همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگر از اسمارت گلس استفاده کنین,شخصیتهای بازی به شما زنگ/پیام میزنن/میدن و یه ماموریت بهتون میدن که مربوط به همون کاراکتر میشه ولی در حالت عادی و بدون اپ اسمارت گلس از این ماموریتها و آیتمهایی که بهتون میدن محروم میشین :دی
Dead Rising 3 character will call you in real life via SmartGlass
---------------------------------------
هرکار کردم توی تاپیک خودش نمیفرستاد :(

این اسمارت گلاس رو یکی میشه کامل توضیح بده.گوشی و تبلت حتما باید داشته باشی؟:-/

این اسمارت گلاس رو یکی میشه کامل توضیح بده.گوشی و تبلت حتما باید داشته باشی؟:-/
نه با windows 8 هم میشه استفاده کرد.(7 هم فکر کنم بشه:d )
میشه باهاش xbox کنترل کنی و به دوستات پیام بدی و ....تو بعضی بازی ها مثل forza:horizon هم قابلیت هایی داره.مثلا به عنوان نقشه بازی میشه استفاده کرد.
البته اگر xbox روشن نبود.میتونی بری تو پروفایلت و پیام ها و....چک کنی

آخرین ویرایش:
این 19 روز کی میگذره؟بگذر زمان بگذر ... باورم نمیشه 19 روز دیگه وصل میشم به لایو XO :x
يعني سره 19 روز كنسول به دستت ميرسه؟
همون روز هم آپديتي كه معلوم نيست حجمش چقدره رو دانلود ميكني؟:dبعد وصل ميشي به لايو:-/

آخرین ویرایش:
@Refill
Xbox داخل Xbox؟:d

اینجوری؟!
d.gif
:

46528367577089455566.png
دقت نمیکنی چی میگم :دی,میگم چیزی برا من نشون نمیده,وقتی چیزی نمیبینم چجوری ویرایش کنم؟:دی

نهایتا چند روز بعدش دستمه:d آبدیتشم تو بگو 50 گیگ هر چی باشه حجم میخرم دانلود میکنم:d تو چی فکر کردی در مورد من؟خبر نداری چقدر عاشق لایو هستم;)
خوب اونجا نوشتی فقط 19 روز گفتم شاید ماکروسافت تو ایران نمایندگی زده ما خبر نداریم:d

بچه ها این بخش Skyp لایو خیلی خفنه.کلا امکانات زیادی به لایو اضافه شده که سعی میکنم بعدا به طور کامل در یک تاپیک مجزا همشو بنویسم.

نهایتا چند روز بعدش دستمه:d آبدیتشم تو بگو 50 گیگ هر چی باشه حجم میخرم دانلود میکنم:d تو چی فکر کردی در مورد من؟خبر نداری چقدر عاشق لایو هستم;)

exclusive unboxing video confirmed?!:d

خو این چه کاریه؟مثل من جفت کنسول ها رو بگیرین با هردوش حال کنین:d چون قیمتها هم بالاست فعلا XO رو بگیر و بعد از عید که قیمتها افت کرد PS4 رو هم بگیر;)
من اول ایکس باکس رو میگیرم. تا اون موقعه(6ماه دیگه) خدا کنه یه گرز رو معرفی بکنن:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or