همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
serialcenter شاید منظور star اونجایی هست که گفتی
البته فکر میکنم این قضیه چیزی بوده که بعدا نویسنده ها پشیمون شده باشن . بعد از 7 8 قسمت میبینین که قضیه ی این هیولا به کلی ول میشه
اگر خودتونو جای کسی بذارین که فقط قسمت اولو دیده متوجه میشین که این موجود (که خودم نمیدونم جیه) یکی از مباحث جالبی هست که افرادی که دارن سریالو میبینن دوست دارن در ادامه ازش سر در بیارن.
من خودم یه لیست دارم که توش اتفاقهایی که میفته اما جوابی براشون توی اون قسمت پیدا نمیشه رو می نویسم که این مورد هم توش بود :(
این فرمتی هم که گفتی خیلی عالیه. بازم ممنون

خوب فكر كنم قسمت اول تموم شده بريم سر Pilot 2 ؟
Serialcenter جان چرا زودتر نگفتي پشت صحنش هم داري :) فقط مال سزن يكش هست ؟
مگه حواس واسه آدم میذارین :biggrin1: آره فقط سیزن اول هست ولی اصلشم همونه . در مورد همه چی هست . هر چی فکر کنین . فقط داستان سیزن 2 و 3 توش بحث نمیشه . وگرنه همه چیش کامله .

کسی جواب ما رو نمیده :confused:

جدی همین چیزی که دوستمون میگه درسته ؟؟ این حالتو گرفت ؟!! بابا بیخیال اینا باش . خودتم بعدا میفهمی که لاست تازه بعدا لاست میشه . این اوایلش سرکاری زیاد داره . ولی بازم ببخشید اگه نباید اینو میگفتم .

از ساعت 12 امشب بحث قسمت دوم شروع میشه ;)
در ضمن به اون Flashback ها هم میرسیم ولی خوب زوده الان . بذار فعلا قسمت قسمت جلو بریم . آخر سیزن اونوقت به این جور چیزای کلی میپردازیم . فکر کنم اینجوری بهتره .

ای شکلی که تا سیزن4 برسیم پیر میشیم :biggrin1:
نه من داشتم یکی از متن های جناب TRUTH رو میخوندم که ییهو کل داستان لو رفت تاسیسات زیر رمینی و ...
حالا یک لطفی بکنید درباره SAWYER و KATE یک توضیحی بدین
جریان اون هواپیما و اون سرقت بانک چیه
همون هواپیما که تو اون کیف اهنی پلیس که از زیر اب درش میارن

ای شکلی که تا سیزن4 برسیم پیر میشیم :biggrin1:
نه من داشتم یکی از متن های جناب TRUTH رو میخوندم که ییهو کل داستان لو رفت تاسیسات زیر رمینی و ...
حالا یک لطفی بکنید درباره SAWYER و KATE یک توضیحی بدین
جریان اون هواپیما و اون سرقت بانک چیه
همون هواپیما که تو اون کیف اهنی پلیس که از زیر اب درش میارن
والا قربون شکلت برم من که یکی دو سال پیش دیدم . واسه همین دقیق یادم نیست . اما بچه هایی که تازه دیدن میتونن کمکت کنن اما اینجور که یادم میاد ...
دنبال تفنگای داخل کیف یارو بودن . حالا خیلی رو این حرفم حساب نکن . اما برسم به اونجا حتما کمکت میکنم اگه تا اون موقع کسی جوابی بهت نداده بود

arrowd.gif

قهرمان قسمت
قالب امید به نظر من خوب بود ولی این "قهرمان قسمت" رو من پایه نیستم

+ اولش جک رو نشون میده تو اون نِیستان . وقتی به هوش میاد و بلند میشه ، چجوری میشه که اون راه رو میگیره و ادامه میده تا به هواپیما میرسه ؟ چرا اشتباهی راهه دیگه ای رو نمیره ؟
خوب دلیلش میتونه صدا باشه جک میره به سمت صدا

به نظرت توی نیستان به اون انبوهی اصلا صدایی به گوش میرسه ؟ صدا نمیپیچه ؟

=============================================================
Pilot 2

arrowd.gif

+ میگم قیافه ی کره ایه وقتی اون زن حامله هه {که اسمشو هی یادم میره} دستشو گرفت زد به شکمش که لگد بچه رو حس کنه واقعااااااا دیدنی بود .
58.gif

+ خرس قطبی تو جزیره ی استوایی چه میکرد ؟

+ اینو کسایی که سیزن 1 رو تا آخر دیدن بخونن :
کیت پدر سوخته هم با اون تفنگه عجب فیلمی بازی میکردا ! Does anyone know how to use a gun ? آره جونه خودش !

