همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
من امروز Season 1 رو دیدم فوق العاده بود. هر بار که یه Episode تموم میشد باز یه چیزی داشت که آدم منتظر Episode یعدی باشه برعکس سریال های ایرانی که آدم هیچ رغبتی غیر از بیکاری نداره که قست های بعدی یه سریال رو ببینه
نمونش هم میشه به آخر Season 1 اشاره کرد. که فوق العاده تموم شد. آخ من کی این Season 2 بدسم میرسه واقعا بهش معتاد شدم کاش زودتر به حرف کسری گوش کرده بودم و گرفته بودم ;)

شايعه چيه آريا خوده من تو تلويزيون تيزرش رو ديدم . حيف كه تو اون لحظه اينقدر شوكه بودم كه به مغزم خطور نكرد لااقل با موبايل يه فيلم ازش بگيرم اگه گرفته بودم نمي گفتين شايعه . :) البته ميدونم گفتن اين حرف بدون مدرك مثل اين ميمونه كه بگي من ديروز تو كوچمون يه دايناسور ديدم !! . مسلما هيچكي باورش نميشه و تازه به عقل طرف هم شك مي كنن ، ولي باور كنيد پخش كرد . اينكه كه چرا ديگه نميزاره تيزرش رو نميدونم .
39.gif
میلاد دیگه وقتی میگی دیدم باور داریم بابا ! :دی ولی این طور که معلومه یه روزه جوگیر شدن و بعد فهمیدن همچین چیزی امکان نداره و برای همینه که دیگه تبلیغ نمیکنن !

jj20 :
وقتی سعید و دزموند تو کشتی زندانی بودند یک یادداشت اومد براشون که گفته شده بود" به کاپیتان اطمینان نکنید " ولی این کاملا مخالف چیزی بود که ما دیدیم و نمیتونسته از طرف مایکل باشه اون یادداشت چون بعدش میبینیم که کاپیتان اصلا با جنگ مخالفه شایدم از طرف مایکل بوده و یک نقشه هایی در کار بوده که بن.... من که حسابی گیج شدم
شاید اصلآ قضیه خاصی در جریان نیست و یه اشتباه بوده ! چون خیلی جاها خوندم که نویسنده های LOST ایده های کلی هر سیزن رو توی ذهنشون دارن ولی خیلی چیزا توی سریال هست که به مرور زمان کلآ با چیزی که میخواستن بسازن فرق میکنه. مثلآ فلان بازیگر قرار بوده توی سیزن 1 بمیره ولی چون خیلی طرفدار بدست میاره صرف نظر کردن. شاید این یکی هم این طوری باشه و توی قسمتهای بعدی داستان جور دیگه ای شده که اون یادداشت یه چیز الکی به حساب بیاد !

poorna :
آخه همون قسمت یا قسمته بعدش بود که اینا میرن پیشه کاپیتان . دیگه یه قسمت بعد رو که میدونن چکار میخوان بکنن :biggrin1:

اینم درسته ! :دی

آخرین ویرایش:
شاید اصلآ قضیه خاصی در جریان نیست و یه اشتباه بوده ! چون خیلی جاها خوندم که نویسنده های LOST ایده های کلی هر سیزن رو توی ذهنشون دارن ولی خیلی چیزا توی سریال هست که به مرور زمان کلآ با چیزی که میخواستن بسازن فرق میکنه. مثلآ فلان بازیگر قرار بوده توی سیزن 1 بمیره ولی چون خیلی طرفدار بدست میاره صرف نظر کردن. شاید این یکی هم این طوری باشه و توی قسمتهای بعدی داستان جور دیگه ای شده که اون یادداشت یه چیز الکی به حساب بیاد !
آخه همون قسمت یا قسمته بعدش بود که اینا میرن پیشه کاپیتان . دیگه یه قسمت بعد رو که میدونن چکار میخوان بکنن :دی

