همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
آقا اییییی که گفتی چی بیده ؟! بیشتر توضیح بده .

بعد از پخش سيزن 3 ،شبکه ABC با Verizon - که يه اپراتور موبايل هست - قرارداد بست که ميشد يه سری کليپ از صحنه های حذف شده ی سريال و چيزای ديگه رو از طريق اين اپراتور روی موبايل گرفت که به Lost Mobisodes معروف شد.چند وقت بعدش همون کليپ ها رو ABC توی سايت رسمی Lost گذاشت که از اون به بعد به Lost Webisodes شناخته ميشدن.صحنه های حذف شده در نوع خودشون جالبن اما 2-3 تا کليپ از ويديو های مؤسسه ی Hanso تو اين کليپ ها بود که قابل توجهه.يکی از اين کليپ ها ويديوی Orientation ايستگاه شماره ی 6 يا همون Orchid ـه که نکته ی خيلی جالبی رو عنوان ميکنه ( راجع به يکی از قابليت های جزيره ست )توی Youtube سرچ کنيد Lost Orientation. توجه کنيد که 6 تا Station بيشتر وجود نداره.که از اين 6 تا 3 تاشون موجوده(3،5،6) که 3 و 5 رو قبلاً تو خود سريال ديديد.

خب بالاخره همه 3 تا Season رو تموم کردم. فقط این اپیزود آخر سیزن 3 اعصابم رو بدجوری به هم ریخته.
فقط کسایی که 3 تا سیزن رو دیدن این رو بخونن :
1. توی Flashforward هایی که نشون میده کی ممکنه مُرده باشه ؟ کسی که جک به خاطرش گریه میکنه و میخواد خودکشی کنه و از اون طرف کیت میگه برام مهم نیست که اون مُرده.
2. چرا جک میخواد دوباره به جزیره برگرده و به خاطر این کار همش سوار هواپیما میشه به امید سقوط ؟
3. مهمتر از همه اینکه پدر جک زندست ؟ توی این اپیزود آخر یه جا وقتی دکتره به جک میگه : میدونی امروز چقدر مصرف کردی ؟ جک جواب میده : همین الآن برو پدرم رو بیار اگه من بیشتر از اون مصرف کرده بودم اخراجم کنین.
یه جای دیگه هم به داروخونه نسخه میده و وقتی طرف میگه شما نمیتونی برای خودت نسخه بنویسی میگه پدرم این رو نوشته.
یعنی پدرش زندست ؟
4. ریچارد چجوریه که وقتی بن بچه بوده و وقتی جولیت رو میاوردن جزیره و همین طور زمان حال قیافه ش هیچ فرقی نکرده ؟

آخرین ویرایش:
خب بالاخره همه 3 تا Season رو تموم کردم. فقط این اپیزود آخر سیزن 3 اعصابم رو بدجوری به هم ریخته.
فقط کسایی که 3 تا سیزن رو دیدن این رو بخونن :
1. توی Flashforward هایی که نشون میده کی ممکنه مُرده باشه ؟ کسی که جک به خاطرش گریه میکنه و میخواد خودکشی کنه و از اون طرف کیت میگه برام مهم نیست که اون مُرده.
2. چرا جک میخواد دوباره به جزیره برگرده و به خاطر این کار همش سوار هواپیما میشه به امید سقوط ؟
3. مهمتر از همه اینکه پدر جک زندست ؟ توی این اپیزود آخر یه جا وقتی دکتره به جک میگه : میدونی امروز چقدر مصرف کردی ؟ جک جواب میده : همین الآن برو پدرم رو بیار اگه من بیشتر از اون مصرف کرده بودم اخراجم کنین.
یه جای دیگه هم به داروخونه نسخه میده و وقتی طرف میگه شما نمیتونی برای خودت نسخه بنویسی میگه پدرم این رو نوشته.
یعنی پدرش زندست ؟
4. ریچارد چجوریه که وقتی بن بچه بوده و وقتی جولیت رو میاوردن جزیره و همین طور زمان حال قیافه ش هیچ فرقی نکرده ؟
سلام برو
حال کردی خداییش ؟ حالا دیدی من میگم تازه تو سیزن 3 لاست لاست میشه واسه چی میگم . ببین زیاد به خودت فشار نیار . مام تو کف همین سوالاییم :biggrin1:
اینا دقیقا سوال منم بودن وقتی قسمت آخر رو دیدم . تو سیزن چهار هم خیلی جواباش در نیومده هنوز . مخصوصا اون دو تا سوال آخرت منم به شک انداخته بود که شاید اصلا این اشتباهی بوده که سهوا انجام شده اما با توجه به دقت سازندگان بعید میدونم . حتما یه دلیل جالب باید داشته باشه . حالا بذار بقیه هم برسن شدیدا بحث میکنیم ;)

