Maniac Gamer
کاربر سایت
همونجا قسمت Billing Info هست آدرسی که وارد کردید.اگه ادرس یادمون بره باید چیکار کنیم ؟ من نمیدونم چی زدم
همونجا قسمت Billing Info هست آدرسی که وارد کردید.اگه ادرس یادمون بره باید چیکار کنیم ؟ من نمیدونم چی زدم
سلامسلام دوستان گیمر عزیز
دوستان میخواستم یه دستگاه ایکس باکس وان بخرن برای دختر داییم حالا من تمامی اطلاعاتم در مورد پلی استیشن هست نه ایکس باکس یه توصیحی بدید البته خودم یه سوالهایی دارم اگر میشه حواب بدید ممنون میشم
1- راست میگن باید همیشه انلاین بود وقتی میخواهی بازی کنی یا میشه افلاین هم بازی کرد
2-اگر نیاز به اینترنت باشه تا چه سرعتی نیاز به اینترنت هست
همین ها فعلا به فکرم رسید اگر چیزی دیگه هم هست بگید به من که یه دفعه سرمون کلاه نره ممنون
ممنونسلام
1- خیر بدون اینترنت هم میشه بازی کرد
2. 256 به بالا خوبه
دستگاه از هرجا خواستی بگیری مهلت تست بگیر ازش حداقل 48 ساعت
آکبند بگیر ایکس باکس خرابی نداشتهممنون
اگر بخوام اکبند هم بگیرم باز هم باید مهلت تست بگیرم یا نه نیازی نیست
گلد هاي 48 ساعته تريال هستن و در واقع مزاياي گلد رو ندارن فقط ميشه باهاشون آنلاين زد ولي نميدونم چطوري تخفيف زده بازي ها رو براي شمادوستان چرا تخفیف گلد برای بازیای backward comtability اعمال نمیشه...؟
قیمت red dead redemption $10.49 و من 10.45$ داشتم
رفتم بخاطر اینکه 5$ اضافه تر نخرم گلد 48 ساعته خریدم که بتونم بازی رو 7.49$ بخرم دیدم تخفیف گلد برای بازی های نسل هشتی اعمال شده ولی برای بازی های backward هیچکدوم اعمال نشده؟
میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه! واقعا گیج شدم...
گلد هاي 48 ساعته تريال هستن و در واقع مزاياي گلد رو ندارن فقط ميشه باهاشون آنلاين زد ولي نميدونم چطوري تخفيف زده بازي ها رو براي شما
در ضمن بازي هاي backward نياز به كرديت كارت براي خريد دارن
دوست عزيز با شيلتر شكن از سايت ايكس باكس خريد كن. تحريميم اجازه نميده به صورت عادى خريد كنى.دوستان من یه مشکل دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم
موقع خریدن red dead redemption این ارور رو میده:
Your purchase cannot be completed at this time. Please try again
این ارور چیه؟؟؟؟
من تو حسابم الان گیفت 15$ خریدم زدم...
کردیت کارد 1$ هم خریدم اضافه کردم به اکانت
مشکل ازچیه؟
دوست عزيز با شيلتر شكن از سايت ايكس باكس خريد كن. تحريميم اجازه نميده به صورت عادى خريد كنى.
گلد و اى اى اكسس رو هم از سايت ايكس باكس نخر كد بگير ريديم كن
Sent from my iPhone using Tapatalk
باید کل پول تو credit card باشه. واسه بازی های X360 گیفت قبول نمیکنه.دوستان من یه مشکل دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم
موقع خریدن red dead redemption این ارور رو میده:
Your purchase cannot be completed at this time. Please try again
این ارور چیه؟؟؟؟
من تو حسابم الان گیفت 15$ خریدم زدم...
کردیت کارد 1$ هم خریدم اضافه کردم به اکانت
مشکل ازچیه؟
شما مطمینی که باید همه ی پول از credit card باشه؟باید کل پول تو credit card باشه. واسه بازی های X360 گیفت قبول نمیکنه.