بروبچ تا 6ماه دیگه نمیتونیم که همینجوری همدیگه رو نگاه کنیم 
بیاید از این بحثا که میشه شرکت کنید !
to snake pianist

تازه بالاخره تو یه جزیره گیر افتادی نمیتونی که منتظر عشقت بمونی و اینا بالاخره هرکس نیاز هایی داره :أی
نتیجه میگیرم بجای اینکه بشینی باگ پیدا کنی یه بار دیگه بشینی ببینی مفید تره
آریا :

خب عزیزه من با چاقویی چیزی لابد زده دیگه . . . تازه کی گفته اینا قیچی میچی ندارن ؟
اگه اینجوریه چرا به جک گیر نمیدی که همیشه موهاش یک اندازه س ؟
طوری هم کوتاهه که نه میشه بگی با تیغ زده ، نه با قیچی . چون اگه با تیغ بزنه کوتاه تر میشه و اگه با قیچی بزنه نمیتونه به اون کوتاهی اصلاح کنه . ماشین اصلاح حالا هرنوعش برقی نفتی . . . هم که تو بند و بساط اینا نیس ، اگه هم باشه باتری ماتری ندارن
اتفاقا تو لاست به این نکته ها توجه شده ، یکی از بچه ها اوایل همین تاپیک بود فکر کنم (شایدم تو تاپیک سریال) میگفت اگه دقت کنی بعد از چند وقت روی دست زن ها هم مو مشاهده میکنی . چون زن ها تو جزیره که نمیتونن برن آرایشگاه و . . .
و مثله بون همه ش با لاک اینور اونور میرفتم و هرغلطی خواست بکنه باهاش شریک میشم و ازش چیز میز یاد میگرفتم و . . . ولی بعدا فهمیدم نه اصلا اینکارو نمیکردم
حتی با اینکه از جک بدم میاد با جک میموندم 