سلام
یک سوال دیگه ؟ سوال های قبلی رو که بیخیال شدم :biggrin1: کسی جواب نمیده که ! ؟
هرکی سیزن یک رو دیده بخونه
تو یک قسمت هست که جان لاک و boone یه در فلزی پیدا میکنند .....
چرا اونجا لاک میزنه بون رو بیهوش میکنه و میبستش ؟؟؟ و چرا boone فکر میکنه خواهرش تو جنگل گیر افتاده و در اخر خواهرش توسط اون موجود کشته میشه !
در حالی که وقتی به کمپ برگشت اون اونجا بود ( خواهرش ).... ؟ :confused:
Serial Center به امید خدا شنبه چه سریالی رو معرفی میکنی ؟
هرکی سیزن یک رو دیده میتونه بخونه
راستی اون موجود که تو جنگل فکر کنم ربات باشه چون تو همین قسمت وقتی دنبال boone و خواهرش میکنه یک لحظه اگه دقت کنین از زمین بیرون میاد یک چیزی تو مایه های ماشین حفاری !
که اگه اینطور باشه باید یک سوراخ از خودش بجا بزاره که نمیزاره . نظر شما چیه

حالا یک لطفی بکنید درباره فلش بک های SAWYER و KATE یک توضیحی بدین
اگه تونستین اینم بگید

سلام
یک سوال دیگه ؟ سوال های قبلی رو که بیخیال شدم :biggrin1: کسی جواب نمیده که ! ؟
هرکی سیزن یک رو دیده بخونه
چرا اونجا لاک میزنه بون رو بیهوش میکنه و میبستش ؟؟؟ و چرا boone فکر میکنه خواهرش تو جنگل گیر افتاده و در اخر خواهرش توسط اون موجود کشته میشه !
در حالی که وقتی به کمپ برگشت اون اونجا بود ( خواهرش ).... ؟ :confused:
Serial Center به امید خدا شنبه چه سریالی رو معرفی میکنی ؟
هرکی سیزن یک رو دیده میتونه بخونه
راستی اون موجود که تو جنگل فکر کنم ربات باشه چون تو همین قسمت وقتی دنبال boone و خواهرش میکنه یک لحظه اگه دقت کنین از زمین بیرون میاد یک چیزی تو مایه های ماشین حفاری !
که اگه اینطور باشه باید یک سوراخ از خودش بجا بزاره که نمیزاره . نظر شما چیه

اگه تونستین اینم بگید

سلام رفیق
آقا بذار خیالتو راحت کنم .
اینجا اگه سوال بی ربط بپرسی احتمالا جواب داده نمیشه /:)
من که جواب نمیدم چون نمیدونم جوابارو !! من یکی دو سال پیش سیزن اول رو دیدم واسه همین هیچی یادم نیست اما از قسمت هایی که بررسی میکنیم هر چی بپرسی یکی هست جواب بده . واسه همین فکر نکن که تحویل نمیگیریم یا خدایی نکرده بی محلی میکنیم . فقط احتمالا کسی اونجوری مسلط نیست که جواب بده . باید برسیم به اون سوالت تا جوابشو درست بدیم وگرنه ممکنه یه چرتی بگم و جوابتم نباشه اون .
خلاصه ببخشید

در حالی که وقتی به کمپ برگشت اون اونجا بود ( خواهرش ).... ؟
اونجا وقتي جان و بون دريچه رو پيدا مي كنن تا چند چيزي به كسي نميگن (خواسته جان بود) بعد از چند روز بون بهش ميگه چرا به كسي نگيم و خلاصه يسري صحبتهايي بينشون ميشه . تا به اينجا ميرسه كه بون به جان ميگه بزار به شانون اين قضيه رو بگم اون دختر راز داري جان هم در ظاهر باهاش موافقت مي كنه و بهش ميگه باشه در اين لحظه وقتي بون برمي گرده كه بره به سمت كمپ درست يادم نيست فكر كنم با دسته چاقو مي خوابونه تو كلش و اونو بيهوش مي كنه بعد هم بقيه ماجرا
بعد از اينكه مي ببدتش براي اينكه زخم كلش عفونت نكنه اون ماده رو (به گفته خودش از چربي حيوانات درست كرده) مي زنه به پشت كلش كه دليل توهمش هم به گفته خودش اون بود (داروهاي توهم زا :) )

حالا یک لطفی بکنید درباره فلش بک های SAWYER و KATE یک توضیحی بدین

راستش من داستان كيت رو يه چيزايي يادمه (كه البته ترجيح ميدم نگم چون بهتره كامل توضيح بدم ) ولي داستان ساوير رو اصلا يادم نمياد (يادم نمياد ديشب شام چي خوردم از بي حواسم جمعه ) حالا دارم دوباره سيزن رو نگاه مي كنم كه بعدا يا من يا دوستان برات مي زارن . فعلا

