همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
بروبچ تا 6ماه دیگه نمیتونیم که همینجوری همدیگه رو نگاه کنیم :دی
بیاید از این بحثا که میشه شرکت کنید !

to snake pianist
چرا راجع به ایستگاهی که دزموند توش بود و پشت درش نوشته بود قرنطینه هیچ توضیحی داده نشد.؟در رابطه با قرنطینه منظورمه.
خوب برای این بوده که کسانی که میرن تو دیگه جرئت نکنن بیان بیرون !

چرا سعید که عاشق دوست دخترش بود با شانن ریخت رو هم؟
آریا میگه اونوره آب طبیعیه ، من میگم همین جا هم برا خیلیا طبیعیه :دی
تازه بالاخره تو یه جزیره گیر افتادی نمیتونی که منتظر عشقت بمونی و اینا بالاخره هرکس نیاز هایی داره :أی

مگه بن نزد همه افراد دارما رو پرته پرته کرد یعنی از بیرون کسی روی پروژه دارما نظارت نداشته ؟! پس چرا کسی برای اینکه بفهمه چه بلایی سر افراد پروژه اومده به جزیره نیومد؟
حالا مثلا اینا که اومدن چه گلی تونستن به سره خودشون بزنن که بقیه بیان ؟ جزیره یه جورایی دست نیافتنیه . . .
یادتون هست زمانی که داره جک توی ورزشگاه از پله ها بالا پایین میدوئه دزموند میاد پیشش .قبلش توی یه play back که بعدا نشون میده موقعی که دزموند میخواد بره ورزشگاه که بدو اه پنی میاد پیشش میگه کتابی که بهت دادم خوندی یا نه؟بعد بهش میگه بیا بریم مثل بچه آدم زندگیمونو بکنیم منظورم از این حرف اینه که اونجا پنی تو فکر دز بوده و میخواسته باهاش زندگی کنه ولی زمانی که دز به اون بیماری دچار میشه که هی میره عقب جلو زمانی که زنگ میزنه به پنی ،اون بهش بی اعتنایی میکنه و اصلا علاقه ای نداره که باهاش ادامه بده حتی خونشم عوض کرده. به نظر شما این قسمت از سریال تناقض نیست؟
عزیزم تو اون قسمت که انصافا یکی از قشنگ ترین قسمت ها هم هست و به نظره من باید جریان بیماری زمان دزموند رو بیشتر کشش میدادن ، دزموند برمیگرده به زمان گذشته . توی اون سال و اون گذشته ای که هم که دیدی با پنی بهم زده بودن ، حالا احتمالا بعدش دوباره دوس شدن !

نتیجه میگیرم بجای اینکه بشینی باگ پیدا کنی یه بار دیگه بشینی ببینی مفید تره :)

آریا :
این دیگه ربطی به سریال نداره ! کلآ این جور چیزا اون ور آب طبیعیه !
این سعید همچینی اونور آبی نبود ها . . .

این شرکت هم چون نمیدونه که دارما کلآ ناپدید شده , هنوز هم براشون آذوقه میفرسته تا سال n که با هم قرارداد دارن.
خوب یه نکته جالب در این زمینه اینه که هواپیما یا هرچیزه دیگه ای که آذوقه رو به جزیره میاره راحت داخل و خارج میشه بدون هیش مشکلی !

میگم این روسو که این همه مدت به خودش نرسیده و موهاش انقدر اشفتس و یعنی یه شونه هم به موهاش نزده چرا جلو موهاش کوتاس؟
همه گیر میدن اینم گیر میده :دی
خب عزیزه من با چاقویی چیزی لابد زده دیگه . . . تازه کی گفته اینا قیچی میچی ندارن ؟
اگه اینجوریه چرا به جک گیر نمیدی که همیشه موهاش یک اندازه س ؟
طوری هم کوتاهه که نه میشه بگی با تیغ زده ، نه با قیچی . چون اگه با تیغ بزنه کوتاه تر میشه و اگه با قیچی بزنه نمیتونه به اون کوتاهی اصلاح کنه . ماشین اصلاح حالا هرنوعش برقی نفتی . . . هم که تو بند و بساط اینا نیس ، اگه هم باشه باتری ماتری ندارن :دی
اتفاقا تو لاست به این نکته ها توجه شده ، یکی از بچه ها اوایل همین تاپیک بود فکر کنم (شایدم تو تاپیک سریال) میگفت اگه دقت کنی بعد از چند وقت روی دست زن ها هم مو مشاهده میکنی . چون زن ها تو جزیره که نمیتونن برن آرایشگاه و . . .

