همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
کوروش چارلی رو زدی تو خال :biggrin1: . باورم نمیشه از Flashback هاش چی میخوان پخش کنن . احتمال با تغییراتی که میدن چارلی رو میکنن مداح اهل بیت . :biggrin1: .

من نمیدونم چرا همه به کیت گیر دادن شانون با اون وضع فجیع لباس پوشیدن رو چرا نمیگین که هی دم به دقیقه دوست داره حموم آفتاب بگیره . :biggrin1: داستان فیلم رو هم فکر کنم کلا عوض کنن و داستان رابینسون کروزو را بزارن جاش !! .
نه خو اون اخه جز واضحاته ولی کیت هنوز تکلیفش معلوم نیست
کلا داستان سعید رو هم اون یتیکشو که دارنه نماز میخونه تو کشتی میبینیم چون بقیشم به عنوان یک مسلمون پیش یه عده نا محرمه و اینا:biggrin1:(قضیه ی شانون و سعید و کلا حیاتو مماتش رو هم فراموش کنید)
احتمالا دوبلر ساوير مثل بهروز وثوقي حرف ميزن
شبکه یک اون یارو هست که شعر اول برنامه ی اون بابا بزرگه و عروسکه رو میخونه(کچله):biggrin1: اونو احتمالا میزارن

به جای یکی از شخصیت های اصلی (جک یا جان) منوچهر والی زاده حرف میزنه همون که به جای (جانگ بوگو) تو امپراطور دریا حرف میزنه;)

این سایت این فیلمه که نظر سنجی هم داره چیه
کدوم سایت:confused:
===========================
من یک چیزی به ذهنم رسید فکر کنم اینا وقتی زنو و مرده دارن با هم سحبت میکنن تو فوتبالا دیدید چطوری سانسور میکنن بعد صحبت زنو و مرده پخش میشه و اینا منظره نشون میدن
===================
یک پیشنهاد دارم
بیان یک بخش درست کنیم اسمشو بذاریم :صحنه های سانسور شده سریال دیشب
بعد هر چی رو که شب قبلش از سر و تش زده بودن اینجا آپ کنیم تا ملت ببینن!
==========================
میگم همگی به شبکه سه ایمیل بزنیم پخش نکنند !
====================================
فکر کنم چون سریال طنز کم داره شبکه سه میخوان هر هفته طرفداران لاست رو بخندونند
============================================
به این مطلب هم که در یکی از سایتا دیدم توجه کنید:
مدیر تامین برنامه شبكه‌ی سه سیما از تصمیم به خرید سریال آمریكایی «فراراز زندان»(prison break) برای پخش پس از پایان مجموعه«امپراتور دریا»خبرداد.
دكتر مجید حسینی‌زاد با اعلام این خبر اظهار كرد:«فرار از زندان» سریالجذاب و خوش ساختی است كه نظام قضایی و وضعیت زندان‌های آمریكا را به چالشمی‌كشد.
وی درباره‌ی علت خرید سریالی آمریكایی برای پخش از شبكه سه سیما گفت: دلیلكمتر پخش شدن فیلم‌ها و سریال‌های آمریكایی صرفا این نیست كه در آمریكاساخته شده‌اند، بلكه با توجه به محل تعامل فرهنگی بودن تلویزیون و ضرورتمتنوع بودن برنامه‌ها سعی می‌كنیم بین پخش محصولات تصویری خارجی تعادلایجاد كنیم، چرا كه هر فیلم با سریالی حامل فرهنگی خاص است.
مدیر تامین برنامه شبكه سه سیما افزود: پیش از این نیز سریال‌های آمریكاییچون«گرگ آسمان»و«عامل ناشناخته» روی آنتن شبكه سه سیما رفته است، چون اگراین مجموعه‌ها فرهنگ آمریكا را تبلیغ نكنند و دارای محتوایی مناسب باشندمشكلی برای پخش آن‌ها نداریم.
وی درباره وجود دیدگاهی نسبت به تغییر دیالوگ‌ها در مرحله‌ی ویراستاری بهمنظور سیاه‌تر جلوه دادن وضعیت آمریكا گفت: این گونه تصور می‌شود كهمحتوای فیلم و سریال‌های آمریكایی زیر و رو می‌شود، اما اینگونه نیست بلكهسعی می‌شود مجموعه‌هایی انتخاب شوند كه نوعی فرهنگ عام داشته باشند.از سویدیگر به دلیل این كه دیالوگ در فضای فرهنگی معنا
می‌یابد ، سعی می‌شود برخی از دیالوگ‌ها روشن‌تر و تحلیلی بیان شوند تامخاطب ایرانی راحت‌تر معنا را دریابد؛ والا دیالوگ نشانه‌ای است در دلنشانه‌ها به سینمایی كه نمی‌توان آن را زیاد تغییر داد.
حسینی زاد در ادامه درباره‌ی علت زمان نامناسب پخش و تكرارسریال«تاجرپوسان» (۱۳ و ۳۰ دقیقه ،۱ بامداد) اظهار كرد: فشردگی جدول پخشسیما باعث شده است كه«تاجر پوسان» را در این ساعت‌ها پخش و تكرار كنیم.چون امكان روی آنتن فرستادن آن را صبح‌ها یا از ساعت ۱۹ به بعد به علتهمزمان شدن این سریال با فیلم ها و سریالهای شبكه‌های دیگر نداریم، از سویدیگر اگر قصد زودتر تكرار كردن آن را داشته باشیم،«تاجر پوسان» با فیلمسینمایی شبكه دو در یك زمان روی آنتن می‌رود.
وی ادعا كرد: براساس تلفن‌هایی كه به روابط عمومی سیما و پخش شبكه سه سیماشده است علی‌رغم پخش«تاجرپوسان» در خارج از زمان پرمخاطب رایج،این سریالتوانسته است مخاطبان زیادی را به خود جذب كند.
مدیر تامین برنامه شبكه سه سیما در پاسخ به این پرسش كه براساس گفته‌هایمرتضی میرباقری -معاون سیما-همزمان روی آنتن رفتن فیلم‌ها و سریال‌هایایرانی و خارجی اجتناب ناپذیر است، پس چرا اصرار به پخش«تاجرپوسان» درزمانی مجزا را دارید، گفت: شبكه‌های سیما همه جزو یك خانواده هستند،بنابراین باید تلاش كنیم كه برنامه‌هایمان با یكدیگر برخورد زمانی نداشتهباشد تا زمانی كه برخورد اجتناب‌ناپذیر كنند كه دیگر چاره‌ای نیست.
حسینی‌زاد در پایان درباره علت پخش شدن سریال«در جستجوی خوشبختی» درروزهای جمعه به جای یكشنبه‌ها علیرغم اعلام قبلی اظهار كرد: در حال آمادهسازی سری چهارم «كلید اسرار» هستیم تا آن را همانند گذشته جمعه‌ها روانهآنتن كنیم.

