19Rodar
کاربر سایت
من اول ایکس باکس رو میگیرم. تا اون موقعه(6ماه دیگه) خدا کنه یه گرز رو معرفی بکنن:d.
په نه په ! فن مایکرو هستی میخواستی اول PS4 بگیری؟:d ضمنا XO بازیهای خوبی واسه لانچ داره لذت ببر ایشالله گیرز 4 هم معرفی میشه

من اول ایکس باکس رو میگیرم. تا اون موقعه(6ماه دیگه) خدا کنه یه گرز رو معرفی بکنن:d.

بیل گیتس هنوز هم تو مایکروسافت قدرت داره!اونم زیاد!یه بار خبر خوندم که سهام دارا(که فقط 4.5 درصد سهم دارن و خود بیل 5 درصد!)میخواستن زورش کنن پاشو بکشه بیرون!:dمسافرته، منتظر بازگشت شکوهمندانه اش باشین
اگه اون هنوز مسئول می بود نصف این اتفاقا نمی افتاد![]()
ولی به نظر بچه های گشنه آفریقایی از یه شرکت میلیاردی مهم ترن !![]()
بیل گیتس هنوز هم تو مایکروسافت قدرت داره!اونم زیاد!یه بار خبر خوندم که سهام دارا(که فقط 4.5 درصد سهم دارن و خود بیل 5 درصد!)میخواستن زورش کنن پاشو بکشه بیرون!:d
اره خب مثل قبل نیست اما از طرفی آدم نفوذی زیاد داره گندشون خود بالمر بود:d این واحد Xbox هم یه کاری کنن هیئت امنایی اداره بشه خیلی بهتره!:dولی وقتی مثلا امروز Paul Allen (همون Co-Founder ـه مایکروسافت) برمیگرده یکم تحدید میکنه یه سری قسمت ها رو، آدم احساس خطر میکنه که نکنه واقعا ببندن :d گرچه تو خود شرکت مسئولیتی نداره ولی نظرش خب خیلی جدیه :d
واقعا یکی از اور هایپ ترین هاس این GEOW !
به شخصه نه باهاش کنار امدم نه علاقه ای دارم ادامش رو بسازن :d برن روی IP جدید
Ace Combatـتتو بازی کن بابا :d
تو اصن توان گرز بازی کردن نداری آخه بحث علاقه نیست کلا :d

آره دور بازوشون نسل بعدی بود ! :dبیا برو بیرون بابااولین بازی این نسل که واقعا لذت یه بازی نسل جدید رو به آدم میداد. ناامیدم کردی![]()
![]()
بیا برو بیرون باباواقعا یکی از اور هایپ ترین هاس این GEOW !
به شخصه نه باهاش کنار امدم نه علاقه ای دارم ادامش رو بسازن :d برن روی IP جدید
اون مرحله بارونی شماره اول واقعا شاهکار بود، هر کی اون مرحله رو درک نکنه اصلا گیمر نیست!آره دور بازوشون نسل بعدی بود !![]()
اگر اینقدر احمق باشن که ادامه اش بدن ، نه این اتفاق میافته نه این ، پس میتونی همونجایی که هستی بمونیبه عنوان اولین کامنتم در این طرف باید بگم که اگه قرار دوباره GeOW: J تحویل بدن بهتره رو همین XO هم نسازنش ولی اگه قراره مثل شاهکار نسخه اول و دوم باشهو رو PS4 بیاد من از شدت هایپ میمیرم و اگه نیاد میرم امین آباد![]()
![]()

بهترین دیالوگت از 2007 تا الآن بوداولین بازی این نسل بود که واقعا لذت یه بازی نسل جدید رو به آدم میداد
تو کرمانشاه پیش فروش میکنن ما هم بیاییم![]()
اونم توان چه بازیی ،دیگه دوتا اره این حرفا رو داره ؟!![]()
اون ACE Combat جزء مقدساته !
آره دور بازوشون نسل بعدی بود ! :d