه چندین کیلویی اضافه وزن داره !!)

Thanks !
بیچاره سر کچل جان ! :دی
دزموند :(
همش فکر میکردم این دزموند میمیره بالاخره :( ولی خوشبختانه چیزیش نشد !
البته یه اپیزود غم انگیز میتونیم توی سیزن 5 داشته باشیم :
پدر پنی باعث مرگ دختر بن شد و بن هم توی یکی از اپیزودها رفت پیشش و گفت حتمآ دخترت رو میکشم :( اون صحنه میتونه غم انگیزترین اپیزود سریال باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or