بچه ها این آگهی رو که برای لاست دیدید دوبله شده بود؟ یا فقط تصویر بود؟
کشتی:
یه نظر هم برای این "به کاپیتان اطمینان نکنید" دارم نمیدونم شماها گفتین یا نه.
میگم شاید بن به خاطر اینکه دزموند جون و سعید کاپیتان رو به جزیره نیارن یا یه جوری مثلا مانع اومدن اون به جزیره بشن به مایکل گفته این متنو بنویسه و بهشون بده.یا مثلا میخواسته اختلاف بندازه تو کشتی.یا مثلا اینا یه بلایی سر کاپیتان بیارن.
نه؟ خوب لابد نه دیگه:دی
جین:
میگم این جین بیچاره اگه زنده مونده باشه چجوری ارتباط برقرار میکنه با مرودم با اون زبان افتضاحش.احتمالا دیگه تو این فاصله اون دختره شارلوت(کره ایه) کلی بهش زبان یاد داده:دی
البته به نظرم جاموندن اون دانیل فارادی توی قایق نجات شاید بی دلیل نباشه ...مثلا با علمش یه جوری اونا رو به جزیره رسونده باشه.

آخرین ویرایش:
دزموند جون
شما هم خوشتون میاد ازش؟
:love::love: به نظر من جزء بهترین شخصیت های سریال بود . خیلی باحال بود:love: البته سعید و سایر هم خیلی باحالن:biggrin1:
========
ولی آخه
شارلوت که تو جزیره موند و منتقل شد و جین در کشتی !ولی فارادی ممکنه بتونه با یه سری محاسبات موقعیت جزیره رو پیدا کنه یا مثلا یه جزیره ی دیگرو پیدا کنه:confused:

شما هم خوشتون میاد ازش؟
:love::love: به نظر من جزء بهترین شخصیت های سریال بود . خیلی باحال بود:love: البته سعید و سایر هم خیلی باحالن:biggrin1:
========
ولی آخه
شارلوت که تو جزیره موند و منتقل شد و جین در کشتی !ولی فارادی ممکنه بتونه با یه سری محاسبات موقعیت جزیره رو پیدا کنه یا مثلا یه جزیره ی دیگرو پیدا کنه:confused:

اره خوب منم همینو میگم.مثلا این دنیل مخ یه کاری کنه اینا برن جزیره رو پیدا کنن:(
وای من خیلی دزموندو دوست دارم.لهجش هم دوست دارم.من که اصلا ادم جوگیری نیستم سر اون قسمتش که به پنی زنگ میزنه از تو کشتی گریم میگیره..کل دیالوگاشو حفظم:
you answered penny
you still care about me
حالا بقیشو نمیگم:دی

بچه اينقدر خسيس بازي درنيار قبل از اينكه خدايي نكرده پخشش كنن برو بگير ببين . زبونم لال ميخواي از تلويزيون نگاه كني !! :)

خدایه نکرده پخشش کنن من نمیبینمش:)
در ضمن من که خسیس نیستم ولی خو وضعیتم مشخص نیست مگه نه میرفتم میگیرفتمش:دی

به خدا برادرش مرده بود و فقط از برادرش یک اسکلت باقی مونده بود. اون دود سیاه بود
خوب بابا آقای اکو خودش از همون دود سياه که به شکل برادرش اومده بود خواهش ميکنه ، التماس ميکنه که راحتش کنه. يکباره ديگه بورو ببين متوجه ميشی.
اول اينكه بهتره شما مقداري ادبياتت بهتر كني نكته بعدي شما اصلا نگرفتي حرف منو من دارم درباره ماهيت دود سياه حرف ميزنم و شما باز صحنه مرگ ايكو رو براي من توضيح ميدي شما كه انقدر به خودت مطمئني برو اخر سيزن 3 كه مصاحبه با كارگردان و تهيه كننده است ببين خواهشا . البته مطمئن نيستم تهيه كننده بود يا نويسنده اما شما برو ببين
اول اینکه من خيلی خوب صحبت ميکردم تا اینکه جناب POORNAبدجوری حمله ور شدن. حالا به من ميگی درست حرف بزنم يا به ایشون با لحن سراسر توهينشون. حالت خوبه يا خوبش کنم؟

Just READ !