من با لاک میموندم میرفتم میچسبیدم بهش تکون نمیخوردم.حالا هر جا دلش خواست...یا تو غارا یا تو ساحل
منم اول همین فکرو میکردم ، میگفتم من اگه تو جزیره بودم شخصیتی شبیه بون میداشتم ( تا حالا فکر کردین اگه تو اوشینیک 815 بودید و زنده میموندید ، شخصیتتون به کدوم یک از کاراکترهای فیلم نزدیک تر بود ؟ نه اینکه دوس دارین شبیهه کی باشین ها ، شبیهه کی میشدین )
و مثله بون همه ش با لاک اینور اونور میرفتم و هرغلطی خواست بکنه باهاش شریک میشم و ازش چیز میز یاد میگرفتم و . . . ولی بعدا فهمیدم نه اصلا اینکارو نمیکردم :دی حتی با اینکه از جک بدم میاد با جک میموندم :دی

به نظرم احمقانه ترین کار اینه که با مایکل میموندم روانیم کرد با کاراش
اون دیگه لیدر نیس که بخوای باهاش بمونی یا نمونی!

اگه شما تو لیسته هواپیما بودید آیا به جنگل میرفتید یا تو ساحل میموندید؟
من میرفتم به جنگل :دی
چون اولا امیدی به کناره ساحل نشستن و منتظر نجات شدن ندارم ، به نظرم خودم باید راه نجات رو بسازم نه اینکه منتظر باشم خودش ساخته شه !
ثانیا واقعا جنگل انبوه این مدلی رو خیلی دوس دارم :دی
اگه دسته من بود جنگل رو جزء به جزء میگشتیم با بچه ها :دی هر چند وقت یه قسمتشو. که اینجوری نباشه که این همه تاسیسات و اینا به زوره نقشه پیدا شن .

+ میگم اون قضیه ی احمقانه ی 42 23 16 15 8 4 هم چه زود فراموش شد ها . دیگه تا جایی پیش رفته بودن که شماره پرواز و شماره صندلی ها و شماره Gate ــه پرواز و ساعت پرواز و اینا هم از این عدد ها بودن . (مثلا همین 815 رو دقت کنید ، 15-8 )
حتی مثلا یه تیکه هارلی داشت رانندگی میکرد من عکس گرفتم از صفحه :دی عقربه سرعت و دمای هوا و اینا دقیقا همون ترتیب ارقام رو ساخته بودن .
حالا اومدیدم دیدیم اینا فقط یه کده مسخره برای یه کامپیوتر بودن ، یعنی دلیل اون همه تاثیر عدد ها این بوده که پسورد این کامپیوتره بودن ؟
البته هارلی هم کم داره ها ، ولی خوب . . .

آخرین ویرایش:
نتیجه میگیرم بجای اینکه بشینی باگ پیدا کنی یه بار دیگه بشینی ببینی مفید تره
تو اگه بدونی من سر این سریال چجوری خودمو شهید کردم از این حرفا نمیزدی .داداش داریم بحث سازنده میکنیم از بیکاری که بهتره:biggrin1:
آقایون خواهشا جواب پرت و پلا ندین لطفا به جای اینکه یه ریزه به حرفی که میزنم فکر کنین جواب الکی میدین:biggrin1: ولی باگ های این سریالو اگه یکی بشینه یه هفته ای ببینه قطعا متوجه میشه تو فرض کن توی تیلویزیون :biggrin1: این سریالو هفته ای یه بار ببینی! اونوقت آیا میفهمی؟ آیا:biggrin1:

ولی در اینکه lost سریال خفنیه شکی نیست و این چیزایی که من میگم هیچی از ارزشای این سریال کم نمی کنه ، تازه به نظر من توی 90-80 قسمت طبیعیه!
آقا سرتونو درد نیاریم تا بعد....
امیرخان....

