همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

تو نئوگاف یکی نوشته خیلی تعجب آوره که آلبرت پنلو ناپدید شده باید عذر خواهی کنه !

و جوابهای پنلو!:

Pretty good, I’d say.
You asked what the chances were.
I’ll be back. You’re right, I should talk about it. But right now, still lots of info to come out. Once the dust settles, and all the information is out there, I’ll address my comments.
Don’t read into that. It wasn’t meant to be a tease. I just mean we’re so close to launch, with reviews, games, etc. there is still a lot of information coming out. I was not intending to lead to anything more that that.

Albert Penello Promises Comments on Xbox One and PS4 Resolution Differences “Once the Dust Settles” | DualShockers

تو نئوگاف یکی نوشته خیلی تعجب آوره که آلبرت پنلو ناپدید شده باید عذر خواهی کنه !

و جوابهای پنلو!:

Albert Penello Promises Comments on Xbox One and PS4 Resolution Differences ***8220;Once the Dust Settles***8221; | DualShockers

مهدی کلا حالم از پنلو و اسپینسر جدیدا داره به هم میخوره چون اصلا انگار نه انگار ! هیچی نمیگن! اصلا در مورد رزولوشن ضعیف تر XO چیزی نمیگن چرا؟حداقل نمیان یه امیدواری بدن به فن ها ! الان باور کن باور کن اگر این مشکل واسه PS4 اتفاق افتاده بود بارها یوشیدا در موردش با هواداراش تو تویتر حرف میزد.من قشنگ این چند ماه رو یادمه که هر ایرادی از PS4 میگرفتن یوشیدا سریعا تو تویتر می اومد و یا تکذیب میکرد یا یه چیزی در موردش میگفت.نظر تو چیه؟علت اصلی این موضوع چیه که سران مایکرو و xbox سکوت کردند؟

مهدی کلا حالم از پنلو و اسپینسر جدیدا داره به هم میخوره چون اصلا انگار نه انگار ! هیچی نمیگن! اصلا در مورد رزولوشن ضعیف تر XO چیزی نمیگن چرا؟حداقل نمیان یه امیدواری بدن به فن ها ! الان باور کن باور کن اگر این مشکل واسه PS4 اتفاق افتاده بود بارها یوشیدا در موردش با هواداراش تو تویتر حرف میزد.من قشنگ این چند ماه رو یادمه که هر ایرادی از PS4 میگرفتن یوشیدا سریعا تو تویتر می اومد و یا تکذیب میکرد یا یه چیزی در موردش میگفت.نظر تو چیه؟علت اصلی این موضوع چیه که سران مایکرو و Xxob سکوت کردند؟
فرشاد جان خیلی دلیل میشه اورد.
1-اینقدر امیدوارند که دلیلی نمیبین بیان شفاف سازی کنن.(فکر کن 1%:d.)
2-شاید خیلی مغرور شدند :|.
3-شاید جوابی نیست.:d.
4-شاید منتظر بازی های بعدی هستند(به خصوص انحصاری) که کرک و پر هامون بریزه:d.
دلایلی بود که به فکر خودم میرسه.:|

فرشاد جان خیلی دلیل میشه اورد.
1-اینقدر امیدوارند که دلیلی نمیبین بیان شفاف سازی کنن.(فکر کن 1%:d.)
2-شاید خیلی مغرور شدند :|.
3-شاید جوابی نیست.:d.
4-شاید منتظر بازی های بعدی هستند(به خصوص انحصاری) که کرک و پر هامون بریزه:d.
دلایلی بود که به فکر خودم میرسه.:|

آخه الان خیلی این موضوع به XO ضربه زده و جو بدی ایجاد کرده... قطعا باید یه چیزی بگن... حداقل بیان مثل آدم بگن که این فقط واسه بازیهای لانچ هستش و بس! همین یه حرف ساده رو بزنند باور کن دوباره جو عالی میشه.

- - -ویرایش - - -

آخه یارو بیاد چی بگه ؟! همینقدر که همش نمیزنن به نظرم خیلی هم خوبه :دی

بیان فقط بگن که کنسول XO قابلیت اجرای 1080p بتلفیلد رو داره و فعلا علت ضعفش لانچ بوده و بس! همین یه جمله همه فن ها رو دوباره سرخوش میکنه:d اما خفه خون گرفتن!