Serial Center جان قرار بود هرهفته يه معرفي بزاري چي پس بابا ما منتظريم :) راستي اگه از سريال 24 باشه خيلي عاليه :) دستت درد نكنه . ;)

بروکس گویا همه سرشون شلوغه ها . تصمیم ندارین قسمت 3 رو شروع کنین ؟!
راستی آمار دارین که تا یه مدت دیگه بازی adventure واسه Lost قراره بیرون بیاد که !
اینجوری که بوش میاد چیز درست درمونیم هست . من که منتظرم اساسی

گرچه هيچوقت اينگونه تبديلها (بازي به فيلم يا بلعكس) خوب از آب در نميان ولي خيلي دوست دارم بازيش هم مثل سريالش معركه باشه اونطور كه Gamespot زده بود 26 فوريه مياد . يعني حدود 8 روز ديگه .
شروع كنيد من هم فكر كنم باشم (البته چند روزه يسري امتحان دارم براي همين كم ميام) ولي اگه بتونم هستم . ;)

اینجا همه از کانال SBC نیگا میکنن ( S برای Serialcenter :biggrin1: ) . حالا این که شوخی بود اما کی حوصله داره بشینه یه هفته یه هفته منتظر تا تلویزیون پخش کنه . ما هممون از DVD داریم میبینیم . البته من که یه بار وحشیانه دیدم . این بار دوممه :cheesygri
تقصیر منه که میخواستم سرات خلوات تر بشه:((:cheesygri کم کم منم دارم وسوسه میشم کهDVDرابهت سفاراش بدم:bash:

سیزن یک اپیزود سوم

سلام
آقا ما این قسمت 3 رو نیگا کردیم . چیز خاصی واسه گفتن نداشت فقط چند تا نکته ی کوچولو داشت که گذاشتم واسه مسابقه ی آخر سیزن :laughing:
شماها هم نیگا کنین اگه چیزی واسه گفتن نداشتین ، قسمت چهار رو شروع کنیم

خوب حالا كه بحث در مورد اپيزود سوم بود درمورد داستان كيت هم يه توضيحي ميدم براي اون دوستمون كه مي خواستن بدونن ( البته فقط حوادث اين قسمت رو توضيح ميدم چون نميشه كلا جمع بندي كرد چون هنوزقسمتهاي بدي رو خودم نديدم و مسلما شما هم دوست نداريد در مورد قسمتهاي بعدي كه هنوز نديديد صحبت كنم :

در اين قسمت كيت رو توي استراليا نشون ميده كه توي اولين فلاش بك توي آخور يه مزرعه دار به اسم مولن بيدار ميشه . مولن بهش ميگه كه اسمت چيه و كيت خودشو اني معرفي مي كنه و ميگه اهل كاناداس و از اونجا اومده و اينكه كالج رو تموم كرده و ميخواد دور دنيا رو بگرده و اولين مقصدش هم ملبورنه بعد از اينكه مولن بهش غذا ميده ميگه كه براي چي اومده اين اطراف كيت ميگه كه اون مزراع رو خيلي دوست داره و مولن بهش ميگه كه همسرش مرده و اونم يه بدهي داره و دست تنها نمي تونه اينجا رو بگردونه براي همين بهش پيشنهاد ميده كه در عوض جا و غذا براش كار كنه كه اونم قبول مي كنه . (مسلما كيت در حال فرار از دست اون اسمشو يادم رفت بوده ) . كيت مدت نزديك به سه ماه اونجا مي مونه و در فلاش بك بعدي نشون ميده كه داره پولهاشو كه پس اندازه كرده برمي داره كه شبانه از اونجا بره كه مولن اونو مي بينه و بهش ميگه چرا شبانه مي خواي بري و يه سري صحبتهايي ميشه و مولن بهش ميگه بزار من خودم فردا صبح مي برمت ايستگاه قطار . در فلاش بك بعدي نشون ميده كه اونا دارن به سمت ايستگاه ميرن كه سرو كله همون يارو كه دنبال كيته پيداش ميشه و كيت به مولن ميگه اينجا چه خبره و اونم تعريف مي كنه كه دو روز پيش عكسشو توي اداره پست ديده (منظور عكس كيت ) كه تحت تعقيبه . كيت بهش ميگه به چه قيمتي اينكارو كردي و مولن هم بهش ميگه اونا براي دستگيري تو 23000 هزار دلار جايزه گذاشتن و خوب منم كه يه بدهكاري سنگين دارم . توي فلاش بك بعديش كيت براي اينكه از دست طرف فرار كنه ماشينو منحرف مي كنه تا فرار كنه ولي خوب مي بينه كه مولن توي ماشين گير افتاده براي همين اول اونو بيرون مي كشه و تا مياد فرار كنه خفت ميشه (اگه مولن رو نجات نميداد مي تونست فرار كنه ) اينها تمام فلاش بكهاي كيت توي اين قسمت بود . فكر كنم خوب توضيح داده باشم (جمله به جمله) :)