ولی اینطور که معلومه این خبر یکم قدیمیه و مربوط میشه به دو هفته پیش من خودم هنوز تبلیغ لاست رو تو تی وی ندیدم ولی اگه تبلیغ لاست رو گذاشتن حتما تصمیمشون عوض شده!
=====================================

آخرین ویرایش:
هروقت پخشش شروع شد خبر کنید بگید چند شنبه ساعت چند و اینا بشینیم بخندیم !

اصلا انتظار نداشتم لاست خــز شه ! احتمالش هست که مثلا فقط سیزن یک رو نشون بدن مثله خیلی فیلمای دیگه . بگن اینجا که دریچه باز شد تمومه دیگه بقیه ش معلومه . . . از اون دریچه هه فرار میکنن و اینا . . . :)

تیزرش هم جالب باید باشه . نمونه آپلود شده ش در دسترس نیست ؟

Prison رو فکر نمیکنم شبکه ما دیگه بزاره (با اون خالکوبی وحشتناکه مایکل) . تازه تا سیزن دوم اون خالکوبی یکی از محورهای اصلی داستانه .

من یک چیزی به ذهنم رسید فکر کنم اینا وقتی زنو و مرده دارن با هم سحبت میکنن تو فوتبالا دیدید چطوری سانسور میکنن بعد صحبت زنو و مرده پخش میشه و اینا منظره نشون میدن
===================
یک پیشنهاد دارم
بیان یک بخش درست کنیم اسمشو بذاریم :صحنه های سانسور شده سریال دیشب
بعد هر چی رو که شب قبلش از سر و تش زده بودن اینجا آپ کنیم تا ملت ببینن!
==========================
میگم همگی به شبکه سه ایمیل بزنیم پخش نکنند !
====================================
فکر کنم چون سریال طنز کم داره شبکه سه میخوان هر هفته طرفداران لاست رو بخندونند

دقیقا پست های سایت lost.ir رو میای اینجا کپی میکنی نه ؟

واقعا خنده داره خودشونم نمی دونن چی میخوان پخش کنن . از یه طرف تو تلویزیون تیزر Lost رو پخش می کنن حالا اومدن تو اینجا یه چیزه دیگه میگن . واقعا دیگه دارم از خنده افقی میشم .
58.gif
283.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

