همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اولی گلد +گیم پس هست تریال هم نیست روی اکانت استک میشه
دومی فقط گلد هر اکانت هم 1بار میشه استفاده کرد
گلدش تریاله ولی گیم پسش دائمی؟
منظورت اینه؟
اگه اینطوریه چرا حدود 2دلار دارن میفروشن؟
بنظرت جفتشون تریال 14روزه نیستن؟

اگه بشع 2 بار روی 1اکانت بزنی تریال نیست چون جلوش چیزی ننوشته بودی گفتم اینجوری هست شاید.اینا اکثرا از روی دسته و کنسول ها برمیدارن میفروشن اکثرا هم تریال هست ولی 7 روزه 14 روزه التیمیت من دیدم غیر تریالش هم هست مثلا توی قوطی نوشابه و چیپس (خارجکی) اگه کد 1 هفته ای بزارن تریال نیست میشه هر چند تاشو بخای روی اکانت خودت فعال کنی

• Like
Reactions: ehsas1
اگه بشع 2 بار روی 1اکانت بزنی تریال نیست چون جلوش چیزی ننوشته بودی گفتم اینجوری هست شاید.اینا اکثرا از روی دسته و کنسول ها برمیدارن میفروشن اکثرا هم تریال هست ولی 7 روزه 14 روزه التیمیت من دیدم غیر تریالش هم هست مثلا توی قوطی نوشابه و چیپس (خارجکی) اگه کد 1 هفته ای بزارن تریال نیست میشه هر چند تاشو بخای روی اکانت خودت فعال کنی
آها
ولی خب این تایم 14روزه جلوش نوشته پس تریاله دیگه
بعد اینکه اون اولی هم گلد هست هم گیم پس ولی دومی فقط گلد هست.درسته؟

سلام. بچه ها میشه یه راهنمایی کنین درباره این مشکل بن شدن؟ من از یه جایی اکانت گرفته بودم گیم پس و همه چی داشت بازیای جدید رو هم میتونستم خودم دانلود کنم مثل اویل ۳ و اونجرز‌.. الان اپدیت کردم ظاهرا دیگه هیچکدومش برام فعال نیست‌ . میکن بن شده ینی چی؟ ینی صرفا دانلود جدید و انلاین نمیتونم بازی کنم؟ افلاین اکیه؟ اگه با وصل بوذن نت برم تو بازی صرفا ارور میده یا ممکنه بن شه کلا افلاین هم نشه

سلام. بچه ها میشه یه راهنمایی کنین درباره این مشکل بن شدن؟ من از یه جایی اکانت گرفته بودم گیم پس و همه چی داشت بازیای جدید رو هم میتونستم خودم دانلود کنم مثل اویل ۳ و اونجرز‌.. الان اپدیت کردم ظاهرا دیگه هیچکدومش برام فعال نیست‌ . میکن بن شده ینی چی؟ ینی صرفا دانلود جدید و انلاین نمیتونم بازی کنم؟ افلاین اکیه؟ اگه با وصل بوذن نت برم تو بازی صرفا ارور میده یا ممکنه بن شه کلا افلاین هم نشه
سلام
بله کلا اکانت های غیر قانونی بن شدن و کنسول هایی که این اکانتها روش هوم شده بود ( به اصطلاح سوپر هوم شده بودن ) دیگه کار نمیکنن و لایبرری شون هم پریده و خودمم همین مشکلو داشتم و دیگه چه افلاین چه انلاین اون بازیها قابل بازی نیستن مگه اینکه اکانت قانونی اون بازی رو بخرید یا اینکه روی اکانت خودتون خرید کنید و .. خلاصه باید قانونی باشه؛
بازیهایی هم که جزو گیم‌پس بوده میتونید اشتراکش رو تهیه کنید تا بیان بالا

من جهت بالای دسته ام از کار افتاده چند روزه :| کسی جایی رو برای تعمیرش سراغ نداره؟
اگه ابزار داری خودت میتونی تعمیرش کنی راحته،یک پیچ گوشتی T9 میخواد(6ضلعی که وسطش پین داره) که خودم 3 روز دنبالش بودم تا پیداش کردم?البته سایتها میفروشن تکیشو 35تومن میتونی سفارش بدی برات بیارن، من از این آچار مشتی ها که از T9 تا T40 داره(9تا) خریدم 90 تومن، اون dpadهم که میگی کار نمیکنه احتمالا یا گیر کرده یا شکسته که اگه شکسته باشه هم میتونی موقت اوکی اش کنی. در غیر اینصورت باید قطعه dpad رو بخری که 25تا45 تومن میفروشن. اگه جایی میخوای سفارش بدی حواست باید جمع باشه که قطعه های گیم پدو نشکونن و پیجهاشو کامل ببندن (از 5 تا مثلا3 تاشو نبندند) و به عبارتی طرف معتبر باشه.

