همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از نظر احساسات قسمت جالبی بود...

نتیجه من از این قسمت:
والتر برای تماشاگر ها هیچ ارزشی نداره !
نداره که به کنار. تازه خرش هم کردن بیچاره رو :دی اینطوری کردن که سرش شیره بمالن و دفعه بعدی که بهش گفتن فلان کارو انجام بده و مثلا بذار پیتر بره فکر کنه اینا فکرشون مثبته و اجازه بده. بعدشم که پیتر پخ پخ ...

البته این به هم خوردن تعادل و بالانس به نظرم حرف مسخره ای هست و هیچ اعتقادی بهش ندارم.

البته این به هم خوردن تعادل و بالانس به نظرم حرف مسخره ای هست و هیچ اعتقادی بهش ندارم.
اونم اینکه این به هم خوردن بالانس باعث مرگ پسر کیبورد زن گروه مورد علاقه والتر بشه دیگه خیلی هـنـدیه ! (البته ممکنه اون یارو observer ـه خالی بسته باشه و ربطی به اون کار والتر نداشته باشه اصلا)
در کُل یکی از جذابیت های اصلی سریال واسه من اینه که اصطلاحاتی رو که تو سریال میگن (کلماتی که تو تیتراژ مینویسه مثلا) رو Google میکنم و کلّی چیزای جالب علمی در موردش پیدا میکنم میخونم.

در کُل یکی از جذابیت های اصلی سریال واسه من اینه که اصطلاحاتی رو که تو سریال میگن (کلماتی که تو تیتراژ مینویسه مثلا) رو Google میکنم و کلّی چیزای جالب علمی در موردش پیدا میکنم میخونم.
آقا مطلب داری بذار ما هم مستفیض شیم . .. . .
منم خیلی کنجکاوم برای همین کلماتی که می نویسه
FIRST PEOPLE OR REANIMATION OR .....
من عمدتا تمام سریال ها رو جسته گریخته می بینم ولی فرینج رو آپدیت آپدیتم :d
من زنگ گوشیم رو آهنگ اول فرینج گذاشتم
آهنگش تم قشنگی داره و دلهره آوره
اگه کسی خواست بگه آپلود کنم....

ایــــنـــــجـــا یه سری از این اصطلاحات رو به طور خلاصه توضیح داده.

یه سریشون هم در موردشون مطالب فارسی هست که مثلا من اینا رو پیدا کردم ولی خیلی ناقص و خلاصه اند.

Fringe Science
Astral Projection
Aura
Worm Hole
Hypnosis
Mutation
Psychokinesis
Telepathy
Human Cloning (که مربوط به علم ژنتیکه و توی همین ایران هم فک کنم دارن روش کار میکنن!یعنی آدم میسازن!)
Dark Matter
Transhumanism
Transcendence
Idealism

Suspended Animation
Synesthesia
Speciation
Transhumanism
Retrocognition
Séance
Mediumship

روی خیلی از این جور تکنولوژی ها و پدیده ها هم آزمایشات سری و نظامی و .. داره همه جای جهان انجام میشه که به نظرم NASA یه جورایی حکم Massive Dynamic رو داره الان :d

در کُل اگه به این مسائل علاقه دارید یه سرم برید اینجا: http://ufolove.wordpress.com/ مطالب خیلی جالبی توش هست.
یا اینجا : فـیزیـک ذهـن

• Like
Reactions: challengeeverything
ایپیزود جالبی بود... صحنه ها طنز باحالی داشت :دی
من نمیتونم سر در بیارم چرا اون دستگاه پیتر رو اونجوری کرد! از یه طرف پیتر داشت به نفع والتر نیت کار میکرد که این احتمال رو به وجود میاره که والترنیت یه جورایی با اون دستگاه به پیتر مسلط شده بود. از یه طرف هم پیتر کاملا هوشیار داشت اون قتلا رو انجام میداد و این احتمال رد میشه ولی اگه پیتر کاملا به خودش متصل بود باید میتونست جلوی خودش رو بگیره! و اینکه اون دستگاه خودش باعث این قلتای پیتر شده باشه واسه من زیاد قابل قبول نیس!

ولی خوب با این حال بیشترین احتمالی که میشه داد اینه که دستگاه باعث شده انرژی ای از پیتر بیدار بشه یا یه جورایی یه ذات پیتر رو بیدار کرده.

عجب سوتی دادن این قسمت
اون خونی که از زیر ناخون های دکتره پیدا کردن که مربوط به پیتر بود رو کلا فراموش کردن ! از روی اون خون کاملا میشه گفت باید همشون بدونن که اینها رو پیتر کشته اما خیلی راحت از این موضوع رد شدند !

عجب سوتی دادن این قسمت
اون خونی که از زیر ناخون های دکتره پیدا کردن که مربوط به پیتر بود رو کلا فراموش کردن ! از روی اون خون کاملا میشه گفت باید همشون بدونن که اینها رو پیتر کشته اما خیلی راحت از این موضوع رد شدند !

احتمالا قرار بود با استفاده از اون خون قسمت 12 سورپرایز بشیم که دیگه نمیشیم ! :دی ولی اون خون رو که آزمایش کردن! و فقط به خاطر گروه خونیش به اون دکتره شک کردن...

ایپیزود جالبی بود... صحنه ها طنز باحالی داشت :دی
من نمیتونم سر در بیارم چرا اون دستگاه پیتر رو اونجوری کرد! از یه طرف پیتر داشت به نفع والتر نیت کار میکرد که این احتمال رو به وجود میاره که والترنیت یه جورایی با اون دستگاه به پیتر مسلط شده بود. از یه طرف هم پیتر کاملا هوشیار داشت اون قتلا رو انجام میداد و این احتمال رد میشه ولی اگه پیتر کاملا به خودش متصل بود باید میتونست جلوی خودش رو بگیره! و اینکه اون دستگاه خودش باعث این قلتای پیتر شده باشه واسه من زیاد قابل قبول نیس!

ولی خوب با این حال بیشترین احتمالی که میشه داد اینه که دستگاه باعث شده انرژی ای از پیتر بیدار بشه یا یه جورایی یه ذات پیتر رو بیدار کرده.

البته نمیشه با قاطعیت گفت به نفع والترنیت کار می کرد. پیتر هرجور شده میخواد به جواب سوالاش برسه. بعد از حادثه ای که سرش رخ داد تو قسمت قبل منسجم تر شد که جوابی پیدا کنه و راهی نداشت جز جمع کردن دیسک حاوی اطلاعات در پشت شیپ شیفتر ها. پس در کل نمیشه گفت به نفع والتر نیت بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or