+ اون favor ـی که کیت از اون یارو تو هواپیما میخواست بپرسه چی بود ؟ (الان میدونم)

+ کیت چرا زندانی بود ؟ (اینم الان میدونم)

+ رازی که جان لاک به والت گفت چی بود ؟ :-" ( اینم همینطور! )

+ و در نهایت این قسمت هم مثل قسمت قبل ، با یک سوال از چارلی تموم میشه ، که اینم مثله قبلی سواله منم هست :
Guys . . . Where are we ?z

arrowd.gif

+ دیالوگ ساویر بعد از اینکه خرسه رو میکشه تهش بود ! :)
kate : Where did that come from ?z
Sawyer : Probably Bear Village !!!z

+ اون قسمتی هم که هارلی میخواست تست کنه ببینه یارو واقعا بیهوشه یا نه هم خیلی باحال بود . :)

ویرایش

از ساعت 12 امشب بحث قسمت دوم شروع میشه
انگار من یه 2 ساعت زود پست دادم . به بزرگی خودتون ببخشید حالا . ساعت 12 نیستم که پست بدم . :دی بحث اپیزود 1 هم دیگه تموم شده بود و خوابیده بود.

سیزن یک اپیزود دوم

:arrowd:

1-اولین سوالی که واسه من پیش اومد اینه که چرا هیچکدوم از خدمه زنده نموندن! دیدین چند نفر دنبال چارلی بودن یعنی همه مردن؟

2-دقت کردین تو کمیکی که دست بچه هه بود یه خرس قطبی بود بعدا یه خرس قطبی هم تو جزیره به بقیه حمله کرد!

3-همه فرار کردن از صدا ولی sawyer وایساد خیلی حال کردم. بدون شک قهرمان این قسمت sawyer هست.

4- من نفهمیدم چطوری اون پیغام زن فرانسوی تکرار میشه و شماره میندازه؟
و نکته جالب این بود که سعید خیلی دقیق حساب کرد که اون پیغام چه مدتی تکرار شده بدون ماشین حساب!
چند سال و چند ماه بود یادم رفت؟

جمله ایندفعه هم معلومه:

Guys . . . Where are we ?z

اولین تیکو رو sawyer به هارلی انداخت بهش گفت: Lardo
lard= گوشت خوک ! ولی lardo نمیدونم چی میشه

پ.ن:میگم چطوره امار تیکه های sawyer رو بگیریم؟ خیلی باحاله!

1-اولین سوالی که واسه من پیش اومد اینه که چرا هیچکدوم از خدمه زنده نموندن! دیدین چند نفر دنبال چارلی بودن یعنی همه مردن؟
راست میگی ! دقت نکرده بودم. به علاوه خدمه که هیچ کدوم زنده نموندن , همون خلبان بدبخت هم که زنده موند اون طوری توی قسمت قبلی مُرد. به چیز جالبی اشاره کردی.

مهمترین چیز توی این قسمت به نظر من همون خرس قطبی هست که توی یه جزیره استوایی داره چرخ میزنه ! باید دلیل جالبی داشته باشه.

اولین تیکو رو sawyer به هارلی انداخت بهش گفت: Lardo
lard= گوشت خوک ! ولی lardo نمیدونم چی میشه
lard به معنی چربی هم هست ! احتمالآ Sawyer منظورش اینه : خفه شو دُنبه ! ( اگه اشتباه نکنم اینو گفت دیگه ؟ Shut Up Lardo ؟!! چون از همون دو هفته پیش که این قسمت رو دیدم این توی ذهنمه و دوباره ندیدمش )

Guys . . . Where are we ?
جزو بهترین جمله ها و به یاد موندنی ترینهای این سریال تا اینجا که دیدم هست.

