ehsas1
کاربر سایت
گلدش تریاله ولی گیم پسش دائمی؟اولی گلد +گیم پس هست تریال هم نیست روی اکانت استک میشه
دومی فقط گلد هر اکانت هم 1بار میشه استفاده کرد
منظورت اینه؟
اگه اینطوریه چرا حدود 2دلار دارن میفروشن؟
بنظرت جفتشون تریال 14روزه نیستن؟
گلدش تریاله ولی گیم پسش دائمی؟اولی گلد +گیم پس هست تریال هم نیست روی اکانت استک میشه
دومی فقط گلد هر اکانت هم 1بار میشه استفاده کرد
آهااگه بشع 2 بار روی 1اکانت بزنی تریال نیست چون جلوش چیزی ننوشته بودی گفتم اینجوری هست شاید.اینا اکثرا از روی دسته و کنسول ها برمیدارن میفروشن اکثرا هم تریال هست ولی 7 روزه 14 روزه التیمیت من دیدم غیر تریالش هم هست مثلا توی قوطی نوشابه و چیپس (خارجکی) اگه کد 1 هفته ای بزارن تریال نیست میشه هر چند تاشو بخای روی اکانت خودت فعال کنی
سلامسلام. بچه ها میشه یه راهنمایی کنین درباره این مشکل بن شدن؟ من از یه جایی اکانت گرفته بودم گیم پس و همه چی داشت بازیای جدید رو هم میتونستم خودم دانلود کنم مثل اویل ۳ و اونجرز.. الان اپدیت کردم ظاهرا دیگه هیچکدومش برام فعال نیست . میکن بن شده ینی چی؟ ینی صرفا دانلود جدید و انلاین نمیتونم بازی کنم؟ افلاین اکیه؟ اگه با وصل بوذن نت برم تو بازی صرفا ارور میده یا ممکنه بن شه کلا افلاین هم نشه
اگه ابزار داری خودت میتونی تعمیرش کنی راحته،یک پیچ گوشتی T9 میخواد(6ضلعی که وسطش پین داره) که خودم 3 روز دنبالش بودم تا پیداش کردم?البته سایتها میفروشن تکیشو 35تومن میتونی سفارش بدی برات بیارن، من از این آچار مشتی ها که از T9 تا T40 داره(9تا) خریدم 90 تومن، اون dpadهم که میگی کار نمیکنه احتمالا یا گیر کرده یا شکسته که اگه شکسته باشه هم میتونی موقت اوکی اش کنی. در غیر اینصورت باید قطعه dpad رو بخری که 25تا45 تومن میفروشن. اگه جایی میخوای سفارش بدی حواست باید جمع باشه که قطعه های گیم پدو نشکونن و پیجهاشو کامل ببندن (از 5 تا مثلا3 تاشو نبندند) و به عبارتی طرف معتبر باشه.من جهت بالای دسته ام از کار افتاده چند روزهکسی جایی رو برای تعمیرش سراغ نداره؟
باز کردن خود دسته کار سختیه اصلا پیچ نداره!اگه ابزار داری خودت میتونی تعمیرش کنی راحته،یک پیچ گوشتی T9 میخواد(6ضلعی که وسطش پین داره) که خودم 3 روز دنبالش بودم تا پیداش کردم?البته سایتها میفروشن تکیشو 35تومن میتونی سفارش بدی برات بیارن، من از این آچار مشتی ها که از T9 تا T40 داره(9تا) خریدم 90 تومن، اون dpadهم که میگی کار نمیکنه احتمالا یا گیر کرده یا شکسته که اگه شکسته باشه هم میتونی موقت اوکی اش کنی. در غیر اینصورت باید قطعه dpad رو بخری که 25تا45 تومن میفروشن. اگه جایی میخوای سفارش بدی حواست باید جمع باشه که قطعه های گیم پدو نشکونن و پیجهاشو کامل ببندن (از 5 تا مثلا3 تاشو نبندند) و به عبارتی طرف معتبر باشه.
View attachment 171106
پشت دسته دو تا قاب هست که باید جداشون کنی زیر هر کدوم 2 تا پیچه (تا الان شد 4 تا) یکی هم تو جای باتری زیر برچسبه(کلا 5 تاست) ویدیوهاشو ببین و انجام بده.کار سختی نیست.به قسمت dpad که رسیدی مثل عکسیکه تو پست قبلی گذاشتم(البته توی دسته سفید رنگه) دور هر کدوم از اون فنرها رو با گوش پاک کن حالت دایره ای حرکت بده تا فنری که گیر کرده یا شکسته بپره بالا و کارتو حدودی راه بندازه.اگه باز مشکل ایجاد شد باید قطعه رو بخری .باز کردن خود دسته کار سختیه اصلا پیچ نداره!
سلام من فقط با این دو تا میتونم به ea وصل شمسلام ....
یه dns میخوام که به سرور eaراحت وصل بشه
تشکر فراوانسلام من فقط با این دو تا میتونم به ea وصل شم
اولیش :
178.22.122.100
185.51.200.2
دومیش :
178.22.122.100
185.55.225.25
میتونی تکی هم تست کنی ولی من رو فیفا اینا رو تست کردم وارد بازی که میشی معمولا کانکت نمیشه باید چند بار هی کانکت بزنی تا بالاخره به سرورش وصل شه.
باید اکانت جدید بسازی ؟؟ میام اکانت بسازم میگه قبلا ساختیبازی Halo 5 رو برای 1 مدت به صورت رایگان میتونید به اکانت اضافه کنید از این لینک زیر ثبت نام کنید ایمیل رو تایید کنید تامام کد برای شما ارسال میشه کشور هم امریکا طبق معمول!
Monster energy