لایسنس بازی هستش و موقع لانچ اجازه میده شما بازی رو دانلود کنی.سلام دوستان
این حجم حدود 150 تا 180 مگ که برای بازی های پیش خرید زده جریانش چیه؟!
مثلا الان من گرز رو پیش خرید کنم و اون حجم ناچیز رو دانلود کنم چی میشه؟
قبلا اینطوری نبود...
ممنون میشم جواب بدید.
ممنون به خاطر پاسخ كامل.سلام
دوستان سایت مایکرو دوباره هیلتر شده؟شما به لایو راحت ساینین میشین؟مشکل از isp یا خوده مایکرو ipایران بسته به اصطلاح تحریم کرده؟ شما با ساینین شدن مشکل ندارید؟
داداش شما فقط از یک طریق میتونی هم اکانتت برداری همم بازیا تو کنسول بمونه بفروشیش!اونم اینه اکانتت و رویه دستگاه هوم کنی وقتی هومش کردی فقط ساین اوت کن بعد اکانت پاک نکن ولی پسوردش عوض کن کهوکسی نتونه ساینین کنه به طرفم بگو اکانت پاک نکنه تا از بازیا بتونه استفاده کنه !اکانتتم دسته خودته دستگاه جدید گرفتی رویه کنسول جدیدت اکانت ساینین میکنی !اینجوری هم اکانتت ماله خودته همم بازیا میمونه رویه دستگاه میتونه خریدار استفاده کنه
درسته با اکانته خودش وصل بشه سیوهایه شما براش کارکرد نداره،فقط هرچی بازی الان رویه اکانتتونه که هوم میکنید براش قابله اجراس و اگر اکانتتون گلدم داشته باشه نیاز نداره گلد بگیره، حتی در آینده هم بازی رویه اکانته خودتون بگیرید بازم میتونه استفاده کنه تا زمانی که اکانت از رویه کنسول پاک نکنه یا شما اکانتتون رویه دستگاه دیگه هوم نکنید.ممنون به خاطر پاسخ كامل.
اگه اكانتم رو روي دستگاه، هوم كنم و بعد ساينت اوت شم، خريدار اگه با اكانت خودش بياد كه ديگه سيو بازي هاي من رو نميبينه؟ يعني بازي ها از اول براش شروع ميشن؟
آرهمن موقعی که اکانت گلد داشتم بازی sunsetرو موقعی که رایگان شد رو گرفتم الان دوباره اگه گلد بخرم میتونم بازی رو dlکنم
الان اگه دیتا سانست از سایت بخرم میتونم با pcانتقالش بدم
وارد سایت xbox بشید و log in کنید. بعد بالای صفحه روی اسم اکانتتون کلیک کنید یه منو باز میشه و Microsoft account رو انتخاب کنید.سلام دوستان. میشه طریقه وارد کردن کریدیت کارت مجازی رو بگین؟ (میخوام بازیای 360 رایگان رو بگیرم)دوستان میشه اینو توضیح بدین ک چطور میشه استفاده کرد.ممنون
اگه ادرس یادمون بره باید چیکار کنیم ؟ من نمیدونم چی زدموارد سایت xbox بشید و log in کنید. بعد بالای صفحه روی اسم اکانتتون کلیک کنید یه منو باز میشه و Microsoft account رو انتخاب کنید.
تو صفحه ی جدیدی که باز میشه از قسمت آبی رنگ روی گزینه ی Payment & billing کلیک کنید و از منوی باز شده Payment options رو انتخاب کنید.
تو صفحه ی جدید Add a payment option رو انتخاب کنید.
بعد هم Credit/debit card رو انتخاب کنید و Next بزنید.
اطلاعات کارتتون رو کامل وارد کنید، تو قسمت آدرس هم از آدرسی که موقع ساخت اکانت نوشتید استفاده کنید.
Next بزنید و تمام.