ببین خرید این اشتباهه شما یکم پول بذار روش برو یه دونه دسته جک دار بخرقیمتشو چه حدودیه؟
یه سایت پیدا کردم 160 تومن.
خیلیییی زیاده
ببین خرید این اشتباهه شما یکم پول بذار روش برو یه دونه دسته جک دار بخرقیمتشو چه حدودیه؟
یه سایت پیدا کردم 160 تومن.
خیلیییی زیاده
اکانت هکی نداره ولی اره می ارزه اگه یه دسته دوم تمیز پیدا کردی حتما بگیر ایکس باکس از پلی استیشن خیلی سگ جون ترهسلام همگی.
من ps4 دارم ، و ازش هم راضیم اما بخاطر یه اتفاق مسخره خراب شده و احتمالا باید عوضش کنم.
بخاطر تخفیفات زیاد ماکرو و ایی ای اکسس و بازی های بکوارد ، میخوام ایکس وان دسته دو بگیرم. بنظر شما می ارزه؟
مثل پی اس 4 بازی هکی داره ؟
دسته اش برای بازی های شوتر چجوریه ؟
دسته الایت خیلی با معمولی فرق داره ؟
سلام
قصد دارم از ps4 بیام سمت xone ولی اطلاعتی دربارش ندارم
1.ریجن بازی ها تفاوتی ندارن ؟مثلا من اکانت امریکا داشته باشم بازیم هم ریجن 2 باشه باید اکانت ریجن 2 بسازم که بتونم dlc هاشو بخرم ؟
2.شنیدم میگن بازی هایی که برای اعضای گلد فری میشه بعد یه مدت برداشته میشه واقعیت داره ؟
3.بازی های x360 هم که برای گلد free میشه باید حتما حتما باید x360 داشته باشی که بشه دانلود کرد ؟با همون xone نمیشه ؟
4. سرور های xbox باری انلاین بهتر ps ؟
ممنون میشم جواب بدید
دستتو آپدیت کردی؟سلام دوستان کسی اینجا مشکل قطع مکرر دسته xbox one رو نداره؟ تو گوگل سرچ میکنم خارج پر از مشکل هست اما ایرانیا اصلا هیچ تاپیکی ندارن. دسته من بعضی وقتا سریع قطع و وصل میشه بعضی وقتا هم تا یک مدت زیادی قطع نمیشه. کنسول ریجن 1 هست. ممنون میشم اگه کسی تونسته این مشکل رو حل کنه راه حلش رو بگه.
آره هم کنسول آپدیت هست هم دسته ها.دستتو آپدیت کردی؟
قیمت دورو بر 1300 هست دقیق نمیدونم هزینه جانبی هم بازیاش هست و اگه انلاین باز باشی که بهتره باشی هزینه یه نت خوب و یه اشتراک گلد که تو سایتا میتونی دنبال قیمتاش بگردی بازی اشتراکی مثل ps4 نداره ولی یه مدل اشتراکی داره که تقریبا نصف قیمت هست در ضمن با این وضعی که تو نسل هشت به وجود اومده هیچ کس نمیدونه کنسولای فعلی چند سال دیگه ساپورت میشن البته هم سونی و هم مایکروسافت قول ساپورت طولانی مدت رو دادن از همینا اما جفتشون انواع دروغ رو تا حالا تو این نسل قالب کردن و هیچ اعتباری به نظر من به حرفشون نیست و نمیشه پیش بینی کرد چیزی رو در هر حال من خودم به شخصه مطمینم از xboxone حداقل دو سال دیگه کامل ساپورت خواهد شد و بعدش رو نمیتونم پیش بینی کنم اصلادستت دردنکنه , xbox one تا چند سال دیگه ساپورت میشه؟
xbox one یک ترابایت ریجن 2 بدون باندل آکبند الان چنده؟ هزینه جانبی داره؟ آیا مثل ps4 از این بازیا اشتراکی داره؟