من گرینبرگ رو دیدیم تو چندتا تویت جواب داده مثلا این یکیش:

95564227103087711519.jpg

گفته مشکل از توانایی سیستم نیست.من نمیدونم دیگه چی میتونن بگن!؟

مهدی کلا حالم از پنلو و اسپینسر جدیدا داره به هم میخوره چون اصلا انگار نه انگار ! هیچی نمیگن! اصلا در مورد رزولوشن ضعیف تر XO چیزی نمیگن چرا؟حداقل نمیان یه امیدواری بدن به فن ها ! الان باور کن باور کن اگر این مشکل واسه PS4 اتفاق افتاده بود بارها یوشیدا در موردش با هواداراش تو تویتر حرف میزد.من قشنگ این چند ماه رو یادمه که هر ایرادی از PS4 میگرفتن یوشیدا سریعا تو تویتر می اومد و یا تکذیب میکرد یا یه چیزی در موردش میگفت.نظر تو چیه؟علت اصلی این موضوع چیه که سران مایکرو و xbox سکوت کردند؟

مگه زمان PS3 که بعد از اون همه تبلیغ (120 فریم ، سل پروسسور ابر کامپیوتر ، 4 بعدی! ، دوتا خروجی HDMI و 1080p واقعی ) تو بازیای مولتی مشکل داشتن سونی چه توضیحی داد؟ فقط گفت بازی ساختن برای PS3 سخته صبر کنید ...

آخرین ویرایش:
من گرینبرگ رو دیدیم تو چندتا تویت جواب داده مثلا این یکیش:

95564227103087711519.jpg

گفته مشکل از توانایی سیستم نیست.من نمیدونم دیگه چی میتونن بگن!؟

این کافی نیست اصلا هم کافی نیست.باید بیشتر توضیح بدن.به هر حال CoD و BF4 عنوان های کوچکی نیستند و باید بیان دقیقا توضیح بدن چرا این تفاوت رزولوشن وجود داره. کلا فکر کنم یه جای کار میلگنه( با اینکه به قدرت XO شک ندارم اما در این مورد واقعا مغزم هنگ کرده که چرا جوابی نمیدن)

خُب نمیتونه بیاد بگه ما tool های ضعیفی رو دیر موقع به سازنده ها تحویل دادیم. خُب اونا هم میگن دندتون نرم میخواستید تحویل بدید:دی
اگه واقعا مشکل قدرت کنسول نیست (که با توجه به Forza و Ryse میتونیم بگیم مشکل قدرت نیست)، باید tool های عالی و کدهای آماده خیلی راحت برای سازنده ها ردیف کنه. مثلا اگر برای بالا رفتن رزولوشن به استفاده بهینه از eSRAM نیازه، باید کدهای لازمش رو سریعتر ردیف کنه و در اختیار سازنده ها قرار بده. خیر سرش غول نرم افزاریه، هر شرکتی نتونه اینا باید بتونن این کارو انجام بدن.

خُب نمیتونه بیاد بگه ما tool های ضعیفی رو دیر موقع به سازنده ها تحویل دادیم. خُب اونا هم میگن دندتون نرم میخواستید تحویل بدید:دی
اگه واقعا مشکل قدرت کنسول نیست (که با توجه به Forza و Ryse میتونیم بگیم مشکل قدرت نیست)، باید tool های عالی و کدهای آماده خیلی راحت برای سازنده ها ردیف کنه. مثلا اگر برای بالا رفتن رزولوشن به استفاده بهینه از eSRAM نیازه، باید کدهای لازمش رو سریعتر ردیف کنه و در اختیار سازنده ها قرار بده. خیر سرش غول نرم افزاریه، هر شرکتی نتونه اینا باید بتونن این کارو انجام بدن.

