همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
خطاب به آریا :دی

آریا جان خود لاک هم فعلا نمیدونه جریان چیه. دیدی ریچارد گفت الان وقت کافی نیست توضیح بدم بعدا میفهمی. دقیقا منم سر همین مسئله کلید کردم که ببینم جریان چیه.

مثل اینکه فقط من از دو تا اپیزود اول سیزن 5 خوشم نیومده :دی اصلآ به اندازه سیزنهای قبلی (مخصوصآ اپیزودهای اول سیزن های قبلی) من رو درگیر نکرد !
در مورد اون رفت و برگشت زمانی هم نفهمیدم چه خبره ! یعنی نمیدونم چطوری اینا Desmond رو میشناسن ولی Desmond اینها رو نمیشناسه ! یا چطوری John Locke قراره دفعه بعد که Richard رو میبینه بشناستش ولی Richard قراره اون رو نشناسه :دی
یعنی پسر تو نفهمیدی این بلا فقط سر بازماندگان سقوط هواپیما میوفته؟:cheesygri

فردین :
والا من فکر میکنم خود سازنده ها هم فعلآ نمیدونن !
محمد :
این بلا سر افراد کشتی (مایلز و اون دو تای دیگه) هم افتاد ! اونا که سوار اون هواپیما نبودن !

اریا اگه توجه کرده باشی اونا تو جزیره بودن و دزموند خارج از جزیره وقتی داخل جزیره باشی حس میکنیش ولی بیرون از جزیره باشی مثل همون طوری که دزموند تو خواب دیدشون احساس میکنیش! البته این طور باید باشه...

مثل اینکه فقط من از دو تا اپیزود اول سیزن 5 خوشم نیومده :biggrin1: اصلآ به اندازه سیزنهای قبلی (مخصوصآ اپیزودهای اول سیزن های قبلی) من رو درگیر نکرد !
آره منم زیاد حال نکردم باز 1 بهتر از 2 بود با اینکه از هی یوگو خوشم میاد ولی خستم کرد مخصوصا خریتی که آخرش مرتکب شد :biggrin1:
ولی قسمت اول خیلی شیر تو شیر بود
پ.ن: آخجون دزموند!!

ویرایش:
امین پس ریچارد چی؟ البته خودم زیاد اهمیتی به این بابا نمیدم ، کلا مثکه تو زمان ولو می باشد! تو سیزن قبل بود گویا که زمان بچگی های یکی از کاراکترا بود فکر کنم لاک بود.

آخرین ویرایش:
در مورد اون رفت و برگشت زمانی هم نفهمیدم چه خبره ! یعنی نمیدونم چطوری اینا Desmond رو میشناسن ولی Desmond اینها رو نمیشناسه ! یا چطوری John Locke قراره دفعه بعد که Richard رو میبینه بشناستش ولی Richard قراره اون رو نشناسه

اصلا بذار راحتت کنم ، یادته دزموند توی قسمت های قبلی وقتی به کشتی رسیدن ، مریض شد ، هی عقب جلو میشد ؟ دقیقا اینا هم همونجوری شدن ، اون دختره هم مریض شده ، دیدی دماغش خون اومد و گفت سردرد دارم . در مورد اینکه دزموند اینا رو نمی شناخت ، مشخصه ، اینا در طول زمان هی جابجا میشن ، اونجا هم که دزموند اینا رو نشناخت برگشته بودن به عقب تر ! زمانی که دزموند با هیچ کدوم از اینا آشنا نشده بود ! دکتره هم گفت جابجایی توی زمان مثل یه خیابون میمونه که میتونی توش عقب جلو بری ولی نمی تونی تغییراتی توش بدی و یه خیابون جدید بسازی !

داستان جان لاکم که مشخص بود ، زمانی که آسمون سفید شد ، برگشتن به زمانی که هواپیمای داداش مستر اکو که باهاش مواد حمل میکردن سقوط میکنه ، وقتی میره نزدیک هواپیما ، احتمالا یکی از بازمانده های هواپیما بهش تیر اندازی میکنه ، باز آسمون سفید شد اینا جابجا شدن اومدن به زمانی که ریچارد جان لاک رو میشناخت ، اما بازم خیلی رمز آلود بود ، یکی اینکه این ریچارد مثل جونورا میمونه :دی اصلا معلوم نبود که ریچاردم در طول زمان جابجا میشه یا نه ! به احتمال زیاد اون مثل اینا جابجا نمیشه ، به خاطر همین یه قطب نما به جان لاک داد تا دفعه بعد اونو اگه توی زمان گذشته دید ، زمانی که هنوز اونو نمی شناخت ، به واسطه اون قطب نما بشناسه !

اما نکته مهمش اینه که ، فکر کنم اینا به صورت رندوم در طول زمان جابجا میشن ، یعنی اصلا مشخص نیست ، وقتی برمیگردن عقب کجا میرن ، یا وقتی میرن جلو ، به کدوم دوره زمانی میرن ! چون زمانی که میرن جلو و دارن آتیش درست میکنن کی بهشون حمله میکنه ، یا اون دو نفر که به ژولیت و سایر حمله میکنن از افراد دارما هستن ! البته بازم اینجاش تناقضه ، چرا ؟ چونکه زمان پروژه دارما ، ریچارد که جان لاک رو نمی شناخت ؟!!!!

کلا این بحث ها مهسا میطلبه اونم که نتش خرابه!!

واقعا ! :d حالا این چند وقت کجاست پیداش نیست ؟!

پ.ن : بیاین واسه Fringe هم یه تاپیک بزنیم ! خیلی سریال جذابیه ...

آخرین ویرایش:
اول از همه بگم که دلیل اصلی که دزموند رو تو تاریخ دیدن این بود که اینا یا میرن به گذشته(قبل از سقوط خودشون) که فقط دزموند و گروهه بن تو جزیره هستن!
و یا میرن آینده که همونجا بود که جان لاک ریچارد رو میبینه!
پس نتیجه میگیریم که اینا تو زمان حرکت میکنن و اگه تو زمان خودشونم برن شاید خوشونو ببینن!!!!
همه اینا به کنار خیالتون راحت باشه راجبه داستان چون با 2 قسمت نمیشه گفت به خوبی فصلایه پیشه یا نه!
ولی بدجوری حضوره این مادر لاک منو گیج کرده که آخه این تو فصل پیش هم دزموند رو کمک کرد اونم تو گذشته:eek: الان هم اینجاس!
اصلا دنییل تو گذشته تو اون تونله چی میکنه؟:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or