همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
اگه منظورت اپیزود 9 سیزن 4 هست که 3 هفته دیگه میاد ! کلآ بین اپیزود 8 و 9 یک ماه فاصله هست.
البته دوستان تورنت اين قسمت روي نت هست ولي دانلود نكنن چون Fake هستش (شوخي آپريل هستش :) )

راستي من شنيدم Season 04 سيزده قسمت هستش آيا حقيقت داره ؟

سلام
من یه ماهه نیومدم پیشه خودم فکر کردم الان بچه ها باید سیزن 4 باشن ! :) بعله . . .

راستي من شنيدم Season 04 سيزده قسمت هستش آيا حقيقت داره ؟

سیزن 4 و 5 و 6 قرار بوده هرکدوم 16 قسمت باشن . ولی بعلت اعتصاب صنف نویسندگاه تو امریکا (که شامل نویسندگان لاست هم میشه) ، سیزن 4 ، سیزده قسمتی تموم میشه . و بقیه ش میره روی سیزن 5 و 6.

پ.ن. اینجا کسی چیزی از Lost Mobisodes دیده ؟

من برای سیزن 1 رو فقط دیدم
هرکدوم بیشتر از 40 ثانیه نمیشد
آقا یک سوال
توی سیزن 4 یک جورایی نشون داد که دسموند هم رفتنیه نکنه اینطوری باشه...یکی هم اینکه sawyer توی هیچ فلش فورواردی نبوده!!!!!

آقا یک سوال
توی سیزن 4 یک جورایی نشون داد که دسموند هم رفتنیه نکنه اینطوری باشه...یکی هم اینکه sawyer توی هیچ فلش فورواردی نبوده!!!!!
والا من هنوز اپیزودهای 5 تا 8 رو ندیدم ولی توی اپیزود 3 :
آخرش بن به سعید یه چیز تو این مایه ها گفت : میخوای از دوستانت محافظت کنی یا نه ؟
خوب این شاید معنیش این باشه که به جز 6 نفری که از جزیره خارج شدن ( Oceanic Six ) بعضی های دیگه هنوز توی جزیره موندن و بن داره از سعید به خاطر اونها کار میکشه.
البته در مورد Sawyer من یه حدسایی میزنم که شاید کسی که مُرده و توی قبر هست ( توی آخرین اپیزود سیزن قبل ) Sawyer باشه. چون هیچ کس برای مردنش نیومده بود اونجا و Kate هم گفت دلیلی برای اومدن نداشتم. شاید یه چیزی بین این دو تا پیش اومده.

والا من هنوز اپیزودهای 5 تا 8 رو ندیدم ولی توی اپیزود 3 :
آخرش بن به سعید یه چیز تو این مایه ها گفت : میخوای از دوستانت محافظت کنی یا نه ؟
خوب این شاید معنیش این باشه که به جز 6 نفری که از جزیره خارج شدن ( Oceanic Six ) بعضی های دیگه هنوز توی جزیره موندن و بن داره از سعید به خاطر اونها کار میکشه.
البته در مورد Sawyer من یه حدسایی میزنم که شاید کسی که مُرده و توی قبر هست ( توی آخرین اپیزود سیزن قبل ) Sawyer باشه. چون هیچ کس برای مردنش نیومده بود اونجا و Kate هم گفت دلیلی برای اومدن نداشتم. شاید یه چیزی بین این دو تا پیش اومده.

مطمئن باش
اگه sawyerبمیره نصف طرفدارهای lost دیگه سریال رو نمیبینن..نمونش دوستای من!!
یک چیز دیگه
اعتصاب نویسنده ها که تموم شد پس چرا هنوز هم سیزن ها 16 قسمت هستش؟؟؟نکنه اینا به توافق نرسیدن؟

مطمئن باش
اگه sawyerبمیره نصف طرفدارهای lost دیگه سریال رو نمیبینن..نمونش دوستای من!!
کیه که ازش خوشش نیاد ؟!!

