:dشادمون نکن دیگه نوکرتم... من چیکار به آخرش دارم ... منظور من 100 ها سوالی بود که در پایان بدون جواب موند !! آخرش نفهمیدیم داشتیم تو این مدت Si-Fi میدیدم یا درام خانوادگی !!!
مضامین فرهنگی مذهبی باز چه صیغه ایه ؟ جدیده ؟ دوربین مخفیه ؟!!!
نه منظورم اين نبود ، منظورم برزخ بود كه روي زمين هست و جاي دور افتاده اي كه از چشم ما پنهان است .هیچ هم اینطور نیست. تو مضامین فرهنگی مذهبی اونا بحث جهانات موازی و زمان هست؟!
دوستان قسمت 11 تو 28 January پخش و قسمت 12هم دیروز کسی لینک دانلود داره :d
از اولای سیزن دو روند نزدیک شدن سریال به لاست شروع شده!کم کم داره خر تو خر می شه!البته تو سیزن دو تا حدی از این موضوع جلویری شد,با چند قسمتی که پرنوده ی جدیدی باز نشد.در هر حال,امیدوارم خرابش نکنند.به نظر من ، شاید اگه حداقل 2 فصل دیگه از این سریال ، از الان قطعی شده بود ... شاید داستان به شکل دیگه ای پیش می رفت !!
چونکه هنوز فصل 4 قطعی نشده ... دارن یه جورایی داستان سریال رو به سمتی میبرن که سیزن 4 ام تایید بشه ! اتفاقات جدید ... سوالات جدید ... بعضی صحنه های غیر قابل باور ...
بعد از این همه مدت دیدن سریال آمریکایی ، دارم به این نتیجه می رسم که دیدن سریال آمریکایی ، کار بیهوده ایه ! شاید عاقبت سریال لاست در انتظار فرینج باشه !
آخرش می بینی ، این همه وقت گذشتی ، سریال دانلود کردی ، هفته ها انتظار کشیدی ، برای هیچی !!
اگه فرینج بخواد راه لاست رو در پیش بگیره و آخرشم با یه سر هم بندی مسخره ، به رومون بخنده ، قطعا سریال فرینج ، آخرین سریالی خواهد بود که من دانلود میکنم و بعد از اون دیگه برای همیشه سریال دیدن رو ترک میکنم ...
احساس میکنم ، سریال های شبکه های آمریکایی ، بیشتر به خاطر پوله تا اینکه یک اثر هنری باشه و دارای محتوا !!! فکر میکنم هممون سر کاریم !!!!

امروز inception رو كوبوند فردا هم فرينجقابل توجه فرینج خورها :
دوستان فردا شب شبکه 4 ساعت 9:30 تو این حدودا ، برنامه راز میخواد درباره سریال فرینج صحبت کنه . در واقع میخواد زیر آب بزنه دیگه! :dبا حضور حسن عباسی!![]()

خدا بخیر کنه !دوستان فردا شب شبکه 4 ساعت 9:30 تو این حدودا ، برنامه راز میخواد درباره سریال فرینج صحبت کنه . در واقع میخواد زیر آب بزنه دیگه! :dبا حضور حسن عباسی!
ایول ...!
میشه بگید فصل دوم چند قسمته ؟ 16 تا یا 23 ؟ میخوام دان کنم در ضمن از فصل سه چه قدر اومده و کسی میدونه این فصل 3 چند قسمته کلا؟فصل چهارمی هم داره ؟ بد جوری از این سریال خوشم اومده فصل 1 رو تو سه روز دیدم!
اینجا تاپیک سریال fringe هست .دوستان شرمنده اگه سوال مبتدیانه ای میپرسم ولی من میخواستم شروع کنم به دیدن این سریال و میخواستم بدونم چه جور و چه مدل سریالی هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.