همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اولا اصلا تقصیر مایکروسافت نیست که یک بازی third party به خاطر مشکلات خیلی خیلی زیادش کلی باگ و مشکل داشته که خود ea تا جایی که یادمه نزدیک به شاید 30 گیگ آپدیت فقط روی pc داده بود تا جاییی که یادمه . بعد هم دوست عزیز شما این اولین باری هست که میگید دیسکی تهیه کرده بودید . وقتی بازی دیسکی میگیرید . اول تمامی اتصالات کنسول رو قطع کنید و بازی رو به صورت آفلاین نصب کنین بعد هم آنلاین بشین و بازی رو به صورت آنلاین اجرا کنین تا آپدیت هاش مشخص بشه و دانلود کنین حالا هم شما راههی نداری همچنان بزار دیسک داخل دستگاه بموونه و بقیه آپدیت ها رو بگیر .
دمت گم كه راهنمايي كردي آره كنسول رو تازه خريدم اولين باره كه بازي رو نصب كردم ممنون

دوستان من فردا میخوام وان بگیرم چند تا سوال دارم بی زحمت.
1- هندزفری به دسته وصل میشه؟
2-گیرز میخوام بگیرم . وقتی سی دی رو میزارم تو دستگاه تا نصب بشه قبلش باید go offline کنم؟ نمیشه هم بازی اپدیت بشه و هم به صورت افلاین بازیم رو بکنم؟ مثل ps4
3-اینترنت اسیاتک جواب میده ؟

دوستان من فردا میخوام وان بگیرم چند تا سوال دارم بی زحمت.
1- هندزفری به دسته وصل میشه؟
2-گیرز میخوام بگیرم . وقتی سی دی رو میزارم تو دستگاه تا نصب بشه قبلش باید go offline کنم؟ نمیشه هم بازی اپدیت بشه و هم به صورت افلاین بازیم رو بکنم؟ مثل ps4
3-اینترنت اسیاتک جواب میده ؟
1.آره
2.حتما go offline بکن نصب کن بعد آپدیت کن- بستگی به بازی داره گیرز رو نمیدونم
3.بهترین نت برای گیم پارس آنلاین هستش آسیاتک هم جواب میده البته

1.آره
2.حتما go offline بکن نصب کن بعد آپدیت کن- بستگی به بازی داره گیرز رو نمیدونم
3.بهترین نت برای گیم پارس آنلاین هستش آسیاتک هم جواب میده البته
من گو افلاین کنم بعد نت رو وصل کنم میتونم بازی کنم؟(بدون اپدیت کردن)

ببخشید یه سوال دیگه.
چجوری باید بفهمم که کنسول مال جعبه است.
یعنی بفهمم که این جعبه برای همین کنسوله.
و راهی هست که از خود کنسول بفهمیم تولید چه سالیه؟
ممنون

اون مشکلی بود که برای نسل قبل بودش که اون موقع چون دستگاها کپی خور میشد جعبه ها قاطی میشدش مهم هم نبودش چون اولا اون موقع اصلا یه سری مدادن جعبه براشون چاپ کنن . الان هم برای دستگاههای رفرش هم راهی نیست جز این که به دستگاه نگاه کنی چون دستگاه رفرش روش یه برچسبی میزنن که کنده نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or