همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ببخشید دوستان من نمیدونم چرا اب اینکه ریجن اکانتم مروبط به آمریکا هستش ولی در استور واحد پول پونده چرا ؟
یک سوال دیگه آیا راحی هستش که بشه آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کرد؟
تشکر دوستان

دوستانی که میخوان xbox-one بخرن باید بدونن داشتن یه اینترنت خوب پرسرعت (که البته اینترنتهای خوب پرسرعت ما در مقیاس جهانی در رده افتضاح با سرعت کم قرار میگیره)میتونه تجربه تون رو از این کنسول و کلا گیمینگ متفاوت کنه مخصوصا سعی کنید سرویسی بگیرید که دانلود شبانه رایگان با سرعت خوب رو هم داشته باشه و باور کنید که ارزش داره با توجه به بازیهای رایگان گلد و سرویس هایی مثل ea access

سلام دوستان باید چکارکنم تا تو فیفا 16 حریف پیدا کنه سرویس شدم الان یک ماه خریدم هنوز نتونستم انلاین بزنم خواهشا کمکم کنید

سلام، من هم نتونستم. ولی راه‌های پیشنهادی دوستان به ترتیب: استفاده از سرویس پارس آنلاین - استفاده از نوترینو پلاس (اینترنت سیم کارت) - شیر کردن ک-ر-ی-و یا کاهش پینگ خوب با کنسول.
من همرو امتحان کردن نشد. البته باید اضافه کنم که ک-ر-ی-ر-و من پینگ خوبی نداشت ولی به هر حال نشد.

ببخشید دوستان من نمیدونم چرا اب اینکه ریجن اکانتم مروبط به آمریکا هستش ولی در استور واحد پول پونده چرا ؟
یک سوال دیگه آیا راحی هستش که بشه آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کرد؟
تشکر دوستان
امکان نداره ریجنت همون Uk هستش ولی مشکلی نیست میتونی راحت ریجن اکانت رو عوض کنی فقط یه آدرس میخوای با سنگر شکن
آپدیت ها هم ماهیانه هستش اگه بخخو.ای آنلاین بازی کنی باید بگیریش اگه آنلاین هم نخوای راحت میتونی به آپدیت بازی کنی

امکان نداره ریجنت همون Uk هستش ولی مشکلی نیست میتونی راحت ریجن اکانت رو عوض کنی فقط یه آدرس میخوای با سنگر شکن
آپدیت ها هم ماهیانه هستش اگه بخخو.ای آنلاین بازی کنی باید بگیریش اگه آنلاین هم نخوای راحت میتونی به آپدیت بازی کنی

فهمیدم مشکل از کشور درون ستینگ اکس باکس بود.
من منظورم آپدیت های بازی و اپ ها هستش - که خاموشش بشه کرد دریافت اتوماتیکش رو؟

سلام دوستان چطور می تونم از داخل سایت xbox ببینم چقدر تو حسابم دارم؟؟؟؟
هرکاری می کنم نمی شه!!!!
360 چند ماه پیش فروختم یادمه تو اکانتم شارژ داشتم ولی نمی تونستم خرید کنم

سلام دوستان چطور می تونم از داخل سایت xbox ببینم چقدر تو حسابم دارم؟؟؟؟
هرکاری می کنم نمی شه!!!!
360 چند ماه پیش فروختم یادمه تو اکانتم شارژ داشتم ولی نمی تونستم خرید کنم
تو سایت اکس باکس بالا سمت راست رو گیمرتگ خودت کلیک کن تو منویی که باز میشه گزینه Microsoft Account رو بزن تو صفحه جدیدی که باز میشه ستون سمت چپ توشته چقدر داری.

سلام دوستان باید چکارکنم تا تو فیفا 16 حریف پیدا کنه سرویس شدم الان یک ماه خریدم هنوز نتونستم انلاین بزنم خواهشا کمکم کنید

ببین دوست عزیز من همه راهها را رفتم هر کار بگی کردم برا فیفا از وایکمس ایرانسل شرکت ها مخابرات و شاتل و .... اما فقط فقط تاکید میکنم اگر بخوای فیفا و البته یک سری بازی های دیگه مثل کمبات و کشتی کج و..... برات حریف پیدا کنه و بتونی بازی کنی باید از پارس سرویس بگیری من در نهایت ای اس پی به پارس تغییر دادم و مشکلم حل شد هم اولتیمت و هم سیزن اکییییییییییییییییییییی
اینم اضافه کنم کنسول من ایکس باکس وان هست و نمیدونم ایا برا 4 هم همین طور هست یا ن ه

ببین دوست عزیز من همه راهها را رفتم هر کار بگی کردم برا فیفا از وایکمس ایرانسل شرکت ها مخابرات و شاتل و .... اما فقط فقط تاکید میکنم اگر بخوای فیفا و البته یک سری بازی های دیگه مثل کمبات و کشتی کج و..... برات حریف پیدا کنه و بتونی بازی کنی باید از پارس سرویس بگیری من در نهایت ای اس پی به پارس تغییر دادم و مشکلم حل شد هم اولتیمت و هم سیزن اکییییییییییییییییییییی
اینم اضافه کنم کنسول من ایکس باکس وان هست و نمیدونم ایا برا 4 هم همین طور هست یا ن ه
خوش به حالت. :)

از لحاظ پینگ چطوره ؟ لگ میزنه ؟ یا خوبه ؟
سرویس های نامحدودش خوبه پارس آنلاین ؟
سلام دوستان
این نصب بازی های one در شرایط نرمال چقدر طول میکشه؟؟؟؟؟
برا بعضی ها رو دیدم خیلی طول میکشه!!!!
یه سوال دیگه بازی های دیجیتالی رو راحت میشه خرید یا باید از طریق سنگ شکن بگیری؟؟؟؟ به طور کلی چطور باید خرید؟؟؟؟
بعد دانلود بازی ها قابلیت اینو داره که شبانه فقط در ساعت رایگان دانلود کنیم یا بعد خاموش کردن دستگاه از اول میاد؟؟؟؟

دوستان یک نظر و راهنمایی لطفا
بنده ps4 دارم تقریبا همه بازیشا و یا دارم یا بازی میکنم
اما فعلا چیزی روش نیست!!
میخوام ببینم چیز خاصی برای وان هست که بگیرمش؟نه این که میاد یا خواهد اومد
کلا؟
مشکل مالی هم ندارم

دوستان یک نظر و راهنمایی لطفا
بنده ps4 دارم تقریبا همه بازیشا و یا دارم یا بازی میکنم
اما فعلا چیزی روش نیست!!
میخوام ببینم چیز خاصی برای وان هست که بگیرمش؟نه این که میاد یا خواهد اومد
کلا؟
مشکل مالی هم ندارم

بازي هاي انحصارى و خدمات آنلاين فوق العاده (Xbox Live)

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or