همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بیلی جون ده سال پیش، عکس Promo تو ژاپن :love:

87370334252140592611.jpg

مسافرته، منتظر بازگشت شکوهمندانه اش باشین :دی

اگه اون هنوز مسئول می بود نصف این اتفاقا نمی افتاد :دی
ولی به نظر بچه های گشنه آفریقایی از یه شرکت میلیاردی مهم ترن ! :دی
بیل گیتس هنوز هم تو مایکروسافت قدرت داره!اونم زیاد!یه بار خبر خوندم که سهام دارا(که فقط 4.5 درصد سهم دارن و خود بیل 5 درصد!)میخواستن زورش کنن پاشو بکشه بیرون!:d

بیل گیتس هنوز هم تو مایکروسافت قدرت داره!اونم زیاد!یه بار خبر خوندم که سهام دارا(که فقط 4.5 درصد سهم دارن و خود بیل 5 درصد!)میخواستن زورش کنن پاشو بکشه بیرون!:d

ولی وقتی مثلا امروز Paul Allen (همون Co-Founder ـه مایکروسافت) برمیگرده یکم تحدید میکنه یه سری قسمت ها رو، آدم احساس خطر میکنه که نکنه واقعا ببندن :d گرچه تو خود شرکت مسئولیتی نداره ولی نظرش خب خیلی جدیه :d

ولی به نظر بچه های گشنه آفریقایی از یه شرکت میلیاردی مهم ترن !
آره خبرش هم بود تو نارنجی :دی
من امیدوار بودم بیاد ـش خودش ولی مثل اینکه تا فلج اطفال رو ریشه کن نکنه بیخیال نمیشه :|:d

ولی وقتی مثلا امروز Paul Allen (همون Co-Founder ـه مایکروسافت) برمیگرده یکم تحدید میکنه یه سری قسمت ها رو، آدم احساس خطر میکنه که نکنه واقعا ببندن :d گرچه تو خود شرکت مسئولیتی نداره ولی نظرش خب خیلی جدیه :d
اره خب مثل قبل نیست اما از طرفی آدم نفوذی زیاد داره گندشون خود بالمر بود:d این واحد Xbox هم یه کاری کنن هیئت امنایی اداره بشه خیلی بهتره!:d

Ace Combatـتتو بازی کن بابا :d
تو اصن توان گرز بازی کردن نداری آخه بحث علاقه نیست کلا :d

اونم توان چه بازیی ،دیگه دوتا اره این حرفا رو داره ؟! :lol:
اون ACE Combat جزء مقدساته ! :|
بیا برو بیرون بابا
biggrin1.gif
اولین بازی این نسل که واقعا لذت یه بازی نسل جدید رو به آدم میداد. ناامیدم کردی
biggrin1.gif
آره دور بازوشون نسل بعدی بود ! :d

واقعا یکی از اور هایپ ترین هاس این GEOW !
به شخصه نه باهاش کنار امدم نه علاقه ای دارم ادامش رو بسازن :d برن روی IP جدید
بیا برو بیرون بابا :دی Gears اولین بازی این نسل بود که واقعا لذت یه بازی نسل جدید رو به آدم میداد. ناامیدم کردی :دی
آره دور بازوشون نسل بعدی بود !
yahoo_4.gif
اون مرحله بارونی شماره اول واقعا شاهکار بود، هر کی اون مرحله رو درک نکنه اصلا گیمر نیست! :دی

به عنوان اولین کامنتم در این طرف باید بگم که اگه قرار دوباره GeOW: J تحویل بدن بهتره رو همین XO هم نسازنش ولی اگه قراره مثل شاهکار نسخه اول و دوم باشه و رو PS4 بیاد من از شدت هایپ می‌میرم و اگه نیاد می‌رم امین آباد :| :دی

به عنوان اولین کامنتم در این طرف باید بگم که اگه قرار دوباره GeOW: J تحویل بدن بهتره رو همین XO هم نسازنش ولی اگه قراره مثل شاهکار نسخه اول و دوم باشهو رو PS4 بیاد من از شدت هایپ می‌میرم و اگه نیاد می‌رم امین آباد :| :دی
اگر اینقدر احمق باشن که ادامه اش بدن ، نه این اتفاق میافته نه این ، پس میتونی همونجایی که هستی بمونی :دی

والا به خدا اپیک ، اپیک تر از اینه که بخواد آیپی رو کش بده که خودشون کارش خیلی شیک و مجلسی تو اوج تموم کردن :دی
برن سراغ آیپی جدید 8->
اولین بازی این نسل بود که واقعا لذت یه بازی نسل جدید رو به آدم میداد
بهترین دیالوگت از 2007 تا الآن بود :دی

تو کرمانشاه پیش فروش میکنن ما هم بیاییم :دی

داش تو کرمانشاه که آدمو سر میبرن کلا اگه یه روز زودتر از لانچ هم کنسول عرضه شه بازم بی فایده اس نمیدونی چه خبره چه قدر فروشندگان اینجا با انصافا:d بازی اوریجینال ps3سیصد میفروشن )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or