راست میگی ! دقت نکرده بودم. به علاوه خدمه که هیچ کدوم زنده نموندن , همون خلبان بدبخت هم که زنده موند اون طوری توی قسمت قبلی مُرد. به چیز جالبی اشاره کردی.

مهمترین چیز توی این قسمت به نظر من همون خرس قطبی هست که توی یه جزیره استوایی داره چرخ میزنه ! باید دلیل جالبی داشته باشه.
من تقريباً مطمئنم که يکی از خدمه ی زن رو نشون داده.اگه يادم مونده باشه تو Tail Section بود .

جالب اينجاست که اون قضيه ی خرس قطبی

تا به امروز دليلش مشخص نشده.تازه تو اين سيزن 4 يه چيزايی داره معلوم ميشه.

دوستانی که کل سريال رو ديدن ، Webisode های Lost رو ببينن، که بسيار جالبه.شايد از نظر شما قضيه خرس هم روشن کنه.

کیت پدر سوخته هم با اون تفنگه عجب فیلمی بازی میکردا ! Does anyone know how to use a gun ? آره جونه خودش !
حالا خيلي جالبه وقتي سعيد بهش توضيح ميده كه چطوري بايد خشاب رو در بياري اينقدر سريع و راحت اينكارو انجام ميده هركسي ببينه ميگه اين ختم اينكاراس من موندم چطوري اونا نفهميدن :)

خوب يكي از نكاتي كه توي قسمت قبل هم سوال بود اينجا جواب داده شد كه چرا وقتي چارلي ، جك و كيت ميرن دنبال قسمت دماغه هواپيما چارلي براي چي سريع چپليد توي W.C

براي اينكه اومده بود موادهايي كه در حين پرواز توي دستشويي انداخت و ديگه نتونست برداره رو برداره .

1. آقا كسي ميدونه گارد جمهوري كه سعيد توش بوده چيه ؟
2. چرا بايد يه كلانتر كليد دست بند يه زنداني رو توي جيب كتش بزاره اونم دقيقا طرف خود زنداني معلومه اصلا محتاط نبوده

توي اين قسمت هم به نظر من Sawyer قهرمان بود
و بهترين ديالوگ هم به نظر من براي هورلي بود كه به Sawyer گفت :
Chain smoking jackass :biggrin1:

كلا به نظرم اين اپيزود چيز خاصي نداشت

سیزن یک اپیزود دوم

من نفهمیدم چطوری اون پیغام زن فرانسوی تکرار میشه و شماره میندازه؟
و نکته جالب این بود که سعید خیلی دقیق حساب کرد که اون پیغام چه مدتی تکرار شده بدون ماشین حساب!
چند سال و چند ماه بود یادم رفت؟
فکر کنم 16 سال و 5 ماه بود . البته به نظرمن حساب کردن با این سرعت بدون ماشین حساب غیر ممکن هست . در مورد تکرار یادم نیست ، اگه گوینده بعد از پخش پیام تعداد تکرار رو رقم رقم ذکر میکرد شدنیه . دو خط کد باید نوشت . همین . یه loop بینهایت داره که وقتی به آخرش میرسه ارقامی که از قبل ضبط شدن رو به ترتیب ( هر مرحله با یه اضافه ) پخش کنه . البته روسو برنامه نویسیش کجا بود تو اون جزیره :biggrin1:

پ.ن:میگم چطوره امار تیکه های sawyer رو بگیریم؟ خیلی باحاله!
خداییش این واقعا راسته . مخصوصا تو سیزن سه خدا میشه این بشر . من که تیکه های باحالش رو اگه بچه ها پیش دستی نکرده باشن میگم . امروز بچه ها پیش دستی کردن :(

من تقريباً مطمئنم که يکی از خدمه ی زن رو نشون داده.اگه يادم مونده باشه تو Tail Section بود .
منم با دوستمون Snake موافقم . اونایی که هنوز سیزن 3 رو ندیدن معنی این رو نمیدونن . زیادم بهش فکر نکنن . بعدا متوجه میشین ;)

دوستانی که کل سريال رو ديدن ، Webisode های Lost رو ببينن، که بسيار جالبه.شايد از نظر شما قضيه خرس هم روشن کنه.
آقا اییییی که گفتی چی بیده ؟! بیشتر توضیح بده .

