من با این dns وصل میشم به سرور ea:دوستان بعد از تلاش فراوان اتلاف چند صد گیگ حجم اینترنت الان فورزا و فیفا رو تونستم نصب کنم و مشکلی که الان دارم داخل اپلیکسشن ea acsess ساین این شدم اما داخل فیفا میگه نمیتونم متصل بشم به سرور های Ea با دی ان اس و بدون هم فرقی نمیکنه
185.55.226.26
دوستان مممنون از پاسختون
فقط یک سوال دیگه
اینترنت سرچ کردم کینکت xbox 360 به one میخوره
حالا سوالی که باقی می مونه
این کینکت فقط برا بازیهای 360 کار میکنه یا من می تونم بازیهای one رو هم باهاش بازی کنم؟
دوستان مممنون از پاسختون
فقط یک سوال دیگه
اینترنت سرچ کردم کینکت xbox 360 به one میخوره
حالا سوالی که باقی می مونه
این کینکت فقط برا بازیهای 360 کار میکنه یا من می تونم بازیهای one رو هم باهاش بازی کنم؟
طبیعی عزیز حساس نشودوستان سلام امروز یه one s all digital نو خریدم ولی صدای فنش به نظرم غیر طبیعی هست و انگار صدای ژییییر یا نمیدونم جییییر ریزی میده نمونش تو فیلم لینک یوتیوب گذاشتم دقیقا مشابه صدای فیلم هستش آیا طبیعی هست یا مورد داره ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.https://www.youtube.com/watch?v=xH1HkzBO-DQ
برای من فعاله عزیز
متاسفانه خود اکانتو بستن ولی از قبل اگر کسی هوم کرده باشه فعلا کار میکنه!
این اکانت ها چی هستن ؟!متاسفانه خود اکانتو بستن ولی از قبل اگر کسی هوم کرده باشه فعلا کار میکنه!
یکبار دیگه هم اینجوری شد دقیق 3 ،4 روز به این مشکل خورد ولی حل شد !
میگم رفیق یعنی واسه همینه که یه مدت بازی جدید اضافه نشده به اکانت من من قبلاً هوم کردم نمیدونم اکانت اصلی در چه وضعیتی الان ولی معمولاً بازی های جدید همیشه اضافه میشد که 2ماه دیگه نشده، شما اطلاعات بیشتری داری از این اکانت ها؟متاسفانه خود اکانتو بستن ولی از قبل اگر کسی هوم کرده باشه فعلا کار میکنه!
یکبار دیگه هم اینجوری شد دقیق 3 ،4 روز به این مشکل خورد ولی حل شد !