danijon_2006
کاربر سایت
البته دوستان تورنت اين قسمت روي نت هست ولي دانلود نكنن چون Fake هستش (شوخي آپريل هستشاگه منظورت اپیزود 9 سیزن 4 هست که 3 هفته دیگه میاد ! کلآ بین اپیزود 8 و 9 یک ماه فاصله هست.
راستي من شنيدم Season 04 سيزده قسمت هستش آيا حقيقت داره ؟
والا من هنوز اپیزودهای 5 تا 8 رو ندیدم ولی توی اپیزود 3 :آقا یک سوال
توی سیزن 4 یک جورایی نشون داد که دسموند هم رفتنیه نکنه اینطوری باشه...یکی هم اینکه sawyer توی هیچ فلش فورواردی نبوده!!!!!
والا من هنوز اپیزودهای 5 تا 8 رو ندیدم ولی توی اپیزود 3 :
آخرش بن به سعید یه چیز تو این مایه ها گفت : میخوای از دوستانت محافظت کنی یا نه ؟
خوب این شاید معنیش این باشه که به جز 6 نفری که از جزیره خارج شدن ( Oceanic Six ) بعضی های دیگه هنوز توی جزیره موندن و بن داره از سعید به خاطر اونها کار میکشه.
البته در مورد Sawyer من یه حدسایی میزنم که شاید کسی که مُرده و توی قبر هست ( توی آخرین اپیزود سیزن قبل ) Sawyer باشه. چون هیچ کس برای مردنش نیومده بود اونجا و Kate هم گفت دلیلی برای اومدن نداشتم. شاید یه چیزی بین این دو تا پیش اومده.
کیه که ازش خوشش نیاد ؟!!مطمئن باش
اگه sawyerبمیره نصف طرفدارهای lost دیگه سریال رو نمیبینن..نمونش دوستای من!!
یه چیز دیگه به جز اعتصاب هم هست. توی 4 اپیزود اول سیزن 4 که دیدم , خیلی نسبت به 3 اپیزود قبلی افت کرده بود. کلآ توی این 4 قسمت هیچ چیز جالبی به جز فلش فورواردا اتفاق نیفتاد. شاید موضوعشون ته کشیده و دیگه نمیتونن 3 تا سیزن 23,4 قسمتی درست کنن.یک چیز دیگه
اعتصاب نویسنده ها که تموم شد پس چرا هنوز هم سیزن ها 16 قسمت هستش؟؟؟نکنه اینا به توافق نرسیدن؟
درسته به خوبی قبل نبوده ولی به نظرم بد هم نبوده.معما های جالبی مطرح شده.یه چیز دیگه به جز اعتصاب هم هست. توی 4 اپیزود اول سیزن 4 که دیدم , خیلی نسبت به 3 اپیزود قبلی افت کرده بود. کلآ توی این 4 قسمت هیچ چیز جالبی به جز فلش فورواردا اتفاق نیفتاد. شاید موضوعشون ته کشیده و دیگه نمیتونن 3 تا سیزن 23,4 قسمتی درست کنن.
فکر ميکنم دليلش مشهوده.در زمان اعتصاب که خوب اعتصاب بود و برنامه نميساختن.برای همين الان هم که اعتصاب تموم شده چيزی ندارند که نشون بدن. برنامه ريزيی هم که شده بر اساس اينه که اعتصاب بيشتر طول بکشه.در حال حاضر خيلی از اکثر سريال ها پخش نميشن به خاطر همين قضيه و سيزن هاشون کوتاه شده.اما خوشبختانه يواش يواش داره دوباره راه می افته.یک چیز دیگه
اعتصاب نویسنده ها که تموم شد پس چرا هنوز هم سیزن ها 16 قسمت هستش؟؟؟نکنه اینا به توافق نرسیدن؟
:arrowd:ولی بازم میگم ! مطمئنم آخرای همین سیزن یا توی سیزن بعد کلآ داستان میره توی شهر و این دفعه جزیره رو به صورت فلش بک میبینیم.
اگه بره توی شهر اون موقع است که دیگه خودشون رو گم میکنن شاید این منظور اصلی باشه ولی یکم چرت گفتم:cheesygri
ولی بازم میگم ! مطمئنم آخرای همین سیزن یا توی سیزن بعد کلآ داستان میره توی شهر و این دفعه جزیره رو به صورت فلش بک میبینیم.