Forza 6
کاربر سایت
داش گلم منم دنبالشم ولی نیست چون کسی نمیفروشه اگه پیدا کردم خبرت میکنمکمک واقعا
داش گلم منم دنبالشم ولی نیست چون کسی نمیفروشه اگه پیدا کردم خبرت میکنمکمک واقعا
کمک واقعا
پ خ شدداش واسه منم بفرس
1 بخرش1-دوستان بنظرتون xbox one بخرم ؟؟؟؟؟؟؟
2-چه مدلی منظورم چه ورژن یا باندلی؟؟؟؟
3-از کدوم سایت بخرم و ایا ارزش داره ps4 هم دارم؟؟؟؟؟؟
4-مشکلات یا محدودیتی داره ؟؟؟هیچوقت گیرز اف وار یا هیلو یا فورزا یا فیبل یا کینکت بازی نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اینکه هر نکته ای داره بطور کامل بگین
واقعا کنسول خوبیه و به دلم نشسته اما امان از دادن انحصاری هاش به pc
ممنون1 بخرش
2 معمولی بگیر از این سری جدیدا ریجن اروپا(2 )
3 حضوری بخر
4 مشکلاتش فقط تو ایران یافت میشه همچنین محدودیتش ب ایران ختم میشه!!!هرسه از انحصاریای شاخ مایکروسافت هستش.
من خودم فقط بخاطر انحصاریاش گرفتم. ولی باقی بازیارو رو پلی4 میزنم.
نکته ک زیاد داره اما تا باهاش ارتباط برقرار نکنی هرچی بگیم اثر چندانی نداره.
تجربه من اینه : رابط کاربری مزخرف و خیلی کند...وادار کردن مخاطبین ب آنلاين شدن...زمان نصب بازیاش طولانیه...داشبورد گنگ با کلی گزینه های اضافی(نظر شخصی)...انحصاریای کم تو سبک های مختلف بازیها...آخریشم مربوط به کشور خودمونه اونم بازیاش نایاب و گرونه!!!
ی خوبی هم داره اونم Xbox Live ک ب 100تا PSN میارزه
ببینممنون
ممنون داداش تنها مشکلش دادن انحصاری هاش به pc ....به ما 200 تومن پول بازی بدیم اونا کرکیببین
سرویس ea acces
پشتیبانی نسل قبل
ویندوز ده هم چیزای خوبش هست
قضیه کرک بازیهای پی سی کم کم با قفل جدید denuvo کم رنگ تر میشه به نظرم در بازیهای بزرگ .ممنون داداش تنها مشکلش دادن انحصاری هاش به pc ....به ما 200 تومن پول بازی بدیم اونا کرکی
چه تاثیری تو حال ما داره میرن اشتراکی میگیرنقضیه کرک بازیهای پی سی کم کم با قفل جدید denuvo کم رنگ تر میشه به نظرم در بازیهای بزرگ .
الان چندین بازی هستند که کرک نشدند هنوز مثلا gears of war ultimate edition (نمیدونم denuvo داره یا نه) و doom و چندین بازی دیگه
بببینچه تاثیری تو حال ما داره میرن اشتراکی میگیرن
یه اکانت استیم رو 100 بار دست به دست میچرخونن بزار قفل ها تو همه بازی ها بکار گرفته بشه بعد نتونن کرکی بزنن اون موقع هم اگه کنسول ها هک بشن قضیه مثل ps3 میشه که همه pc بازا هجوم میارن روش حتی اونایی که pc ده میلیونی داشتن و ادعای برتری نسبت به کنسول می کردن
نه بابا پول سیستم کوانتوم کم کمش میشه 7 میلیون تومن دارم که بخرم اما چرا باید همچین کاری بکنم وقتی که با کنسول به بهترین شکل بازیش می کنم پورت اصلی کوانتوم xbox one بود نسخه pc بیشتر جنبه فروش داشتبببین
پول سیستمی که کوانتوم رو میخاد رو داری>؟؟؟؟؟