من فکر نميکنم دنيل بتونه جزيره رو پيدا کنه. چون موقعی که جزيره در بعد زمان برای مدت تقريبا 4 سال جابجا ميشه. خوب چطور ميشه در حالی که در زمان سفر ميکنه سوارش شد؟!!!
---------------------
در مورد اعداد هم من يکجا خوندم که در دنيای واقعی دانشمندی بوده که نظريه ای به نام : "تساوی والنزلی" ، " Valenzeli equatian" رو اعلام کرده. این تساوی ادعا ميکنه که به طور دقيق زمان انقراض نسل بشر رو پيش بينی خواهد کرد.!! عجيبه .
-----------------------

اونايی که اطلاعات داشته باشن ميفهمن که نويسنده ها از خيلی عناصر واقعی در دنيای واقعی بهره گرفتن. مثلا اسم جان لاک ، که در اصل اسم يک فيلسوف هست که نظرياتش دقيقا با نظريات لاک در فيلم همخونی داره. يا اسم پدرش آنتونی کوپر که در واقعيت اسم استاد فيلسوف معروف جان لاک هست که اونو خيلی راهنمايی و کمک کرده.

خدایی تو اون اپیزود کسی پیدا میشه که احساساتی نشه ؟
میگم حرف از دزموند اومد تو این فکر فرو رفتم که
وقتی اون نیروی مغناطیسی هر لحظه ممکنه که فعال بشه(البته پس از گذشت 108 دقیقه)این بنجامین و دارو دسته به چه امیدی 16 سال بی خیال این قضیه بودنو چند سال به امید کلوین و اون دوستش و دزموند بودن؟ اصلا منطقی نمیزنه ها :confused:
مازیار جان هر روز که میگذره شما سایز فونتتو کوچیک تر میکنی پدر صاحاب این چشم در میاد.اگر میشه به سایز عادی برش گردون.
يکباره ديگه بورو ببين متوجه ميشی.
من که چیزی نگفتم فقط منظورم این بود که کار داداشه نبود و کلا اون داداشه تو جزیره نیست(البته چرا جسدش در جزیره هست ! )

آخرین ویرایش:
بچه ها این آگهی رو که برای لاست دیدید دوبله شده بود؟ یا فقط تصویر بود؟

متاسفانه تيزر رو من نصفه ديدم و فقط صحنه ي سقوط هواپيما و لوگو سريال بعلاوه اعلام برنامش بود و صحنه ديالوگ دار توي اون 20 ثانيه آخر نداشت . ولي 1 ماه روزنامه همشهري نوشته بود كه چندتا از قسمتهاشو دوبله كردن . ;)

كسري
نه ميلاد نحسي عدد همه رو بيرون جزيره ميگرفت نمونه اش پيرزنه و شوهرش كه كشته شد و اون همكارشون كه تو ي تيمارستان با هارلي بود البته توي جزيره هم نميتونه خنثي باشه چون هارلي كسي كه عاشقش بود از دست داد البته اگه بخواهيم اون به حساب بد شانسي بذاريم
خو منم همينو گفتم ديگه
39.gif
. نحسي دقيقا بيرون جزيره بود كه گريبان هارلي رو مي گرفت داخل جزيزه به هيچ وجه اين مشكل نبود . صحنه كشته شدن معشوقش هم (اسمشو يادم نمياد هرچي فكر ميكنم) كاملا يه حادثه طبيعي بود ربطي به هارلي نداشت چون اصلا اونجا حضور نداشت .

آخرین ویرایش:
آقای مازیار ( mazi_z_psp ) یه کم لحن حرف زدنتون رو بهتر کنین بد نمیشه. نه فقط توی این تاپیک که جاهای دیگه هم خیلی ها از دستتون شاکی هستن. اینم صحیح نیست که هرچیزی توی اون مجله نوشته شده رو اینجا بزارین و با حالت حق به جانب وانمود کنین که خودتون کشف کردین. اینجا داریم از فکر خودمون و چیزهایی که توی سریال دیدیم با هم بحث و تبادل نظر میکنیم , وگرنه هممون میرفتیم یه جلد از مجله میگرفتیم مینشستیم میخوندیم که صفحه های این تاپیک هم هدر نره دیگه
با تشکر

بچه ها من الان داشتم imdb رو نگاه میکردم دیدم زده سیزن 5.رفتم دیدم اسم اپیزود اولشم نوشته:because you left
این جدیده یا من ندیدم؟
البته میدونم زمان پخشش هنوز مجهوله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or