welcome new dashboardبازم آپدیت دستگاه اومدهاینا بیکار نمیشینن؟همین چند وقت پیش آپدیت دادن کهاصلا این آپدیت جدید برای چی هست کسی میدونه؟خسته کرد مارو
سلامسلام دوستان یک سوال
سرویس ea acses بخرم راحت میتونم بازی کنم؟؟
گلد ارزش داره؟؟بازیاش خوبه؟؟
دسته اضافه چنده؟؟؟
مثلا بازی بخرم با گیفت سخته؟؟
آره اون داشبورد قبلیه خیلی بهتر بود این جدیده اصلا هم سریع نیست که میگفتن سریعتره پر از باگ هم هست کرش هم داره بشدت کندهwelcome new dashboard
بخاطر این آپدیتی که دادن کلی باگ گرفته داشبورد حتی یک باگ خودم کشف کردم در مورد هوم کردن بازیا که گذارشو به مایکی دادم!یه باگ هم در مورد ساینین کردن چندتا اکانته که ترتیبش رعایت نمیشه هنوزم برداشته نشده این باگ!
این آپدیت چند روز که دادن اما خب اجباری نشده بود من همون موقه زدم آپدیت بشه!گویا الان اجباری کردن،اون داشبورد قبلیه خیلی بهتر بود اصلا باگ نداشت نمیدونم چه اسراری به این تغییرات داشت مایکرو سافت مطمءن باش بازم آپدیت خواهند داد !
ممنونwelcome new dashboard
بخاطر این آپدیتی که دادن کلی باگ گرفته داشبورد حتی یک باگ خودم کشف کردم در مورد هوم کردن بازیا که گذارشو به مایکی دادم!یه باگ هم در مورد ساینین کردن چندتا اکانته که ترتیبش رعایت نمیشه هنوزم برداشته نشده این باگ!
این آپدیت چند روز که دادن اما خب اجباری نشده بود من همون موقه زدم آپدیت بشه!گویا الان اجباری کردن،اون داشبورد قبلیه خیلی بهتر بود اصلا باگ نداشت نمیدونم چه اسراری به این تغییرات داشت مایکرو سافت مطمءن باش بازم آپدیت خواهند داد !
سلام
Ea بخری میتونی بازی کنی اما باید برایه آنلاین بودن گلد داشته باشی!
اگر گلد نداشته باشی اصلا چرا وان خریدی وان بدون گلد هیچ ارزشی نداره!کلیم بازی رایگان خوب داره مخصوصا بکواردشم که عالی کار میکنه!
دسته هم از 145 تا650 تومن قیمتشه بستگی داره کدوم مدل و چه طرحی بخوای!
بازی گرفتن با گیفت که کاری نداره اما وارد کردن گیفت به اکانت شیر کردن vpnمیخواد گاهی پیش اومده گیفت وارد کردم بدون vpn!نمیدونم چرا 1 بار میشه 10بار نمیشه اما با شیر کردن vpn100درصد میشه گیفت وارد کرد
دارم اما قابل شیر نیست متاسفانه!ممنون
بازی چیزی داری شیر کنی؟؟
چیزی همم داری واس معاوضه؟؟دارم اما قابل شیر نیست متاسفانه!
مشکل از نت شما هستش نه از لایواین لایو رو انقدر ازش تعریف کردیم گند خورد توش
سرعت دانلود افتضاحه افتضاح
الان یه آپدیت داده ۴۵۰ مگی از ساعت ۷ داره دانلود میکنه ۵۰ درصد دانلود شده باورم نمیشه
مم با سرعت یک مگابایت بر ثانیه دانلودمه این رو باید تو ۶ دقیقه دانلود میکرد
کسی این مشکلو داره!؟ راه حلی هست!؟ من پی اس فور هم دارم از اونم سرعت دانلود افتضاح تر شده
میگم چطور بر من اپدیت نیامده؟؟مشکل از نت شما هستش نه از لایو
احتمالا کنسول شما رو حالتی هستش که خودکار آپدیت ها رو دانلود میکنه که پیشنهاد میکنم وردارین از این حالت چون نت ما حجمی هستش و آپدیت ها هم حجمشون زیاده ناخواسته ممکنه نت شما رو زیاد مصرف کنه. تو قسمت پاور که برین اونجا هستش تنظیماتشمیگم چطور بر من اپدیت نیامده؟؟
رفتم دیدم خودش اپدیت کرده ولی من نفهمیدم
اخه تازه کنسول رو گرفتم وارد نیستم
راهنمایی کنید ممنون
منم مشکلو دارم . با 4g ایرانسل قبلا سرعت فوق العاده بود الان ساعتی 200 مگ بزور دانلود میکنه .این لایو رو انقدر ازش تعریف کردیم گند خورد توش
سرعت دانلود افتضاحه افتضاح
الان یه آپدیت داده ۴۵۰ مگی از ساعت ۷ داره دانلود میکنه ۵۰ درصد دانلود شده باورم نمیشه
مم با سرعت یک مگابایت بر ثانیه دانلودمه این رو باید تو ۶ دقیقه دانلود میکرد
کسی این مشکلو داره!؟ راه حلی هست!؟ من پی اس فور هم دارم از اونم سرعت دانلود افتضاح تر شده
مشکل از ایرانسلهمنم مشکلو دارم . با 4g ایرانسل قبلا سرعت فوق العاده بود الان ساعتی 200 مگ بزور دانلود میکنه .
بهترین راه حل همون صبر هست متاسفانه
منم با همراه اول همین مشکلو دارممشکل از ایرانسله
مشکل از همراه اولهمنم با همراه اول همین مشکلو دارم
Sent from my C5303 using Tapatalk