همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خب شما هم مث من هستین ک برای اولین بار از ps رفتین سراغ ایکس باکس،منم مث شما ب این مشکلات بر خوردم و کلا این کنسول نسبت ب ps رابط کاربری پیچیده ای داره
برای اپدیت نکردن هیلو 5 باید از توی ستینگ کنسول رو افلاین کنید بعد بازی رو نصب کنید
ولی پیشنهاد من ب شما ک دارین مستر چیف کالکشن رو میری اینه ک شم

خیلی عجیبه این داستان ها.
الان ryse legendary edition و اکبند خریدم گذاشتم نصب شه رو 50 در صد ارور داده!
کلی تو نت خوندم و اینکه کنسول و با 10 ثانیه نگه داشتن پاور خاموش کنم و اتصال ها رو قطع کنم و مودم خاموش دوباره بزنم!!!
اینبار تا 60 درصد رفته باز مونده و نصب نمیشه.

خستم کرد.

دوستان تمام بازی های کپکام، یوبیسافت و take2 تخفیف خوردن.
تخفیف های زیاد!!!
خلاصه از دست ندید اگه دنبال فرصت برا خرید بازی های اینا بودید.
بایوشاک کالکشن شده ۱۲ دلار
رزیدنت اویل ۲ شده ۲۰ دلار
اساسینز ها همه شدن از ۸ تا ۱۵ دلار
نسخه دیلاکس بوردرلتدز ۳ شده ۴۰ دلار و نسخه استاندارد فک کنم ۲۵ دلار.
و ...

همه بازی های این ۳ تا تخفیف های اساسی خوردن.
گیفت کارت با نرخ دلاری ۱۴.۵ هست. کد هر بازی رم بگید براتون جور میکنن خیلی کانال ها که معمولا اونجوری یه کم ارزون ترم درمیاد.

خیلی عجیبه این داستان ها.
الان ryse legendary edition و اکبند خریدم گذاشتم نصب شه رو 50 در صد ارور داده!
کلی تو نت خوندم و اینکه کنسول و با 10 ثانیه نگه داشتن پاور خاموش کنم و اتصال ها رو قطع کنم و مودم خاموش دوباره بزنم!!!
اینبار تا 60 درصد رفته باز مونده و نصب نمیشه.

خستم کرد.

عجیبه من این مشکلات رو نداشتم تا حالا،همون هیلو ۵ رو ک اپدیت کردم مشکلی پیش نیومد،هیلو مستر چیف کالکشن رو هم ک دیجیتالی خریدم بدون مشکل دانلود شد و نصب شد،حالا باز دوستان وارد تر هستن و باید بتونن راهنمایی کنند.

عجیبه من این مشکلات رو نداشتم تا حالا،همون هیلو ۵ رو ک اپدیت کردم مشکلی پیش نیومد،هیلو مستر چیف کالکشن رو هم ک دیجیتالی خریدم بدون مشکل دانلود شد و نصب شد،حالا باز دوستان وارد تر هستن و باید بتونن راهنمایی کنند.

بعضی ها تو نصب بازیا این مشکل و داشتن.
کلی تو نت نوشتن.

فکر کن با هزارتا مشکل بازیو گیر بیاری این داستان بشه.

دستگاه رو کاملا آفلاین کنید بعد بازی رو نصب کنید اینطوری فکر‌نکنم دیگه مشکلی پیش بیاد.

امتحان کردم.
کنسول رو خاموش کردم و اتصال ها رو قطع کردم.
دوباره نصب کردم رو 78 درصد ارور میده!

البته تو بازی میره و اجرا میکنه.
موندم چه مرگشه!
فقط رو این بازی این مدلی شده.
این طور که خوندم این مشکلو داشتن بعضی کاربرا و هنو علت دقیقش معلوم نشده!

آخرین ویرایش:
امتحان کردم.
دستاه رو خاموش کردم و اتصال ها رو قطع کردم.

موندم چه مرگشه!
ببین عزیز من احتمالا مال دیسک هسته ممکنه دیسکت نقطه ریز داره با خط خش

• Like
Reactions: Reza0017
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: deadkin
اک خریدمش عزیز.
باید یه کنسول دیگه گیر بیارم ببینم روش نصب میشه با نه.

