سلام دوستان باید چکارکنم تا تو فیفا 16 حریف پیدا کنه سرویس شدم الان یک ماه خریدم هنوز نتونستم انلاین بزنم خواهشا کمکم کنید
امکان نداره ریجنت همون Uk هستش ولی مشکلی نیست میتونی راحت ریجن اکانت رو عوض کنی فقط یه آدرس میخوای با سنگر شکنببخشید دوستان من نمیدونم چرا اب اینکه ریجن اکانتم مروبط به آمریکا هستش ولی در استور واحد پول پونده چرا ؟
یک سوال دیگه آیا راحی هستش که بشه آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کرد؟
تشکر دوستان
امکان نداره ریجنت همون Uk هستش ولی مشکلی نیست میتونی راحت ریجن اکانت رو عوض کنی فقط یه آدرس میخوای با سنگر شکن
آپدیت ها هم ماهیانه هستش اگه بخخو.ای آنلاین بازی کنی باید بگیریش اگه آنلاین هم نخوای راحت میتونی به آپدیت بازی کنی
فهمیدم مشکل از کشور درون ستینگ اکس باکس بود.
من منظورم آپدیت های بازی و اپ ها هستش - که خاموشش بشه کرد دریافت اتوماتیکش رو؟
تو سایت اکس باکس بالا سمت راست رو گیمرتگ خودت کلیک کن تو منویی که باز میشه گزینه Microsoft Account رو بزن تو صفحه جدیدی که باز میشه ستون سمت چپ توشته چقدر داری.سلام دوستان چطور می تونم از داخل سایت xbox ببینم چقدر تو حسابم دارم؟؟؟؟
هرکاری می کنم نمی شه!!!!
360 چند ماه پیش فروختم یادمه تو اکانتم شارژ داشتم ولی نمی تونستم خرید کنم
سلام دوستان باید چکارکنم تا تو فیفا 16 حریف پیدا کنه سرویس شدم الان یک ماه خریدم هنوز نتونستم انلاین بزنم خواهشا کمکم کنید
خوش به حالت.ببین دوست عزیز من همه راهها را رفتم هر کار بگی کردم برا فیفا از وایکمس ایرانسل شرکت ها مخابرات و شاتل و .... اما فقط فقط تاکید میکنم اگر بخوای فیفا و البته یک سری بازی های دیگه مثل کمبات و کشتی کج و..... برات حریف پیدا کنه و بتونی بازی کنی باید از پارس سرویس بگیری من در نهایت ای اس پی به پارس تغییر دادم و مشکلم حل شد هم اولتیمت و هم سیزن اکییییییییییییییییییییی
اینم اضافه کنم کنسول من ایکس باکس وان هست و نمیدونم ایا برا 4 هم همین طور هست یا ن ه
ببین دوست عزیز من همه راهها را رفتم هر کار بگی کردم برا فیفا از وایکمس ایرانسل شرکت ها مخابرات و شاتل و .... اما فقط فقط تاکید میکنم اگر بخوای فیفا و البته یک سری بازی های دیگه مثل کمبات و کشتی کج و..... برات حریف پیدا کنه و بتونی بازی کنی باید از پارس سرویس بگیری من در نهایت ای اس پی به پارس تغییر دادم و مشکلم حل شد هم اولتیمت و هم سیزن اکییییییییییییییییییییی
اینم اضافه کنم کنسول من ایکس باکس وان هست و نمیدونم ایا برا 4 هم همین طور هست یا ن ه
دوستان یک نظر و راهنمایی لطفا
بنده ps4 دارم تقریبا همه بازیشا و یا دارم یا بازی میکنم
اما فعلا چیزی روش نیست!!
میخوام ببینم چیز خاصی برای وان هست که بگیرمش؟نه این که میاد یا خواهد اومد
کلا؟
مشکل مالی هم ندارم