همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شادمون نکن دیگه نوکرتم :دی ... من چیکار به آخرش دارم ... منظور من 100 ها سوالی بود که در پایان بدون جواب موند !! آخرش نفهمیدیم داشتیم تو این مدت Si-Fi میدیدم یا درام خانوادگی !!!

مضامین فرهنگی مذهبی باز چه صیغه ایه ؟ جدیده ؟ دوربین مخفیه ؟!!! :دی
:d
هیچ هم اینطور نیست. تو مضامین فرهنگی مذهبی اونا بحث جهانات موازی و زمان هست؟‍!
نه منظورم اين نبود ، منظورم برزخ بود كه روي زمين هست و جاي دور افتاده اي كه از چشم ما پنهان است .
شايد هم من اشتباه مي كنم و مي خوام از لاست خيلي غمگين نباشم !
دوستان قسمت 11 تو 28 January پخش و قسمت 12هم دیروز کسی لینک دانلود داره :d

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Farh@d
همین الان سیزن 2 را تموم کردم و فعلا تو شک هستم!ولی تا جایی که ممکنه خودم را نگه می دارم تا سیزن سه کامل شه بعد بخرم!چون اصلا حوصله ندارم مثل لاست هفته ای یه بار برم فرینج بخرم.
به نظر من ، شاید اگه حداقل 2 فصل دیگه از این سریال ، از الان قطعی شده بود ... شاید داستان به شکل دیگه ای پیش می رفت !!

چونکه هنوز فصل 4 قطعی نشده ... دارن یه جورایی داستان سریال رو به سمتی میبرن که سیزن 4 ام تایید بشه ! اتفاقات جدید ... سوالات جدید ... بعضی صحنه های غیر قابل باور ...

بعد از این همه مدت دیدن سریال آمریکایی ، دارم به این نتیجه می رسم که دیدن سریال آمریکایی ، کار بیهوده ایه ! شاید عاقبت سریال لاست در انتظار فرینج باشه !

آخرش می بینی ، این همه وقت گذشتی ، سریال دانلود کردی ، هفته ها انتظار کشیدی ، برای هیچی !!

اگه فرینج بخواد راه لاست رو در پیش بگیره و آخرشم با یه سر هم بندی مسخره ، به رومون بخنده ، قطعا سریال فرینج ، آخرین سریالی خواهد بود که من دانلود میکنم و بعد از اون دیگه برای همیشه سریال دیدن رو ترک میکنم ...

احساس میکنم ، سریال های شبکه های آمریکایی ، بیشتر به خاطر پوله تا اینکه یک اثر هنری باشه و دارای محتوا !!! فکر میکنم هممون سر کاریم !!!!
از اولای سیزن دو روند نزدیک شدن سریال به لاست شروع شده!کم کم داره خر تو خر می شه!البته تو سیزن دو تا حدی از این موضوع جلویری شد,با چند قسمتی که پرنوده ی جدیدی باز نشد.در هر حال,امیدوارم خرابش نکنند.
یه جیزی,لسات درسته که از لحاظ تخیلی خیلی معما درست کرد و توش موند.ولی رابطه هاشون خیلی قوی درست شده بود.اما فرینج که کمی از نظر معما درست کردن با احتیاط تر جلو رفت<از لحاظ ارتباطی می تونم بگم تا آخرین قسمت های سیزن دو تقریبا هیچ بود!حالا کم کم داره خودش را جا می اندازه!

