Lord Odin
کاربر سایت
پیر شدم از کجا میتونم ادرس رو تغییر بدم. اصلا چیزی بچشمم نخورد.الاسکا مالیات نداره !
پیر شدم از کجا میتونم ادرس رو تغییر بدم. اصلا چیزی بچشمم نخورد.الاسکا مالیات نداره !
شنیدم ادرس رو تغییر بدی بازیات میپره البته مطمین نیستمپیر شدم از کجا میتونم ادرس رو تغییر بدم. اصلا چیزی بچشمم نخورد.
از این Fake Address ها بگرد تو گوگل زیاده !پیر شدم از کجا میتونم ادرس رو تغییر بدم. اصلا چیزی بچشمم نخورد.
مرسي ولي اكانت رو كه پاك كنم، بازي هايي كه به صورت ديجيتالي خريدم هم پاك ميشن ديگه.شما اكانت رو پاك كني اون نميتونه از سيو ها استفاده كنه
New Game میزنه خو.پس من قبل از فروش چطور میتونم همه سیوهای بازی های توش رو پاک کنم که خریدار از اول بازی ها رو بتونه شروع کنه؟ راه حلی داره؟
راه حل ديگه اي براي حذف سيو بازي ها نيست؟
خیر چون شما بازیارو برای خودت و اکانت خودت خریدی و نه برای اون کنسولمن الان روي اكس باكسم اكانت گلد 6 ماهه دارم با كلي بازي ديجيتال كه خريداري كردم، الانم قصد دارم كنسولم رو بفروشم، ولي اكانتم رو دوس ندارم روي دستگاه بدم بره.
راه حلي داره كه بازي هاي ديجيتال روي دستگاه بمونن و خريدار بتونه با اكانتي كه خودش مي سازه از اون بازيا استفاده كنه؟ يا بايد اكانتم رو هم روي دستگاه بدم بره؟
خواهشا كسي كه واقعا جوابش رو ميدونه جواب بده. ممنون
فقط یه کار میتونه اون طرف بکنه اونم اینه که بازی هارو تو هارد اکسترنال کپی کنه و بعد از اینکه شما اکانتت رو پاک کردی بازی هارو روی کنسول دوباره کپی کنه ! ولی باید برای هر بازی لایسنس تهیه کنه !من الان روي اكس باكسم اكانت گلد 6 ماهه دارم با كلي بازي ديجيتال كه خريداري كردم، الانم قصد دارم كنسولم رو بفروشم، ولي اكانتم رو دوس ندارم روي دستگاه بدم بره.
راه حلي داره كه بازي هاي ديجيتال روي دستگاه بمونن و خريدار بتونه با اكانتي كه خودش مي سازه از اون بازيا استفاده كنه؟ يا بايد اكانتم رو هم روي دستگاه بدم بره؟
داداش شما فقط از یک طریق میتونی هم اکانتت برداری همم بازیا تو کنسول بمونه بفروشیش!اونم اینه اکانتت و رویه دستگاه هوم کنی وقتی هومش کردی فقط ساین اوت کن بعد اکانت پاک نکن ولی پسوردش عوض کن کهوکسی نتونه ساینین کنه به طرفم بگو اکانت پاک نکنه تا از بازیا بتونه استفاده کنه !اکانتتم دسته خودته دستگاه جدید گرفتی رویه کنسول جدیدت اکانت ساینین میکنی !اینجوری هم اکانتت ماله خودته همم بازیا میمونه رویه دستگاه میتونه خریدار استفاده کنهمن الان روي اكس باكسم اكانت گلد 6 ماهه دارم با كلي بازي ديجيتال كه خريداري كردم، الانم قصد دارم كنسولم رو بفروشم، ولي اكانتم رو دوس ندارم روي دستگاه بدم بره.
الان تست کردم مشکلی نداشت.سلام
دوستان سایت مایکرو دوباره هیلتر شده؟شما به لایو راحت ساینین میشین؟مشکل از isp یا خوده مایکرو ipایران بسته به اصطلاح تحریم کرده؟ شما با ساینین شدن مشکل ندارید؟
من تا اینجا10تا اکانت هوم دارم فعلا محدودیتی نداشتهروی یه کنسول میشه هرچنتا اکانت هوم کرد یا محدودیت داره ؟