Recore خیلی مالی هم نیست چیزی رو از دست ندادی
فضاسازی و گیم پلی بازیشو خوشم اومده.
هر چی ازش دیدم تا حالا برام جالب بوده.
Recore خیلی مالی هم نیست چیزی رو از دست ندادی
اشتراک گیم پس بزنفضاسازی و گیم پلی بازیشو خوشم اومده.
هر چی ازش دیدم تا حالا برام جالب بوده.
رفیق کنسولی که میخام بخرم بعضی بازیا رو داره ... مثلا میبینی 2 یا 3 تاشو نداره ... بخاطر 2یا 3 تا میخام بازی بریزم ... اگه از قبل داشته باشه که نمیریزمکامل بازی بریز خو
بازی خوب و انحصاری هارو کامل بریزی دقیق 1 ترا پر میشه.
منم تازه وان گرفتم ولی چون دیسک و دوست دارم با کلی وقت گذاشتن تونستم همه بازیای خوبش و پیدا کنم جز یه RECORE.
اگه خواستی پیام بده لیست و بهت بدم.
قبلا ps4 داشتم کپی خور . بخاطر گرونی بازیاش فروختمشکمترین قیمت ممکن رو بهت گفتن اگه قیمتای ps4 رو بهت میگفتن چی میگفتی
اگه جزو بازیای پشتیبانی شده باشه آره، البته من یادم نمیاد که اورجینال 360 دیده باشم از همون اول کپیخور بود داخل ایران اصلاً اورجینال نمیدیدیراستی بچه ها من اگه دیسک اورجینال 360 و گیر بیارم کنسول اجرا میکنه دیگه؟
سوال سخت میپرسی!رو همه ی وسیله ها اگه بخونی نوشته باطری رو جدا کنید اگه استفاده طولانی نمیکنیدسلام
دوستان باتری تا چ مدت باید توی دسته بلااستفاده بمونه؟چون من زیاد بازی نمیکنم میترسم باتری خراب بشه توی دسته و شکرک بزنه بقول من.
سوال سخت میپرسی!رو همه ی وسیله ها اگه بخونی نوشته باطری رو جدا کنید اگه استفاده طولانی نمیکنید
کلا دیسک اورجینال 360 حکم یه لایسنس رو داره فقط و دیتا مجددا توسط دستگاه دانلود میشه! درنتیجه اگه توی لیست نباشه دیسک فایدهای نداره!بازی 360 اگه اورجینال باشه ولی تو لیست backward نباشه رو , هیچ رقمه رو وان نمیشه بازی داد؟
طبق چیزی که من شنیدم تنها راهش بجز داشتن شماره واقعی تو یکی از کشور هایی که این سیستم توشون اجرا میشه اینه که رو کنسول وی پی ان آمریکا رو share کنی و با خود کنسول این کار رو انجام بدی.سلام. دوستان یه سوالی داشتم. من میخوام پوینت هایی که در rewards جمع کردمو به گیفت کارت تبدیل کنم اما ازم شماره امریکا و کشورهای دیگه رو می خواد در صورتی که از شماره های مجازی که به صورت رایگان هست را استفاده کردم نشد. اگر از دوستان کسی در این مورد اطلاعی دارد کمک کند ممنون میشم.