همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام ی سئوال داشتم اگه کسی میدونه جواب بده دمو بازی فورزا ۴ دانلود کردم مشکل اینجا هسته که سیو نمیکنه بازی هر وقت میرم توش از اول میاره چرا سیو نمیکنه؟؟؟چکار کنم اگه کسی میدونه بگه
دمو بازی مافیا ۳ هم دانلود کردم کیفیت خیلی بده کلا اینجوری هسته بازیش یا بخاطر دمو هسته؟اینم سیو نمیکنه

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام ی سئوال داشتم اگه کسی میدونه جواب بده دمو بازی فورزا ۴ دانلود کردم مشکل اینجا هسته که سیو نمیکنه بازی هر وقت میرم توش از اول میاره چرا سیو نمیکنه؟؟؟چکار کنم اگه کسی میدونه بگه
دمو بازی مافیا ۳ هم دانلود کردم کیفیت خیلی بده کلا اینجوری هسته بازیش یا بخاطر دمو هسته؟اینم سیو نمیکنه
سلام.دموی بازیها برای اینه که کمی از بازیو تجربه کنی و ببینی خوشت میاد ازش که بخری یا نه.علت سیو نشدنشون باید این باشه چون بعد چند دقیقه بازی کردن پیام میاد "ممنون و برو نسخه کاملشو بخر اگه خوشت میاد"
مافیا 3 هم کیفیت بازیش کمی بده ولی تو نسخه DEFINITIVE EDITION خیلی بهتر میشه(کساییکه نسخه معمولی هم بگیرن خود به خود به ادیشن تبدیل میشه)

• Like
سلام دوستان من one x دارم داخلش بازی هکی دارم نمیخوام انلاین بشم دو تا دیسک دارم برا مهمه که اپدیت بشه راهی هست افلاین دو تا دیسک رو اپدیت کنم ممنون

• Like
سلام دوستان من one x دارم داخلش بازی هکی دارم نمیخوام انلاین بشم دو تا دیسک دارم برا مهمه که اپدیت بشه راهی هست افلاین دو تا دیسک رو اپدیت کنم ممنون

دیسکا رو بده یکی برات نصب کنه رو کنسول خودش بعد اون اپدیت کنه و دیتاش رو با هارد بهت بده.

دوستان عزیز, این کسایی که بازی کپی میکنن روی کنسول های هکی مثلا میتونن بازی های زمان لانچ رو هم بریزن روی هارد یا بازی های 2017 و قدیمیتر رو؟
یا فقط هر بازی ای که روی بورس باشه رو کپی میکنن؟ و اینکه این بازی های کپی که سایتای مختلف میذارن رو میشه همینجوری دانلود کرد و نصبشون کرد روی کنسول؟

سلام عزیزان وقتتون بخیر، من خیلی وقته اخبار پیرامون ایکس‌باکس رو دنبال نکردم، تازه شنیدم که گویا روش اکانت‌های هکی و هوم نامحدود بر روی ایکس‌باکس بسته شده، آیا درسته؟

• Like
میخوام باتری قابل شارژ بگیرم برای دسته اکس باکس وان دوتا برند هست تو بازار اسپارک و dobe که خب اسپارک گرونتره و ظرفیت باتریش هم بیشتره کدوم رو توصیه میکنید؟

• Like
میخوام باتری قابل شارژ بگیرم برای دسته اکس باکس وان دوتا برند هست تو بازار اسپارک و dobe که خب اسپارک گرونتره و ظرفیت باتریش هم بیشتره کدوم رو توصیه میکنید؟
دوست عزیز اون باتری ها رو ول کن بهترینش بیشتر از 8 ساعت جواب نمیده من خودم باتری شارژی سونی دارم عالیه 15 ساعت میزنی به شارژ قشنگ یه هفته جواب میده هرکی گرفته راضیه

دوست عزیز اون باتری ها رو ول کن بهترینش بیشتر از 8 ساعت جواب نمیده من خودم باتری شارژی سونی دارم عالیه 15 ساعت میزنی به شارژ قشنگ یه هفته جواب میده هرکی گرفته راضیه

من بالا ۱۰ سال پیش پک شارژر اصلی سونی با قدرت بالا و ۴ تا باتری شارژی برا کنسول wii خریدم
برام ۹۰ هزار تومن آب خورد
بالا یک هفته جواب میداد یکسره بازی میکردم

ولی اگر اصلی واقعی الان پیدا بشه با قیمت ها الان برا خریدش باید طرف کلیه اشو بفروشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or