یه راهنمایی می خواستم
من قبلا این سریال و میدیدم ، چون از کارو زندگی انداخته بود اینه که ترک کرده بودم...اما دوباره می خوام این کار پسندیده رو ادامه بدم...کمکی که می خوام اینه که آخرین اپیزودی که دیدم برای سیزن 3 بود یادم نمیاد اپیزود چندمش بود اینه که اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم....
اون اپیزودی که بن به لاک میگه باباتو بکش ، لاک هم باباشو می ده دست Sawyer....

سلام!
یک سوال در مورد فصل یک برام پیش اومد.
ترزا از پله ها بالا نرو
اینو جان لاک تو خوابش دید که بون با صورت خونی داشت میگفت.
نقش ترزا تو قضیه ی سقوط هواپیما چی بود

سلام!
یک سوال در مورد فصل یک برام پیش اومد.

اینو جان لاک تو خوابش دید که بون با صورت خونی داشت میگفت.
نقش ترزا تو قضیه ی سقوط هواپیما چی بود

سلام چرا هیچکی جواب نداد؟
من یه نظری دارم در ای باره.اونم این که لاک یه جوری پیش بینی کرد که بون هم با بالا رفتن از اون بلندی می افته...یا اگه هم لاک دلیل خوابش رو نفهمیده ولی منظور این بوده که بون هم همینجوری افتاده(بون تعریف میکرد که من هیچوقت نرفتم پائین و همیشه ترزا رو صدا کردم که یکروز ترزا افتاده و گردنش شکسته و واسه بون هم یه اتفاق نسبتا مشابه افتاده.
من اینجوری فکر کردم حالا نمیدونم دیگه

سلام چرا هیچکی جواب نداد؟
من اینجوری فکر کردم حالا نمیدونم دیگه

به نظر من اون خواب فقط مي خواسته اتفاقات آينده رو به جان نشون بده . گفتن اون جمله ها هم از بون فقط به نظر من دوتا دليل داره ، يك اينكه مي خواسته اتفاقي كه قراره بيفته رو به صورت گنگ ه بيان كنه دوم اينكه با گفتن اون جمله ها هم مي خواستن يكم ذهن بيننده بيشتر از اين چيزي كه هست مشغول كنند . البته كلا روند اين سريال اينطوريه كه هيچ پاسخي براي اتفاقاتي كه مي بيني وجود نداره و بايد خودت براش پاسخ درست كني :) و به طبع هركسي پاسخهاي مختلفي به هر اتفاق ميده .
خيلي وقت بود اينجا سر نميزدم . پس كي مي خوايد مثل گذشته به اينجا نظم بديد اينطوري اصلا خوب ني . هنوز درباره 50 قسمت قبلي صحبت نشده مياين درباره سيزن چهارو قسمت آخرشو اينا بحث مي كنيد .

سلام خدمت دوستان عزیز بازیسنتری
ببینید ، من این سریال رو تا بحال حتی یک دقیقه اش رو هم ندیدم
آیا کسی هست که کل قستمتهای سریال که تا الان منتشر شده رو داشته باشه ؟ مسلما زیرنویس فارسی ندارن؟!؟ اگه دارن کی با زیرنویس فارسی میفروشه ؟ سطح انگلیسی فیلم چجوریاست؟؟ میشه با زیرنویس انگلیسی هم چیزی فهمید؟ انگلیسی من بد نیست ولی خیلی خوبم نیست!
----------------------------------------------
میدونم جای این سوال نیست ولی اگه میشه همه ی سوالات بالا رو در مورد سریال 24 هم بگید