واقعا خنده داره خودشونم نمی دونن چی میخوان پخش کنن . از یه طرف تو تلویزیون تیزر Lost رو پخش می کنن حالا اومدن تو اینجا یه چیزه دیگه میگن . واقعا دیگه دارم از خنده افقی میشم .
58.gif
283.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
فکر کنم اینا تیزر رو پخش کردن ببینند بازتاب چطوره بعد تصمیم بگیرن چکار کنند
انگار همون یکبار هم بیشتر پخش نشده لطفا هر یک از دوستان که تونست دفعه بعدی تیزر رو ضبط کنه بزاره ملت ببینند چه خبره

فکر کنم اینا تیزر رو پخش کردن ببینند بازتاب چطوره بعد تصمیم بگیرن چکار کنند
انگار همون یکبار هم بیشتر پخش نشده لطفا هر یک از دوستان که تونست دفعه بعدی تیزر رو ضبط کنه بزاره ملت ببینند چه خبره

من که خودم اصلا تلویزیون نگاه نمی کنم جز اخبار شبانگاهی و پس . ولی خوب وقتی خونه فک و فامیل میرم بعضی موقع ها از روی بیکاری می شینم می بینم که از شانس ما این تیزر خورد به پستمون :) . بازتابش که همش منفی بوده , فکر کنم پشیمون شدن (البته حالا زوده که بخوان روزی چندبار تیزر رو پخش کنن چون چند هفته دیگه فکر می کنم این سریال امپراطور مونده تا تموم بشه ولی احتمالا روز سه شنبه بعد از امپراطور تبلیغشو میزاره چون اون دفعه هم بعد از امپراطور بود که تبلیغو دیدم .)

بزنم به تخته خوب دنبال سوژه میگردینا:biggrin1:
بابا اینا سریال ایرانی هم که نشون میدن کلی ازش سانسور میکنن ُ ...
حالا آمریکاییشو نشون بدن دیگه میخوان چیکار کنن.حالا مهم نیست .

به نظر منم از اواسط سیزن 3 به بعد هم کلا سریال تعطیل میشه . متاسفم که وقت خودمو گذاشتم و تا سیزن چهار دیدم(البته اوایلشم)
همین دیشب یکی از دوستام بهم گفت بیخیال لاست شو تو زوقت میخوره ولی حرفشو گوش نکردمو رفتم سیزن چهار رو شروع کردم.خیلی چرت شده . مخصوصا آینده رو که نشون میده :sick:

لاست یعنی سیزن 1 و سیزن 2 . بقیش جز این که سوالاتو برای بیننده بیشتر میکنه چیز دیگه ای نداره.
چار تا فصل از سریال نشون دادن و تو چهارتاش هم از دارما چیزایی بوده ولی هنوز معلوم نیست این پرژه ی مسخرش بلاخره چی شده .
یک سوال رو جواب میدن و 100 سوال دیگه رو پیش میارن.خداروشکر این سیزن رو هم ببینیم یه 8 9 ماهی از شرش خلاصیم.

بزنم به تخته خوب دنبال سوژه میگردینا:biggrin1:
بابا اینا سریال ایرانی هم که نشون میدن کلی ازش سانسور میکنن ُ ...
حالا آمریکاییشو نشون بدن دیگه میخوان چیکار کنن.حالا مهم نیست .

به نظر منم از اواسط سیزن 3 به بعد هم کلا سریال تعطیل میشه . متاسفم که وقت خودمو گذاشتم و تا سیزن چهار دیدم(البته اوایلشم)
همین دیشب یکی از دوستام بهم گفت بیخیال لاست شو تو زوقت میخوره ولی حرفشو گوش نکردمو رفتم سیزن چهار رو شروع کردم.خیلی چرت شده . مخصوصا آینده رو که نشون میده :sick:

لاست یعنی سیزن 1 و سیزن 2 . بقیش جز این که سوالاتو برای بیننده بیشتر میکنه چیز دیگه ای نداره.
چار تا فصل از سریال نشون دادن و تو چهارتاش هم از دارما چیزایی بوده ولی هنوز معلوم نیست این پرژه ی مسخرش بلاخره چی شده .
یک سوال رو جواب میدن و 100 سوال دیگه رو پیش میارن.خداروشکر این سیزن رو هم ببینیم یه 8 9 ماهی از شرش خلاصیم.
اگه كلش ببيني نظرت عوض ميشه اتفاقا سيزن 4 خيلي قشنگ بود شايد مثل سيزن 2 نبود اما باز هم لاست بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or