آقا كسي ميدونه گارد جمهوري كه سعيد توش بوده چيه ؟
ببین سعید گفت من تو جنگ خلیج فارس بودم . بعد هرلی گفت آره یکی از دوستای منم تو اون جنگ بوده . اسم دو تا گروهان امریکایی رو هم گفت . بعد سعید گفت من تو گارد جمهوری بودم . که هرلی سرشو پایین انداخت . آخه گارد جمهوری ( که فکر کنم اسمش این نیست چون عراق جمهوری نبوده ) نیروهای ویژه ی عراق تو اون جنگ بودن . پس سعید جلوی امریکاییا میجنگیده .

*
نکته ی بسیار جالب که تو این قسمت برای اولین بار به چشم خورد این بود که یک صحنه مجددا از زاویه دید یه نفر دیگه نشون داده شد . بذارین توضیح بدم . تو قسمت اول جک کنار زن سیاهه نشسته بود ، یهو چارلی از کنارشون رد شد و زنه گفت : Guess he really had to go .
تو قسمت دوم وقتی از دید چارلی نشون دادن قضیه رو دقیقا همون صحنه به تصویر کشیده شد . جک دقیقا همون جوری بلند شد قبل از اینکه چارلی بهش برسه و بعد از اینکه چارلی رد شد در background ، زنه دقیقا با همون لحن اون جمله رو گفت . من خیلی دقت کردم و فکر کنم این صحنه ها فقط یک بار فیلمبرداری شده . اما اگه اینجوری باشه واقعا به صورت خارق العاده ای دوربینا جاگذاری شدن که هیچ دوربینی تو دوربین دیگه معلوم نباشه . نظر شما چیه ؟ یه بار فیلمبرداری کردن از چند زاویه یا بازیگرا دقیقا همون حالات و جملات رو دوباره بازی کردن ؟!!!

* اینکه از قسمت های اول قضیه ی نامه ی Sawyer رو پیشبینی کرده بودن واقعا جای تحسین داره . نامه ای که قراره بعدها مشخص بشه چیه .

* خنگ هرلی واقعا کاراش بامزس . این قسمتم وقتی میخواست امتحان کنه که یارو بیداره جالب بود .

به غیر از جملاتی که دوستان گفتن دو تا جمله خیلی باحال بود از نظر من :
1) وقتی jin به hurley صدف تعارف کرد هرلی گفت :
[LTR]what? eat that ? Dude, I'm starving but I'm nowhere near that hungry:laughing:[/LTR]

2) وقتی شنون میخواست برادرش رو توصیف کنه گفت :
[LTR]God's Friggin gift to humanity[/LTR]

اینم جمله ی باحالی بود .

سلام دوستان
نمیدانم شما هم میدانید یا نه که کانال MBC Action هم این سریال را پخش میکنه به هر حال برای کسانی که نمیدانستن گفتم:-"
اینجا همه از کانال SBC نیگا میکنن ( S برای Serialcenter :biggrin1: ) . حالا این که شوخی بود اما کی حوصله داره بشینه یه هفته یه هفته منتظر تا تلویزیون پخش کنه . ما هممون از DVD داریم میبینیم . البته من که یه بار وحشیانه دیدم . این بار دوممه :cheesygri

سلام

شرمنده یه چند روز نبودم که تو بحث و اینا شرکت کنم اما از اپیزود بعدی حتما هستم ;)

امروز داشتم یکی از اپیزود های سیزن 2 رو نگاه میکردم که یه چیز جالب دیدم شاید شماهام بهش دقت کرده باشین ولی حالا عکسش رو تو اسپویلر میذارم ببینید جالبه :biggrin1: (کسایی که تا اپیزود 20 ِ سیزن 2 رو ندیدن بهتره عکس رو نبینن)

Season 2 - Episode 20 : Two For The Road
m7t6zd.jpg

این Lost واقعا یه Masterpieceه !!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or