اینم خوده سایت پشتیبانی ماکرسافت واسه این مشکل.
https://beta.support.xbox.com/help/...s-at-zero-when-installing-xbox-game-from-disc
والا چی بگم اینشالا مشکلت حل بشه قطعا مشکل از دستگات نیست من لینکی فرستادی چه باvpnچه بدون vpnباز نمی شه

• Like
Reactions: AMIN-1399F
امتحان کردم.
کنسول رو خاموش کردم و اتصال ها رو قطع کردم.

موندم چه مرگشه!
بدون شک با توضیحاتی که دادین معلوم شد مشکل از دیسکتون هست، با یک پارچه نرم کاملاً تمیز کنید و وقتی دستگاه آفلاین اقدام به نصب بازی کنید که سریع تر نصب بشه اگه نشد مطمئن باشید مشکل از دیسک، برای اطمينان روی دستگاه دیگه امتحان کنید

د
بدون شک با توضیحاتی که دادین معلوم شد مشکل از دیسکتون هست، با یک پارچه نرم کاملاً تمیز کنید و وقتی دستگاه آفلاین اقدام به نصب بازی کنید که سریع تر نصب بشه اگه نشد مطمئن باشید مشکل از دیسک، برای اطمينان روی دستگاه دیگه امتحان کنید
دقیقا منم گفتم

• Like
Reactions: Reza0017
درود برهمگی ... دوستان هزینه 4 بازی آفلاین وان چقد میشه ؟
از فروشنده پرسیدم میکه چه 4 تا بخای چه 20 بازی ازت 120 ت میکیرم در حالیکه بنده 4 یا 5 تا باز ی میخام ...
حال برای خرید بازی آفلاین دقیقا بهشون چی بگم یعنی چه سوالی ازشون بکنم ... مثلا بگم 4 تا بازی آفلاین میخام ؟ یا اکنت میخام ؟

دوستان اگر روی کنسولتون اکانت هوم دارین تا وقتی به نت وصل نشدین هیچ مشکلی نیست که بخواد بن بشه و از این داستان ها
اتفاقا الان با قیمتی که ال دیجیتال داره مناسب ترین گزینه هست
دوستانمون که میگن اگر بن بشه دیگه قابل استفاده نیست خب سوال اینجاست چرا باید بن بشه؟؟
وقتی شما اکانت هوم برات ریختن و بهت تاکید کردن به نت وصل نشو خب دیگه مشکل کجاست؟
تا وقتی به نت وصل نشی هیچ مشکلی پیش نمیاد با خیال راحت بخرید و استفاده کنید
الان مناسب ترین گزینه برای تجربه بازی های این نسل ال دیجیتال هست تا وقتی هم انلاین نشین هیچ مشکلی پیش نمیاد راحت

درود برهمگی ... دوستان هزینه 4 بازی آفلاین وان چقد میشه ؟
از فروشنده پرسیدم میکه چه 4 تا بخای چه 20 بازی ازت 120 ت میکیرم در حالیکه بنده 4 یا 5 تا باز ی میخام ...
حال برای خرید بازی آفلاین دقیقا بهشون چی بگم یعنی چه سوالی ازشون بکنم ... مثلا بگم 4 تا بازی آفلاین میخام ؟ یا اکنت میخام ؟
درست گفته، دلیلشم اینه که صرفه نداره براشون چه 4 تا بخوای چه 20 تا چه یکی قیمتش یکیه، نیازی نیست چیزی بگی لیست بازیات رو میدی برات میزنن اگه آنلاين میخوای بهشون بگو آنلاین میخوام قیمتش بالاتره

• Like
دوستان اگر روی کنسولتون اکانت هوم دارین تا وقتی به نت وصل نشدین هیچ مشکلی نیست که بخواد بن بشه و از این داستان ها
اتفاقا الان با قیمتی که ال دیجیتال داره مناسب ترین گزینه هست
دوستانمون که میگن اگر بن بشه دیگه قابل استفاده نیست خب سوال اینجاست چرا باید بن بشه؟؟
وقتی شما اکانت هوم برات ریختن و بهت تاکید کردن به نت وصل نشو خب دیگه مشکل کجاست؟
تا وقتی به نت وصل نشی هیچ مشکلی پیش نمیاد با خیال راحت بخرید و استفاده کنید
الان مناسب ترین گزینه برای تجربه بازی های این نسل ال دیجیتال هست تا وقتی هم انلاین نشین هیچ مشکلی پیش نمیاد راحت
هیچ صرفه ای نداره all digital تو بازار ایران تفاوتش به قدری ناچیزه که به ریسکش نمی ارزه اگرم کسی بخواد بعدا بفروشه اصلاً فروش نمیره یا بز خر میشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or