به نظر من اون خواب فقط مي خواسته اتفاقات آينده رو به جان نشون بده . گفتن اون جمله ها هم از بون فقط به نظر من دوتا دليل داره ، يك اينكه مي خواسته اتفاقي كه قراره بيفته رو به صورت گنگ ه بيان كنه دوم اينكه با گفتن اون جمله ها هم مي خواستن يكم ذهن بيننده بيشتر از اين چيزي كه هست مشغول كنند . البته كلا روند اين سريال اينطوريه كه هيچ پاسخي براي اتفاقاتي كه مي بيني وجود نداره و بايد خودت براش پاسخ درست كني :) و به طبع هركسي پاسخهاي مختلفي به هر اتفاق ميده .
خيلي وقت بود اينجا سر نميزدم . پس كي مي خوايد مثل گذشته به اينجا نظم بديد اينطوري اصلا خوب ني . هنوز درباره 50 قسمت قبلي صحبت نشده مياين درباره سيزن چهارو قسمت آخرشو اينا بحث مي كنيد .

من تازه سریالو تموم کردم...دیروز نشستم 6 صفحه اول این تاپیکو خوندم و متوجه شدم که ظاهرا واسه هر قسمت یه سری بحث میشه.... الان نمیدونم کجائید و جریان چیه:دی و چرا دیگه خبری نیست؟
من که شخصا حاضرم درباره این سریال یه عمر بحث کنم:love::p

سلام خدمت دوستان عزیز بازیسنتری
ببینید ، من این سریال رو تا بحال حتی یک دقیقه اش رو هم ندیدم
آیا کسی هست که کل قستمتهای سریال که تا الان منتشر شده رو داشته باشه ؟ مسلما زیرنویس فارسی ندارن؟!؟ اگه دارن کی با زیرنویس فارسی میفروشه ؟ سطح انگلیسی فیلم چجوریاست؟؟ میشه با زیرنویس انگلیسی هم چیزی فهمید؟ انگلیسی من بد نیست ولی خیلی خوبم نیست!
سلام دو هفته ی قبل آخرین قسمت از فصل چهار فیلم پخش شد و تموم شد فصل .
همه ی قسمت ها (فصل 1.2.3.4) هم زیر نویس فارسی اومده فقط بگرد از یه جای خوب زیرنویس خوبشو بگیر چون
به شخصه 3 ورژن زیرنویس برای این سریال دیدم!!!!
با زیرنویس انگلیسی هم میشه.چون کلمات ساده و رونی به کار میبرن .

اگه مسیرت گیشا هست اونجا دارن (برو پاساژ نصر فروشگاه T2 طبقه هم کف آخرای اون دالان)
دالان!!!!! (عجب لفظی اومدم!!!!!):cheesygri

سلام!
ممنون از MAHSAو M@LAD -777 .
چرا هیچکی جواب نداد؟
کلا همینجوریه نمیدونم چرا هر تاپیکی میرم هیچکس جواب نمیده:( یا هیچ کس به تاپیک سر نمیزنه:confused:
به شخصه 3 ورژن زیرنویس برای این سریال دیدم!!!!
ع.ف جاوید رو من دیدم خوب بود.
---
---
هی ... در انتظار فصل 2 :-"

سلام!
ممنون از MAHSAو M@LAD -777 .

کلا همینجوریه نمیدونم چرا هر تاپیکی میرم هیچکس جواب نمیده:( یا هیچ کس به تاپیک سر نمیزنه:confused:

ع.ف جاوید رو من دیدم خوب بود.
---
---
هی ... در انتظار فصل 2 :-"

خودمون دربارش حرف میزنیم.این وحید هم(poorna) هم میادش چند روز دیگه.:دی
فقط ببخشید چی در انتظار فصل 2؟

چی در انتظار فصل 2؟

یعنی یه ماهه که در انتظار فصل 2 هستم:biggrin1:
یه ماهه دارم فکر میکنم ساویر میمیره یا نه(اخه تیر خورد)
دریچه هه چی شد؟
چارلی معتاد میشه یا نه؟
بچه ی مایکل چی میشه؟
مخمون ترکید انقدر تو فکر این سریال بودیم.
دیگه شاکی شدم امروز فردا میگیرمش
---
---
شاید منظورش فصل 5 اه
نه بابا فصل 2 رو میگم هنوز ندیدم!فصل 5؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or