همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دیشب تو کنفرانس گفته شد که بازیی رو اگه رو اکس باکس وان داشته باشید میتونید روی کامپیوتر هم بدون خریدش بازی کرد. کی عملی میشه این؟

دیشب تو کنفرانس گفته شد که بازیی رو اگه رو اکس باکس وان داشته باشید میتونید روی کامپیوتر هم بدون خریدش بازی کرد. کی عملی میشه این؟
بازیایی که زیرشون ارم مخصوص رو اینجورین یعنی تقریبا کلیه انحصاریایی که تو e3 معرفی شد

برای تلویزیون led 24 اینچ چی مهمه :D
داداش اگه میخوای کنسول جدیدا که دارن میان بگیری که برو 4K بگیر ولی اگه میخوای کنسول های فعلی بگیری نمایشگرتو عوض نکن
الان من PS4 دارم مانیتور MX 25AQ خریدم 2K هم هست ولی هیچ شباهتی با مانیتور قبلیم که 1080 بود نداره چون کیفت PS4 کلا 1080 :)) خودمم تو کار خودم موندم=))

• Like
Reactions: xbox*360
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخام یه ایکس باکس وان بگیرم چقدر باید هزینه کنم .چه نوع ledخوبه و بازیهاش حدود چقدرهس ( در کل چقدر پام درمیاد) بازیهای زیادی داره ایا

اقا الان من صبر کنم اسلیم بخرم یا معمولی؟؟
100% اسلیم:D
منم ps4 فروختم که ONS S بخرم .
بین مرداد تا اوایل شهریور میاد
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخام یه ایکس باکس وان بگیرم چقدر باید هزینه کنم .چه نوع ledخوبه و بازیهاش حدود چقدرهس ( در کل چقدر پام درمیاد) بازیهای زیادی داره ایا
سلام
صبر 1 ماه نیم تا 2 ماه دیگه اسلیمش میاد اونو بگیر
بازی هاشم تو بازار یه 20 30 تومنی از PS4 گرون ترن کارکرده هم کم گیر میاد :D
درباره بازی نظری نمیدم چون سلیقه ای:D

100% اسلیم:D
منم ps4 فروختم که ONS S بخرم .
بین مرداد تا اوایل شهریور میاد

سلام
صبر 1 ماه نیم تا 2 ماه دیگه اسلیمش میاد اونو بگیر
بازی هاشم تو بازار یه 20 30 تومنی از PS4 گرون ترن کارکرده هم کم گیر میاد :D
درباره بازی نظری نمیدم چون سلیقه ای:D
قیمتش چنده چه ال ای دی خوبه همراه با قیمت

قیمتش چنده چه ال ای دی خوبه همراه با قیمت
299 دلار 500 گیگ
349 دلار 1 ترابایت
399 دلار 2 ترابایت
من ASUS MAX25AQ خریدم 1700000 خیلی مانیتور خوبیه خیلی هم خشکله:D 2K هم هست ولی کیفیت وان 1080
2K یا 4K بگیر تا اگه روزی خواستی کنسول های نسل بعد بگیری بدردت بخوره

299 دلار 500 گیگ
349 دلار 1 ترابایت
399 دلار 2 ترابایت
من ASUS MAX25AQ خریدم 1700000 خیلی مانیتور خوبیه خیلی هم خشکله:D 2K هم هست ولی کیفیت وان 1080
2K یا 4K بگیر تا اگه روزی خواستی کنسول های نسل بعد بگیری بدردت بخوره[/QUOTE
بیشتر بازی ها میاد براش یانه
مثل pc تنوع داره تو بازی و هربازیش چنده

سلام دوستان xbox باز عزیز

یه سوال. من میخوام دستگاهم رو بفروشم ولی چندتا از بازیام دیچیتالی هستن و روی دستگاه هستن. اگه من اکانتم رو از روی دستگاه حذف کنم، بازی های روش که حذف نمیشن؟ خریدار می تونه با اکانت خودش بازی هایی که روی دستگاه هستن رو بازی کنه؟

سلام دوستان xbox باز عزیز

یه سوال. من میخوام دستگاهم رو بفروشم ولی چندتا از بازیام دیچیتالی هستن و روی دستگاه هستن. اگه من اکانتم رو از روی دستگاه حذف کنم، بازی های روش که حذف نمیشن؟ خریدار می تونه با اکانت خودش بازی هایی که روی دستگاه هستن رو بازی کنه؟
نه نمیتونه

رفقا سلام
درحال حاضر 2تا اکانت بازی گرفتم یکی QB و Division میخواستم ببینم اگه بخوام این 2تارو روی اکانت اصلی خودم پلی کنم باید چیکار کنم؟؟
وارد هر اکانت بصورت جداگونه شم و Home بزنم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or