یک چیز دیگه
اعتصاب نویسنده ها که تموم شد پس چرا هنوز هم سیزن ها 16 قسمت هستش؟؟؟نکنه اینا به توافق نرسیدن؟
یه چیز دیگه به جز اعتصاب هم هست. توی 4 اپیزود اول سیزن 4 که دیدم , خیلی نسبت به 3 اپیزود قبلی افت کرده بود. کلآ توی این 4 قسمت هیچ چیز جالبی به جز فلش فورواردا اتفاق نیفتاد. شاید موضوعشون ته کشیده و دیگه نمیتونن 3 تا سیزن 23,4 قسمتی درست کنن.
ولی بازم میگم ! مطمئنم آخرای همین سیزن یا توی سیزن بعد کلآ داستان میره توی شهر و این دفعه جزیره رو به صورت فلش بک میبینیم.

یه چیز دیگه به جز اعتصاب هم هست. توی 4 اپیزود اول سیزن 4 که دیدم , خیلی نسبت به 3 اپیزود قبلی افت کرده بود. کلآ توی این 4 قسمت هیچ چیز جالبی به جز فلش فورواردا اتفاق نیفتاد. شاید موضوعشون ته کشیده و دیگه نمیتونن 3 تا سیزن 23,4 قسمتی درست کنن.
درسته به خوبی قبل نبوده ولی به نظرم بد هم نبوده.معما های جالبی مطرح شده.

یک چیز دیگه
فکر ميکنم دليلش مشهوده.در زمان اعتصاب که خوب اعتصاب بود و برنامه نميساختن.برای همين الان هم که اعتصاب تموم شده چيزی ندارند که نشون بدن. برنامه ريزيی هم که شده بر اساس اينه که اعتصاب بيشتر طول بکشه.در حال حاضر خيلی از اکثر سريال ها پخش نميشن به خاطر همين قضيه و سيزن هاشون کوتاه شده.اما خوشبختانه يواش يواش داره دوباره راه می افته.
سريال مورد علاقه من هم از هفته ی ديگه شروع ميشه:cool::arrowd:

ولی بازم میگم ! مطمئنم آخرای همین سیزن یا توی سیزن بعد کلآ داستان میره توی شهر و این دفعه جزیره رو به صورت فلش بک میبینیم.

آخه اون موقع اسم اصلی فیلم یکم زیر سوال میره ولی
اگه بره توی شهر اون موقع است که دیگه خودشون رو گم میکنن شاید این منظور اصلی باشه ولی یکم چرت گفتم:cheesygri

توی اون قسمت Lost Answers ـی که { امید زده بود تهه یکی از DVD های سیزن 3 } ازشون میپرسن که آیا اینا از جزیره فرار میکنن ؟
اونا هم میگن خوب اگه از جزیره فرار کنن که the show is over ! ـ

البته سیزن 4 که فقط 13 قسمته.
موضوع قضیه ی 16 اپیزودی بودن ِ سه سیزن ِ آخر اینه که اول قرار بوده لاست 5 سیزن باشه. هر سیزن هم 24 اپیزود .

ولی سازنده های طماع ! به نویسنده ها میگن بکنیدش 6 سیزن. نویسنده ها هم میگن بیشتر از این نمیتونن کشش بدن ! :)

بعد قرار میشه اون دو سیزنه آخر ( 4 و 5 ) که مجموعا 48 قسمت میشدن ، تقسیم شن به سه سیزن ِ 16 قسمتی . اینجوری میشه که الان سه سیزن 16 قسمتی پیش ِ رو داریم .

نگران 13 قسمتی بودن سیزن 4 هم نباشید ! طبق گفته Damon Lindelof وCarlton Cuse { دو تا از تهیه کننده ها } این سه اپیزودی که از سیزن چهار زده شده ، به سیزن 5 و 6 اضافه خواهد شد .

درود
با توجه به 13 قسمتی بودن سیزن 4
و اینکه 29 می تمام میشه
سیزن 5 را کی پخش می کنند؟
می افته برای ژانویه 2009؟

تو قبر هم به نظر من کسی به جز Sawyer نمی تونه باشه!

احتمالا چون سیزن ها کوتاه تره به 2009 نمیرسه
احتمالا sawyerآخرای سیزن 5 میمرده حالا 6 سیزنش کردن تا بیننده هاشون رو تا آخرین لحظه ها داشته باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or