قابل توجه فرینج خورها :
دوستان فردا شب شبکه 4 ساعت 9:30 تو این حدودا ، برنامه راز میخواد درباره سریال فرینج صحبت کنه . در واقع میخواد زیر آب بزنه دیگه! :dبا حضور حسن عباسی!
>:)

قابل توجه فرینج خورها :
دوستان فردا شب شبکه 4 ساعت 9:30 تو این حدودا ، برنامه راز میخواد درباره سریال فرینج صحبت کنه . در واقع میخواد زیر آب بزنه دیگه! :dبا حضور حسن عباسی!
>:)
امروز inception رو كوبوند فردا هم فرينج
در مورد جهان موازي گفت دراگ و دريم و فرينج :d
بعدش گفت اينا مي خوان مردم دين دار رو از اعتقاد به معاد به انحراف بكشند و ....
معلوم نيست فردا چه گلي به سرمون مي زنه :|

میخواد بگه اینا علمی نیستند که ...! اینا همه برنامه های استراتجیک(!):d غربه برای گمراهی ما...!
این حسن عباسی هم عشقو حال میکنه ها ! میشینه هرچی سریاله رو میبینه عشقو حالشو میکنه بعد میاد میگه اینا فرهنگ ستیز اند!
نظرش درباره اسپارتاکوس چیه؟:)) :lol:

خدا بخیر کنه !
احتمالآ میگه Observer ها نماد انحصارطلبی غرب هستن و دنیاهای موازی استعاره ای از جنگ غرب و شرقه ! برویلز هم نمادی از قاره آفریقا هست !!! lol

• Like
Reactions: leonk13
من خیلی وقته که از کنار تی وی رد هم نشدم ولی این برنامه رو حتی با اینکه به تی وی دسترسی ندارم میشینم از اینجا نیگا میکنم حیفه آدم همچین برنامه طنزی رو از دست بده ! :دی

قسمت 12 هم به نظرم یخوده ضعیف بود ولی گره خوبی رو از داستان باز کرد.

برویلز هم نمادی از قاره آفریقا هست !!! lol
ایول ...! =)):lol:

میشه بگید فصل دوم چند قسمته ؟ 16 تا یا 23 ؟ میخوام دان کنم در ضمن از فصل سه چه قدر اومده و کسی میدونه این فصل 3 چند قسمته کلا؟فصل چهارمی هم داره ؟ بد جوری از این سریال خوشم اومده فصل 1 رو تو سه روز دیدم!

ایول ...! =)):lol:

میشه بگید فصل دوم چند قسمته ؟ 16 تا یا 23 ؟ میخوام دان کنم در ضمن از فصل سه چه قدر اومده و کسی میدونه این فصل 3 چند قسمته کلا؟فصل چهارمی هم داره ؟ بد جوری از این سریال خوشم اومده فصل 1 رو تو سه روز دیدم!

فصل دوم 23 قسمته فصل سومم تا حالا 11 قسمت اومده فکر کنم 23 قسمت باشه مطمئن نیستم
اونجوری که سریال داره پیش میره داره ولی هنوز دقیقا مشخص نیست

دوستان شرمنده اگه سوال مبتدیانه ای میپرسم ولی من میخواستم شروع کنم به دیدن این سریال و میخواستم بدونم چه جور و چه مدل سریالی هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
دوستان شرمنده اگه سوال مبتدیانه ای میپرسم ولی من میخواستم شروع کنم به دیدن این سریال و میخواستم بدونم چه جور و چه مدل سریالی هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینجا تاپیک سریال fringe هست .
مطمئناً اگر یکم به خودت زحمت بدی و صفحه اول تاپیک رو بخونی ، کاملاً دستت میاد که چجور سریالیه .

فصل دوم 23 قسمته فصل سومم تا حالا 11 قسمت اومده فکر کنم 23 قسمت باشه مطمئن نیستم
اونجوری که سریال داره پیش میره داره ولی هنوز دقیقا مشخص نیست
ممنون دوست عزیز.
منم تازه شروع کردم . داستانش علمی ( تئوریکی(!) ) و کمی هم تخیلی هست . حتما ببین من که دارم حال میکنم .

کسایی که آخرین قسمت پخش شده رو دیده باشن 100% متوجه شدن که دارن داستان ظوری پیش میبرن که اگه فصل 4 تایید نشه همینجا ماست مالیش کنن بره پی کارش واقعا حالم از همچین وضعیتی بهم میخوره
اون از Flashforward که به خاطر سریال V کنسل شد اینم که احتمالا به خاطر بودجه و هزینه زیاد کنسل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or