چون اولا امیدی به کناره ساحل نشستن و منتظر نجات شدن ندارم ، به نظرم خودم باید راه نجات رو بسازم نه اینکه منتظر باشم خودش ساخته شه !
ثانیا واقعا جنگل انبوه این مدلی رو خیلی دوس دارم
اگه دسته من بود جنگل رو جزء به جزء میگشتیم با بچه ها
هر چند وقت یه قسمتشو. که اینجوری نباشه که این همه تاسیسات و اینا به زوره نقشه پیدا شن .
+ میگم اون قضیه ی احمقانه ی 42 23 16 15 8 4 هم چه زود فراموش شد ها . دیگه تا جایی پیش رفته بودن که شماره پرواز و شماره صندلی ها و شماره Gate ــه پرواز و ساعت پرواز و اینا هم از این عدد ها بودن . (مثلا همین 815 رو دقت کنید ، 15-8 )
حتی مثلا یه تیکه هارلی داشت رانندگی میکرد من عکس گرفتم از صفحه
عقربه سرعت و دمای هوا و اینا دقیقا همون ترتیب ارقام رو ساخته بودن .
حالا اومدیدم دیدیم اینا فقط یه کده مسخره برای یه کامپیوتر بودن ، یعنی دلیل اون همه تاثیر عدد ها این بوده که پسورد این کامپیوتره بودن ؟
البته هارلی هم کم داره ها ، ولی خوب . . .
بیاید از این بحثا که میشه شرکت کنید !
to snake pianist
خوب برای این بوده که کسانی که میرن تو دیگه جرئت نکنن بیان بیرون !چرا راجع به ایستگاهی که دزموند توش بود و پشت درش نوشته بود قرنطینه هیچ توضیحی داده نشد.؟در رابطه با قرنطینه منظورمه.
آریا میگه اونوره آب طبیعیه ، من میگم همین جا هم برا خیلیا طبیعیهچرا سعید که عاشق دوست دخترش بود با شانن ریخت رو هم؟
تازه بالاخره تو یه جزیره گیر افتادی نمیتونی که منتظر عشقت بمونی و اینا بالاخره هرکس نیاز هایی داره :أی
حالا مثلا اینا که اومدن چه گلی تونستن به سره خودشون بزنن که بقیه بیان ؟ جزیره یه جورایی دست نیافتنیه . . .مگه بن نزد همه افراد دارما رو پرته پرته کرد یعنی از بیرون کسی روی پروژه دارما نظارت نداشته ؟! پس چرا کسی برای اینکه بفهمه چه بلایی سر افراد پروژه اومده به جزیره نیومد؟
عزیزم تو اون قسمت که انصافا یکی از قشنگ ترین قسمت ها هم هست و به نظره من باید جریان بیماری زمان دزموند رو بیشتر کشش میدادن ، دزموند برمیگرده به زمان گذشته . توی اون سال و اون گذشته ای که هم که دیدی با پنی بهم زده بودن ، حالا احتمالا بعدش دوباره دوس شدن !یادتون هست زمانی که داره جک توی ورزشگاه از پله ها بالا پایین میدوئه دزموند میاد پیشش .قبلش توی یه play back که بعدا نشون میده موقعی که دزموند میخواد بره ورزشگاه که بدو اه پنی میاد پیشش میگه کتابی که بهت دادم خوندی یا نه؟بعد بهش میگه بیا بریم مثل بچه آدم زندگیمونو بکنیم منظورم از این حرف اینه که اونجا پنی تو فکر دز بوده و میخواسته باهاش زندگی کنه ولی زمانی که دز به اون بیماری دچار میشه که هی میره عقب جلو زمانی که زنگ میزنه به پنی ،اون بهش بی اعتنایی میکنه و اصلا علاقه ای نداره که باهاش ادامه بده حتی خونشم عوض کرده. به نظر شما این قسمت از سریال تناقض نیست؟
نتیجه میگیرم بجای اینکه بشینی باگ پیدا کنی یه بار دیگه بشینی ببینی مفید تره
آریا :
این سعید همچینی اونور آبی نبود ها . . .این دیگه ربطی به سریال نداره ! کلآ این جور چیزا اون ور آب طبیعیه !
خوب یه نکته جالب در این زمینه اینه که هواپیما یا هرچیزه دیگه ای که آذوقه رو به جزیره میاره راحت داخل و خارج میشه بدون هیش مشکلی !این شرکت هم چون نمیدونه که دارما کلآ ناپدید شده , هنوز هم براشون آذوقه میفرسته تا سال n که با هم قرارداد دارن.
همه گیر میدن اینم گیر میدهمیگم این روسو که این همه مدت به خودش نرسیده و موهاش انقدر اشفتس و یعنی یه شونه هم به موهاش نزده چرا جلو موهاش کوتاس؟
خب عزیزه من با چاقویی چیزی لابد زده دیگه . . . تازه کی گفته اینا قیچی میچی ندارن ؟
اگه اینجوریه چرا به جک گیر نمیدی که همیشه موهاش یک اندازه س ؟
طوری هم کوتاهه که نه میشه بگی با تیغ زده ، نه با قیچی . چون اگه با تیغ بزنه کوتاه تر میشه و اگه با قیچی بزنه نمیتونه به اون کوتاهی اصلاح کنه . ماشین اصلاح حالا هرنوعش برقی نفتی . . . هم که تو بند و بساط اینا نیس ، اگه هم باشه باتری ماتری ندارن
اتفاقا تو لاست به این نکته ها توجه شده ، یکی از بچه ها اوایل همین تاپیک بود فکر کنم (شایدم تو تاپیک سریال) میگفت اگه دقت کنی بعد از چند وقت روی دست زن ها هم مو مشاهده میکنی . چون زن ها تو جزیره که نمیتونن برن آرایشگاه و . . .
منم اول همین فکرو میکردم ، میگفتم من اگه تو جزیره بودم شخصیتی شبیه بون میداشتم ( تا حالا فکر کردین اگه تو اوشینیک 815 بودید و زنده میموندید ، شخصیتتون به کدوم یک از کاراکترهای فیلم نزدیک تر بود ؟ نه اینکه دوس دارین شبیهه کی باشین ها ، شبیهه کی میشدین )من با لاک میموندم میرفتم میچسبیدم بهش تکون نمیخوردم.حالا هر جا دلش خواست...یا تو غارا یا تو ساحل
و مثله بون همه ش با لاک اینور اونور میرفتم و هرغلطی خواست بکنه باهاش شریک میشم و ازش چیز میز یاد میگرفتم و . . . ولی بعدا فهمیدم نه اصلا اینکارو نمیکردم
اون دیگه لیدر نیس که بخوای باهاش بمونی یا نمونی!به نظرم احمقانه ترین کار اینه که با مایکل میموندم روانیم کرد با کاراش
من میرفتم به جنگلاگه شما تو لیسته هواپیما بودید آیا به جنگل میرفتید یا تو ساحل میموندید؟
چون اولا امیدی به کناره ساحل نشستن و منتظر نجات شدن ندارم ، به نظرم خودم باید راه نجات رو بسازم نه اینکه منتظر باشم خودش ساخته شه !
ثانیا واقعا جنگل انبوه این مدلی رو خیلی دوس دارم
اگه دسته من بود جنگل رو جزء به جزء میگشتیم با بچه ها
+ میگم اون قضیه ی احمقانه ی 42 23 16 15 8 4 هم چه زود فراموش شد ها . دیگه تا جایی پیش رفته بودن که شماره پرواز و شماره صندلی ها و شماره Gate ــه پرواز و ساعت پرواز و اینا هم از این عدد ها بودن . (مثلا همین 815 رو دقت کنید ، 15-8 )
حتی مثلا یه تیکه هارلی داشت رانندگی میکرد من عکس گرفتم از صفحه
حالا اومدیدم دیدیم اینا فقط یه کده مسخره برای یه کامپیوتر بودن ، یعنی دلیل اون همه تاثیر عدد ها این بوده که پسورد این کامپیوتره بودن ؟
البته هارلی هم کم داره ها ، ولی خوب . . .
آخرین ویرایش:

یا هیچ کس به تاپیک سر نمیزنه:confused: