Jebaited
کاربر سایت
من خودم 2تا ایمیل ثبت کردم 2تا کد گرفتم با وی پی عن امریکاباید اکانت جدید بسازی ؟؟ میام اکانت بسازم میگه قبلا ساختی
میام لاگین کنم ارور میده
ریست پسورد میزنم میگه فرستادم ولی هیچی نمیاد
من خودم 2تا ایمیل ثبت کردم 2تا کد گرفتم با وی پی عن امریکاباید اکانت جدید بسازی ؟؟ میام اکانت بسازم میگه قبلا ساختی
میام لاگین کنم ارور میده
ریست پسورد میزنم میگه فرستادم ولی هیچی نمیاد
والا من الان یه ایمیل جدید هم ساختم باز میخوام اکانت بسازم تو این سایته میگه قبلا اکانت ساختیدمن خودم 2تا ایمیل ثبت کردم 2تا کد گرفتم با وی پی عن امریکا
سلام.دموی بازیها برای اینه که کمی از بازیو تجربه کنی و ببینی خوشت میاد ازش که بخری یا نه.علت سیو نشدنشون باید این باشه چون بعد چند دقیقه بازی کردن پیام میاد "ممنون و برو نسخه کاملشو بخر اگه خوشت میاد"سلام ی سئوال داشتم اگه کسی میدونه جواب بده دمو بازی فورزا ۴ دانلود کردم مشکل اینجا هسته که سیو نمیکنه بازی هر وقت میرم توش از اول میاره چرا سیو نمیکنه؟؟؟چکار کنم اگه کسی میدونه بگه
دمو بازی مافیا ۳ هم دانلود کردم کیفیت خیلی بده کلا اینجوری هسته بازیش یا بخاطر دمو هسته؟اینم سیو نمیکنه
سلام دوستان من one x دارم داخلش بازی هکی دارم نمیخوام انلاین بشم دو تا دیسک دارم برا مهمه که اپدیت بشه راهی هست افلاین دو تا دیسک رو اپدیت کنم ممنون
این ککر رو انجام دادم ولی بازی رو میریزم داخل هارد نمیشناسهدیسکا رو بده یکی برات نصب کنه رو کنسول خودش بعد اون اپدیت کنه و دیتاش رو با هارد بهت بده.
دوست عزیز اون باتری ها رو ول کن بهترینش بیشتر از 8 ساعت جواب نمیده من خودم باتری شارژی سونی دارم عالیه 15 ساعت میزنی به شارژ قشنگ یه هفته جواب میده هرکی گرفته راضیهمیخوام باتری قابل شارژ بگیرم برای دسته اکس باکس وان دوتا برند هست تو بازار اسپارک و dobe که خب اسپارک گرونتره و ظرفیت باتریش هم بیشتره کدوم رو توصیه میکنید؟
سلام
دوستان قصد خریدایکس باکس وان ایکس داشتم
می خواستم بدونم نظرتون چی هست؟
مثل این که می شود 20 تا بازی روی ان نصب کرد به صورت افلاین؟