چرا نتونه بگه؟به نظرت الان جو بد نشده؟راحت میتونه بیاد بگه و همه چیزو دوباره برگردونه.همین پنلو و اسپینسر تا قبل از این موضوع همش می اومدن هر دو دقیقه یه تویت و مصاحبه میدادن بیرون اما الان خفه شدن! اون یکی هم چند روز پیش اومد به دروغ گفت " همه اخبار و شایعات مربوط به رزولوشن های CoD و BF4 تنها یک شایعه است و از الان با خیال راحت بخوابید و رویای روز 22 نوامبر را ببینید!! " آخه یکی نیست بگه مرض داری دروغ میگی؟خب شایعه نبود دیدیم که حقیقت داشت.من خیلی از این بابت از مایکرو عصبانی هستم دقیقا هم به خاطر همین دروغش!

آقا جان بی خیال رزلوشن شید، شما می خواید بازی کنید یا پیکسیل بشمارید؟ این پیکسل شمردن رو بزارید به عهده ی اهل فن(!) و از بازی های انحصاریتون لذت ببرید که کنسول مقابل نداره!! :D
یک fact در راستای این موضوع :P
22228626609839031038.jpg

چرا نتونه بگه؟به نظرت الان جو بد نشده؟راحت میتونه بیاد بگه و همه چیزو دوباره برگردونه.همین پنلو و اسپینسر تا قبل از این موضوع همش می اومدن هر دو دقیقه یه تویت و مصاحبه میدادن بیرون اما الان خفه شدن! اون یکی هم چند روز پیش اومد به دروغ گفت " همه اخبار و شایعات مربوط به رزولوشن های CoD و BF4 تنها یک شایعه است و از الان با خیال راحت بخوابید و رویای روز 22 نوامبر را ببینید!! " آخه یکی نیست بگه مرض داری دروغ میگی؟خب شایعه نبود دیدیم که حقیقت داشت.من خیلی از این بابت از مایکرو عصبانی هستم دقیقا هم به خاطر همین دروغش!

اون قسمتی که بلد کردم:
هیچ وقت همچین حرفی رو نزدن حتی چندبار ازشون سوال شد جواب دادن ما فقط در مورد بازیهای اختصاصی و 1st پارتی های خودمون میتونیم کامنت بزاریم .

اون قسمتی که بلد کردم:
هیچ وقت همچین حرفی رو نزدن حتی چندبار ازشون سوال شد جواب دادن ما فقط در مورد بازیهای اختصاصی و 1st پارتی های خودمون میتونیم کامنت بزاریم .

مهدی من خودم دقیقا اینو از اینترنت خوندم که گفته بود اخبار اخیر همش دروغه(منظورش همون شایعات رزولوشن بازیها بود) بعدش هم گفت برید با خیال راحت رویای روز 22 نوامبر رو ببینید.اسمش یادم رفته همون بود که ویدئوی آنباکسینگ XO رو نشون داد.

anyway
من الان بدجور هایپ لایو و کینکت جدید هستم میخوام ببینم چطوره:d

- - -ویرایش - - -

مهدی جان بیا اون خبر رو که گفتم یه سایت ایرانی دیگه هم پوشش داده بخون و ببین عجب دروغی هستش!!

http://gamefa.com/news/adam-sessler-و-albert-penello-خبر-رزولوشن-پاینتر-بازی-ها-بر-رو/

گفتم این جو غمگینی که در این تاپیک به وجود اومده :(( یک عکس ترولینگ بزارم البته ترول کنسول ایکس باکس که یکم دورهم بخندیم و این جو سنگین تاپیک شکسته بشه :d . اگه سنم پایین بود و یه نوجوان پانزده ،شانزده ساله بودم شاید اون موقع از ترول کردن طرفدار های کنسول رقیب عصبانی میشدم ولی سن هر چی بالاتر میره آدم کلا صبور تر و منطقی تر میشه .

این همه طرفدار های کنسول سونی کنسول ایکس باکس وان رو ترول کردن حالا ما خودمون ، خودمون رو ترول میکنیم
:d

نمایش کیفیت بازی COD Ghost بر روی دو کنسول نسل بعد :d (واقعادر این دوعکس کیفیت بافت ها روی کنسول پلی استین 4 بی نظیره ولی روی اون یکی کنسول زاغارت چانچویی بیش نیست :d )

98693919284244440593.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or