همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

چه تاثیری تو حال ما داره میرن اشتراکی میگیرن
یه اکانت استیم رو 100 بار دست به دست میچرخونن بزار قفل ها تو همه بازی ها بکار گرفته بشه بعد نتونن کرکی بزنن اون موقع هم اگه کنسول ها هک بشن قضیه مثل ps3 میشه که همه pc بازا هجوم میارن روش حتی اونایی که pc ده میلیونی داشتن و ادعای برتری نسبت به کنسول می کردن
اشتراکی هم دردسر های خودش رو داره به نظرم (خبری از بازی آنلاین هم نیستش راستی)
شما بازی فیزیکی رو بخرید راحت میتونید ردش کنید (برای x1 رو میگم)
پول یه سیستم نسبتا خوب حداقل حدود3.5 - 4 تومن در میاد به نظرم

نه بابا پول سیستم کوانتوم کم کمش میشه 7 میلیون تومن دارم که بخرم اما چرا باید همچین کاری بکنم وقتی که با کنسول به بهترین شکل بازیش می کنم پورت اصلی کوانتوم xbox one بود نسخه pc بیشتر جنبه فروش داشت
خب منم میخام 12 خرداد انشاءالله بخرم ایکس باکس وان کنار فور

اشتراکی هم دردسر های خودش رو داره به نظرم (خبری از آنلاین هم نیستش راستی)
شما بازی فیزیکی رو بخرید راحت میتونید ردش کنید (برای x1 رو میگم)
پول یه سیستم نسبتا خوب حداقل حدود3.5 - 4 تومن در میاد به نظرم
سیستمی 4 میلیونی بازی هارو تو رزولیشن 1080 و 60 فریم بخوبی اجرا می کنه اما تنظیمات گرافیکیش تو بازی های جدید رو مدیوم بزور میاره

• Like
Reactions: sadegh93
سیستمی 4 میلیونی بازی هارو تو رزولیشن 1080 و 60 فریم بخوبی اجرا می کنه اما تنظیمات گرافیکیش تو بازی های جدید رو مدیوم بزور میاره
اگه تنظیمات بالا (تقریبا ماکس ) بخواید یه حدود به نظرم 6 میلیون شاید هزینه بخواد حداقل . (4k بماند) این رو برای 1080 و 60 فریم و جزییات خیلی بالا یا بالا میگم در اصل

سیستم هرسال قدیمی تر میشه
مشکل من قدیمی شدن سیستم نیست مشکل من اینکه هر pc ای بخوای بخری گرون تر از اون وجود داره ای کاش ثابت بود ولی قدیمی میشه به عنوان مثال هر سال هم مادر بود هم کارت گرافیک هم پردازنده هم کیس حتی موس کیبورد جدید ترش میاد اما کنسول شاید یکم گرافیکش کم باشه اونم که تو ps4 بیشتره تو بعضی بازی همیشه ثابته در ضمن یک انحصاری کنسول میرزه به هزار pc از جمله بازی های انچارتد یا هیلو حالا بقیه بماند pc چی داره به جز توتال وار یا دوتا اونا هم از نظر من اشغالن

اگه تنظیمات بالا (تقریبا ماکس ) بخواید یه حدود به نظرم 6 میلیون شاید هزینه بخواد حداقل . (4k بماند) این رو برای 1080 و 60 فریم و جزییات خیلی بالا یا بالا میگم در اصل
تو رزولیشن 4k و تنظیمات مکس تقریبا واسه بازی های جدید میشه 9 میلیون تومن شایدم بیشتر کنارش یه مانیتور گمینگ 4k با زمان پاسخگویی کم هم میخواد که اونم دور بره 6 میلیون تومنه تازه ضعیفاش

اقا یک سوال من دلار بخرم راحت میشه زد و خرید؟؟چیز شکن که نمیخاد؟؟
ea accچی؟
لایو بازی های رایگانش چی؟
چیز شکن میخاد؟
انلاین بازی کردن بازی ها چی؟
بازی های لایو اونایی که مال X1 هستن رو از خود کنسول بدون چیز شکن میشه گرفت .
گیفت کارد رو با چیز شکن بزنید بهتره با چیز شکن هم خرید کنید از لایو .
Ea access هم کده نمیدونم میخواد یا نه .
آنلاین بازی کردن هم راحته ولی بعضی بازیا مثل راکت لیگ ایرانو تحریم کردن باید چیز شکن داشته باشید .

• Like
Reactions: sadegh93
را
بازی های لایو اونایی که مال X1 هستن رو از خود کنسول بدون چیز شکن میشه گرفت .
گیفت کارد رو با چیز شکن بزنید بهتره با چیز شکن هم خرید کنید از لایو .
Ea access هم کده نمیدونم میخواد یا نه .
آنلاین بازی کردن هم راحته ولی بعضی بازیا مثل راکت لیگ ایرانو تحریم کردن باید چیز شکن داشته باشید .
راكت ليگ كه يك هفته پيش تحريمش برداشته شد راحت ميشه بازى كرد

• Like
Reactions: erfan zero

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or