همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ممنون من فعلا دارم بازی بتل و اپدیت میکنم باید تنظیمات کنسول چه جوری باشه که تا فردا صبح اپدیت قطع نشه یا کنسول خاموش نشه ؟ شرمنده
برو توی ستینگ قسمت پاور اونجا تنظیم کن هیچ وقت خواموش نشه یا بذار رو 6ساعت

• Like
Reactions: Mohammad-
بچه ها چند روزه سرعت دانلود به شدت پایینه.من با ایرانسل ساعتی ۳ تا ۴ گیگ ساعتی دانلود میکردم با نت خونه م هم همینقدر. مشکل نه از نت ایرانسل هست نه نت ای دی اس ال چون با گوشی یا آی دی ام سرعت دانلودم ۱ مگابایت بر ثانیه ست. ولی تو ابکس باکس هر ساعت همش ۵۰۰ مگ دان میکنه.دی ان اس هم عوض کردم فرق نکرد. کسی میدونه جریان چیه؟!

بچه ها چند روزه سرعت دانلود به شدت پایینه.من با ایرانسل ساعتی ۳ تا ۴ گیگ ساعتی دانلود میکردم با نت خونه م هم همینقدر. مشکل نه از نت ایرانسل هست نه نت ای دی اس ال چون با گوشی یا آی دی ام سرعت دانلودم ۱ مگابایت بر ثانیه ست. ولی تو ابکس باکس هر ساعت همش ۵۰۰ مگ دان میکنه.دی ان اس هم عوض کردم فرق نکرد. کسی میدونه جریان چیه؟!
مال منم همینطوره قبلا سرعت رو 3 یا 4 بود الان 1 یا 2 به ظهر هم میرسه کمتر میشه

اون که بله البته به بازی هم ربط داره بعضی بازیها dlcهاشونو نمیتونی شیر کنی اما خود بازی رو میتونی 3بارم در سال میتونی از هر اکانتی هوم کنی.تنها کار اینه که اکانتی که باهاش بازی خریدی رو هوم میکنی بعد اون اکانتی رو که میخوای شیر کنی رو توی دستگاهی که بازی رو خریدی اضافه میکنی تمام دیگه اون اکانتی که روش بازی شیر شده رو رپی هر کنسولی بالا بیاری بازی رو توش داری

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
سلام دوستان یک سوال
سرویس ea acses بخرم راحت میتونم بازی کنم؟؟
گلد ارزش داره؟؟بازیاش خوبه؟؟
دسته اضافه چنده؟؟؟
مثلا بازی بخرم با گیفت سخته؟؟

سلام
من ميخوام one s بخرم
٥٠٠ با ٢ ترا خيلي توي استقاده تأثير ميذاره دوستان ؟؟
روي هاردش ميشه كل بازي رو كپي كرد يا حتما ديسك هم بايد باشه ؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
من ميخوام one s بخرم
٥٠٠ با ٢ ترا خيلي توي استقاده تأثير ميذاره دوستان ؟؟
روي هاردش ميشه كل بازي رو كپي كرد يا حتما ديسك هم بايد باشه ؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
تاثیر که خودتم گفتی میشه بازیهای بیشتری توی هارد ریخت بستگی به استفادتون داره خیلی بازی میخرین یا کم اگه کم همون 500 خیلی زیاد همون 2ترا حتما هم باید دیسک داخلش باشه تا بازی اجرا بشه به جز بازیهای دیجیتالی که فقط از رو هارد اجرا میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or