همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

گفتم این جو غمگینی که در این تاپیک به وجود اومده :(( یک عکس ترولینگ بزارم البته ترول کنسول ایکس باکس که یکم دورهم بخندیم و این جو سنگین تاپیک شکسته بشه :d . اگه سنم پایین بود و یه نوجوان پانزده ،شانزده ساله بودم شاید اون موقع از ترول کردن طرفدار های کنسول رقیب عصبانی میشدم ولی سن هر چی بالاتر میره آدم کلا صبور تر و منطقی تر میشه .

این همه طرفدار های کنسول سونی کنسول ایکس باکس وان رو ترول کردن حالا ما خودمون ، خودمون رو ترول میکنیم
:d

Xbone 720 رو خوب اومدی:dضمنا جو غمگینی نیست من که هنوز هایپ XO هستم بدجور

یادش بخیر :x :d
بم یه تفنگ دادند گفتند شلیک کن به پرنده ها :x:d
original.gif

تو نئوگاف یکی نوشته خیلی تعجب آوره که آلبرت پنلو ناپدید شده باید عذر خواهی کنه !

و جوابهای پنلو!:
Albert Penello Promises Comments on Xbox One and PS4 Resolution Differences ***8220;Once the Dust Settles***8221; | DualShockers

پنلو تا همین امروز درگیر این بود که دکتر جونز خاصیت داشته یا نه :دی (سریال بیگ بنگ رو هرکی دیده متوجه میشه :دی)
اسپنسر هم که تا همین چند وقت پیش میگفت من فقط از استودیوهای خودمون خبر دارم حالا اومده میگه رزولوشن رایز رو ایشون انتخاب کردن :|

خیلی جالبه که اکثر سایت ها به فورزا اشاره کردن و اون رو به نوعی بزرگ ترین اسلحه(و در عین حال آخرین اسلحه!:d) خوندن که دیگه در هر صورت کار رو یکسره خواهد کرد(از هر دو طرف!:d)

اون قسمتی که بلد کردم:
هیچ وقت همچین حرفی رو نزدن حتی چندبار ازشون سوال شد جواب دادن ما فقط در مورد بازیهای اختصاصی و 1st پارتی های خودمون میتونیم کامنت بزاریم .

گفت فقط درباره بازیهای استودیوهای خودمون :)
الان پس چی اومده درباره رایز حرف زده؟:|
گفته مشکل از توانایی سیستم نیست.من نمیدونم دیگه چی میتونن بگن!؟
بگه ماست ما ترشه :دی
میتونست بگه ما دیر رسوندیم و از این حرفا.بگه سازنده ها و سخت افزار مقصر نیست,تقصیر ماست(مثل یه مرد:دی).

ماکرو کلا شرکت بسیار خشکی هست و پوشش خبریش هیچی جذابیتی نداره البته یک چند سالی هست خودشون رو دارن جلف جلوه میدن که زیاد ماثر نبوده :d

اگر از اسمارت گلس استفاده کنین,شخصیتهای بازی به شما زنگ/پیام میزنن/میدن و یه ماموریت بهتون میدن که مربوط به همون کاراکتر میشه ولی در حالت عادی و بدون اپ اسمارت گلس از این ماموریتها و آیتمهایی که بهتون میدن محروم میشین :دی
Dead Rising 3 character will call you in real life via SmartGlass
---------------------------------------
هرکار کردم توی تاپیک خودش نمیفرستاد :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or