همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
من 350 مگی Prime رو دانلود کردم و دیدم ! سورسش همون 720p اه هست و کیفیتش با نسخه معمولی مو نمیزنه ! حتی زیرنویس انگلیسی نسخه 720p ام بهش میخوره و کاملا سینک اه !

به نظر من دیوونگیه اگه کسی نسخه دیگه ای رو دانلود کنه ! این کانتینرش MKV اه و کدک تصویرش x264 ! به نظر من که بهترین انتخابه ....

من 350 مگی Prime رو دانلود کردم و دیدم ! سورسش همون 720p اه هست و کیفیتش با نسخه معمولی مو نمیزنه ! حتی زیرنویس انگلیسی نسخه 720p ام بهش میخوره و کاملا سینک اه !

به نظر من دیوونگیه اگه کسی نسخه دیگه ای رو دانلود کنه ! این کانتینرش MKV اه و کدک تصویرش x264 ! به نظر من که بهترین انتخابه ....

اا؟ جدی؟ پس من همین رو دانلود میکنم! دمت گرم از چند ساعت دانلود بیهوده نجاتم دادی! :biggrin1:
از Dinosaur هم خیلی ممنون :biggrin1:

خوب آخه بعضی ها که میخوان یه جوری بگیرن که با دستگاه هم بشه دید باید چی کار کنن ؟؟ :biggrin1:
MKV که بدرد فقط PC میخوره که بشینی ببینی !

آخه مگه میشه نسخه ی 350 مگی با 1400 مگی کیفیتش یکی باشه ؟؟! (حتی اگه کیفیت تصویرش هم خیلی نزدیک باشه کیفیت صداش خیلی پایین تره مطمئنا.)

آريا من لينك 1 و 2 رو دانلود كردم ، الان براي 3 ارور ميده. خوهشآ اگه دوباره لينك ميدين ، به اين قبليا بخوره....
مطمئنی ؟! من در همین لحظه که دارم پست میدم مشغول دانلود سومین فایل هستم :دی الآن دوباره امتحان کردم درسته !
سلام.شرمنده الان درسته ولي اون وقتي ارور مي داد!:d

آخرین ویرایش:
آريا من لينك 1 و 2 رو دانلود كردم ، الان براي 3 ارور ميده. خوهشآ اگه دوباره لينك ميدين ، به اين قبليا بخوره....
مطمئنی ؟! من در همین لحظه که دارم پست میدم مشغول دانلود سومین فایل هستم :دی الآن دوباره امتحان کردم درسته !

تموم شد!
این سریال چند سال من رو در گیر خودش کرد،در گیر سوال هایی که اصلا نیازی به پاسخ بهشون نبود.جواب همیشه جلوی چشم های ما بوده... جوری که این سریال تموم شد،واقعا زیبا بود. هیچی نمیتونم بگم،هر کسی باید خودش نتیجه ای برداشت کنه،هر کسی باید خودش متوجه بشه،اگر آمادگی رو داشته باشه.
یه قسمت از دیالوگ سریال رو میزارم توی اسپویلر،کسایی که ندیدن،بهتره نخونن.

- Nobody does it alone,jack.You needed all of them,and they needed you.
- For what?
- To remember,and to... Let go.
- She said we were leaving
- Not leaving,no. Moving on.
- Where we going?
- Let's go find out.

ویرایش:

ای بابا!!! وقتی پست آدم رو ویرایش میکنین! حداقل درست ویرایش کنین!! اون اسپویلری که اول اضافه کردین، مگه چه نکته ای داشت که کسی که ندیده،نباید بخونه؟؟ در ضمن همون اسپویلر هم دست اضافه نکردین! یه کلمه نصفه مونده! اسپویلر دوم لازم بود خودم گذاشتم! ولی این اولی دیگه واسه چی بود؟؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or