همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان
این حجم حدود 150 تا 180 مگ که برای بازی های پیش خرید زده جریانش چیه؟!
مثلا الان من گرز رو پیش خرید کنم و اون حجم ناچیز رو دانلود کنم چی میشه؟
قبلا اینطوری نبود...
ممنون میشم جواب بدید.

سلام دوستان
این حجم حدود 150 تا 180 مگ که برای بازی های پیش خرید زده جریانش چیه؟!
مثلا الان من گرز رو پیش خرید کنم و اون حجم ناچیز رو دانلود کنم چی میشه؟
قبلا اینطوری نبود...
ممنون میشم جواب بدید.
لایسنس بازی هستش و موقع لانچ اجازه میده شما بازی رو دانلود کنی.

• Like
Reactions: Gray Human
به نظرم بهتره بازی سنتر این بخش Xbox one و ویندوز 10 پی سی رو مشترک کنه چون دیگه چیزی برای مجزا بودنشون وجود نداره.انحصاری اشونم که یکی هستش و ماهیتی نداره دیگه وان به نظرم

اتفاقا اصلا نباید یکی کنه،مگه قبلا که بازی هایی مشترک برای pc و کنسول میومد، فقط یک تاپیک برای بازی بود که الان بخواد یکی بشن؟!
مشکلات بازی روی pc، تنظیمات گرافیکی و دردسرهای این چنینی اصلا مربوط به بخش کنسولی نیست و فقط باعث میشه مطالب و صحبت هایی که مربوط به خود بازی، تو این موارد گم بشه!:دی

سلام
دوستان سایت مایکرو دوباره هیلتر شده؟شما به لایو راحت ساینین میشین؟مشکل از isp یا خوده مایکرو ipایران بسته به اصطلاح تحریم کرده؟ شما با ساینین شدن مشکل ندارید؟

داداش شما فقط از یک طریق میتونی هم اکانتت برداری همم بازیا تو کنسول بمونه بفروشیش!اونم اینه اکانتت و رویه دستگاه هوم کنی وقتی هومش کردی فقط ساین اوت کن بعد اکانت پاک نکن ولی پسوردش عوض کن کهوکسی نتونه ساینین کنه به طرفم بگو اکانت پاک نکنه تا از بازیا بتونه استفاده کنه !اکانتتم دسته خودته دستگاه جدید گرفتی رویه کنسول جدیدت اکانت ساینین میکنی !اینجوری هم اکانتت ماله خودته همم بازیا میمونه رویه دستگاه میتونه خریدار استفاده کنه
ممنون به خاطر پاسخ كامل.
اگه اكانتم رو روي دستگاه، هوم كنم و بعد ساينت اوت شم، خريدار اگه با اكانت خودش بياد كه ديگه سيو بازي هاي من رو نميبينه؟ يعني بازي ها از اول براش شروع ميشن؟

آخرین ویرایش:
ممنون به خاطر پاسخ كامل.
اگه اكانتم رو روي دستگاه، هوم كنم و بعد ساينت اوت شم، خريدار اگه با اكانت خودش بياد كه ديگه سيو بازي هاي من رو نميبينه؟ يعني بازي ها از اول براش شروع ميشن؟
درسته با اکانته خودش وصل بشه سیوهایه شما براش کارکرد نداره،فقط هرچی بازی الان رویه اکانتتونه که هوم میکنید براش قابله اجراس و اگر اکانتتون گلدم داشته باشه نیاز نداره گلد بگیره، حتی در آینده هم بازی رویه اکانته خودتون بگیرید بازم میتونه استفاده کنه تا زمانی که اکانت از رویه کنسول پاک نکنه یا شما اکانتتون رویه دستگاه دیگه هوم نکنید.

• Like
Reactions: speedy3m
من موقعی که اکانت گلد داشتم بازی sunsetرو موقعی که رایگان شد رو گرفتم الان دوباره اگه گلد بخرم میتونم بازی رو dlکنم

الان اگه دیتا سانست از سایت بخرم میتونم با pcانتقالش بدم

من موقعی که اکانت گلد داشتم بازی sunsetرو موقعی که رایگان شد رو گرفتم الان دوباره اگه گلد بخرم میتونم بازی رو dlکنم

الان اگه دیتا سانست از سایت بخرم میتونم با pcانتقالش بدم
آره
نه اونا رو هارد شما میریزن شما هارد رو باید به کنسول وصل کنید

سلام دوستان. میشه طریقه وارد کردن کریدیت کارت مجازی رو بگین؟ (میخوام بازیای 360 رایگان رو بگیرم)دوستان میشه اینو توضیح بدین ک چطور میشه استفاده کرد.ممنون
وارد سایت xbox بشید و log in کنید. بعد بالای صفحه روی اسم اکانتتون کلیک کنید یه منو باز میشه و Microsoft account رو انتخاب کنید.
تو صفحه ی جدیدی که باز میشه از قسمت آبی رنگ روی گزینه ی Payment & billing کلیک کنید و از منوی باز شده Payment options رو انتخاب کنید.
تو صفحه ی جدید Add a payment option رو انتخاب کنید.
بعد هم Credit/debit card رو انتخاب کنید و Next بزنید.
اطلاعات کارتتون رو کامل وارد کنید، تو قسمت آدرس هم از آدرسی که موقع ساخت اکانت نوشتید استفاده کنید.
Next بزنید و تمام. ;)

وارد سایت xbox بشید و log in کنید. بعد بالای صفحه روی اسم اکانتتون کلیک کنید یه منو باز میشه و Microsoft account رو انتخاب کنید.
تو صفحه ی جدیدی که باز میشه از قسمت آبی رنگ روی گزینه ی Payment & billing کلیک کنید و از منوی باز شده Payment options رو انتخاب کنید.
تو صفحه ی جدید Add a payment option رو انتخاب کنید.
بعد هم Credit/debit card رو انتخاب کنید و Next بزنید.
اطلاعات کارتتون رو کامل وارد کنید، تو قسمت آدرس هم از آدرسی که موقع ساخت اکانت نوشتید استفاده کنید.
Next بزنید و تمام. ;)
اگه ادرس یادمون بره باید چیکار کنیم ؟:D من نمیدونم چی زدم

• Like
Reactions: se.phi.roth

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or