سيزن يك ، اپيزود چهارم

Serial Center جان فكر كنم بهتره امروز Episode 04 رو شروع كنيم چون Episode 03 چيز خاصي براي بحث يا مطرح كردن نداشت . ;)

فعلا يه چند روز از شر امتحانات خلاص شديم گفتيم يه بحثي بكنيم تجديد قوا بشه .

خوب پس من Episode 04 رو شروع مي كنم با اجازه دوستان :

كلا اين Episode هم مثل شماره سوم چيز خاصي درش وجود نداشت و اكثرا رو هم در موردشون در Episode هاي گذشته صحبت كرديم . فقط يه نكته رو من توي اين Episode ديدم كه جالب بود
لاك قبل از سقوط هواپيما روي صندلي چرخدار مي نشست ولي بعد از اون حادثه متوجه شد مي تونه پاهاشو حركت بده چطور همچين چيزي امكان داره ؟به نظر خودم تنها دليلي كه مي تونم بيارم اينه كه به وسيله يه شوك شديد اين امكان وجود داره (البته در صورتي كه قطع نخاع نباشه ) در اون صورت بايد بگم كه يه معجزه اتفاق افتاده . البته هنوز ما دليل نشستن لاك رو روي ويلچر نمي دونيم ولي اين سقوط براي هركي بد بوده براي لاك كه خيلي منفعت داشته . سلامتي :)

به نظرتون او مردي كه با كت شلوار ظاهر ميشد كي بود (اينو مي دونم) براي چي جلوي چشماي جك ظاهر ميشد چي مي خواست بگه

دعواي هورلي و ساوير هم سر بادوم زميني جالب بود

به غير از اين مورد چيز زيادي اتفاق نيفتاد كه بخوام بگم .

قهرمان اين قسمت بدون شك جان لاك

بهترين ديالوگ اين قسمت هم متعلق به لاك :

Don't ever tell me what I can't do

دوستان هم اگه مورد خاصي رو ديدن كه ما نديديم بيا و بگن تاپيك خيلي وقته يه نموره خوابيده .

آخرین ویرایش:
StaR جان عزیزم ببین شما این سوالایی که داری میپرسی، چند قسمت بعد توی خوده سریال جوابشونو میگیری. اینکه اونجا جوابتو بگیری خیلی لذتش بیشتره تا بیای اینجا بپرسی بقیه بهت بگن.
تا به یک نکته مبهم خوردی سوال نپرس ، صبر داشته باش ، جوابتو خواهی گرفت . اگه میخوای بپرسی هم لااقل چند قسمت صبر کن اگه جوابتو نگرفتی بیا بپرس . اینجوری به نظر من برای خودت بهتره .

مثلا فلش بک های کیت و سویر توی همون سیزن 1 هستن شما رسیدی بهشون ؟ اپیزود چندی ؟
===================================================================

امروز داشتم یکی از اپیزود های سیزن 2 رو نگاه میکردم که یه چیز جالب دیدم شاید شماهام بهش دقت کرده باشین ولی حالا عکسش رو تو اسپویلر میذارم ببینید جالبه (کسایی که تا اپیزود 20 ِ سیزن 2 رو ندیدن بهتره عکس رو نبینن)

Season 2 - Episode 20 : Two For The Road

این Lost واقعا یه Masterpieceه !

بسی جالب بود ! من یه چیز دیگه کشف کردم . یک صحنه که شاید 1 ثانیه و نیم هم نشونش نمیده . ولی برای همین 1 ثانیه و نیم هم وقت گذاشتن و فکر همه جا رو کردن ! دقیقا قسمت اول سیزن دوم .
اونجایی که یارو به خودش سرنگ میزنه . دیدی سرنگی که میزنه چیه ؟ سریع برمیداره هیچ کس مطمئنم ندیده :)

i177772_PDVD174.jpg

http://www.10pix.com/out.php/i177772_PDVD174.jpg
آره واقعا مسترپیسه . :)

آخرین ویرایش:
دوستان اين فيلم چند تا دي وي ديه؟ازكجا ميشه تهيه كرد؟
زيرنويس هم داره؟صحنه چي؟:biggrin1:

بیا خودم دارم . 8 تا DVD هست . زیرنویسم ردیفه . انگلیسی . صحنه هم عمرا . نهایت چند تا بوسه ی مادر و فرزندی :biggrin1: اطلاعات بیشتر خواستی Pm بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or