171106

آخرین ویرایش:
اگه ابزار داری خودت میتونی تعمیرش کنی راحته،یک پیچ گوشتی T9 میخواد(6ضلعی که وسطش پین داره) که خودم 3 روز دنبالش بودم تا پیداش کردم?البته سایتها میفروشن تکیشو 35تومن میتونی سفارش بدی برات بیارن، من از این آچار مشتی ها که از T9 تا T40 داره(9تا) خریدم 90 تومن، اون dpadهم که میگی کار نمیکنه احتمالا یا گیر کرده یا شکسته که اگه شکسته باشه هم میتونی موقت اوکی اش کنی. در غیر اینصورت باید قطعه dpad رو بخری که 25تا45 تومن میفروشن. اگه جایی میخوای سفارش بدی حواست باید جمع باشه که قطعه های گیم پدو نشکونن و پیجهاشو کامل ببندن (از 5 تا مثلا3 تاشو نبندند) و به عبارتی طرف معتبر باشه.

View attachment 171106
باز کردن خود دسته کار سختیه اصلا پیچ نداره!

باز کردن خود دسته کار سختیه اصلا پیچ نداره!
پشت دسته دو تا قاب هست که باید جداشون کنی زیر هر کدوم 2 تا پیچه (تا الان شد 4 تا) یکی هم تو جای باتری زیر برچسبه(کلا 5 تاست) ویدیوهاشو ببین و انجام بده.کار سختی نیست.به قسمت dpad که رسیدی مثل عکسیکه تو پست قبلی گذاشتم(البته توی دسته سفید رنگه) دور هر کدوم از اون فنرها رو با گوش پاک کن حالت دایره ای حرکت بده تا فنری که گیر کرده یا شکسته بپره بالا و کارتو حدودی راه بندازه.اگه باز مشکل ایجاد شد باید قطعه رو بخری .
ویدیو:

سلام دوستان
در سطح اینترنت چندین سایت اعلام کرده اند که فروشگاه آنها توانایی نصب بازی کپی بر روی ایکس باکس وان را دارد و با توجه اقدامات اخیر مایکروسافت و بستن اکانت ها کسی اطلاع دارد این فروشگاه ها به چه وسیله ای بازی ها را برای ایکس باکس وان نصب می کنند.

سلام ....
یه dns میخوام که به سرور eaراحت وصل بشه
سلام من فقط با این دو تا میتونم به ea وصل شم
اولیش :
178.22.122.100
185.51.200.2
دومیش :
178.22.122.100
185.55.225.25

میتونی تکی هم تست کنی ولی من رو فیفا اینا رو تست کردم وارد بازی که میشی معمولا کانکت نمیشه باید چند بار هی کانکت بزنی تا بالاخره به سرورش وصل شه.

سلام من فقط با این دو تا میتونم به ea وصل شم
اولیش :
178.22.122.100
185.51.200.2
دومیش :
178.22.122.100
185.55.225.25

میتونی تکی هم تست کنی ولی من رو فیفا اینا رو تست کردم وارد بازی که میشی معمولا کانکت نمیشه باید چند بار هی کانکت بزنی تا بالاخره به سرورش وصل شه.
تشکر فراوان

• Like
Reactions: Amirhosseinh77
بازی Halo 5 رو برای 1 مدت به صورت رایگان میتونید به اکانت اضافه کنید از این لینک زیر ثبت نام کنید ایمیل رو تایید کنید تامام کد برای شما ارسال میشه کشور هم امریکا طبق معمول!
Monster energy
باید اکانت جدید بسازی ؟؟ میام اکانت بسازم میگه قبلا ساختی
میام لاگین کنم ارور میده
ریست پسورد میزنم میگه فرستادم ولی هیچی نمیاد :))

• Like
Reactions: che-jaleb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or