همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من که از نتش روی ایکس باکس وان دارم استفاده میکنم همه جور مولتی هم باهاش میزنم مشکلی هم ندارم قطعی هم ندارم
منم یه مدت با ایرانسل بازی میکردم بدی هاش اینه که ثبات پینگ نداره و قطعی هم داره (مثلا هر 1 ساعت) و این nat هم رو عصابه. ولی خب در کل بد نیست

• Like
Reactions: amir_k2m
منم یه مدت با ایرانسل بازی میکردم بدی هاش اینه که ثبات پینگ نداره و قطعی هم داره (مثلا هر 1 ساعت) و این nat هم رو عصابه. ولی خب در کل بد نیست
ثبات نداشتن پینگ درسته من توی کالاف bo3 دیدم اما قطعی ساعتیش نه اونم فکر کنم بستگی به جا داره که به دکل ایرانسل نزدیک باشی من که نزدیکم مشکل قطعی به ندرت دارم

ثبات نداشتن پینگ درسته من توی کالاف bo3 دیدم اما قطعی ساعتیش نه اونم فکر کنم بستگی به جا داره که به دکل ایرانسل نزدیک باشی من که نزدیکم مشکل قطعی به ندرت دارم
الان مثلا پینگش چطوریه حدودش چنده ؟؟ بعد با HSDPA هم میشه زد ؟ چون واقعا دیگه از این پینگ شخمی مخابرات خسته شدم

الان مثلا پینگش چطوریه حدودش چنده ؟؟ بعد با HSDPA هم میشه زد ؟ چون واقعا دیگه از این پینگ شخمی مخابرات خسته شدم
نظر من اينه شما يا پارس آنلاين بگير يا شاتل (ترجيحا پارس آنلاين)

ماله من 4G بود آنتن هم تقريبا پر

سلام
من دارم ps4 رو میفروشم که x1 بگیرم.
با اینترنت اسیاتک میشه انلاین زد یا نه؟
بعد کلا x1 چه مشکلاتی نسبت به ps4 داره. مثل همین انلاین بازی کردنش
من اسياتك داشتم يك ساله عوضش كردم
به درد انلاين نميخوره
پارس انلاين بگير خيال خودتو راحت كن
هم فيفا ميتونى بزنى راحت هم مورتال هم فورزا هم شوتر پينگ خيلى خوبى داره و پورتاش بازه

داش من خودم با ایرانسل 3G تو پلی4 دیویژن زدم و هم تو فورزا هوریزون2 با ایرانسل 3G

با هیچکدومشون مشکلی نداشتم
و همچنین با مخابرات تو هیچ کدامشان مشکل نداشتم.

اکثرا مشکلات اینترنتی ب محیط طرف بستگی داره

• Like
Reactions: amir_k2m
داش من خودم با ایرانسل 3G تو پلی4 دیویژن زدم و هم تو فورزا هوریزون2 با ایرانسل 3G

با هیچکدومشون مشکلی نداشتم
و همچنین با مخابرات تو هیچ کدامشان مشکل نداشتم.

اکثرا مشکلات اینترنتی ب محیط طرف بستگی داره
درسته نزدیک بودن به دکل اوپراتورها تاثیر زیاد داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or