همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

برادر بنده نسل قبل هم ۳۶۰ و هم ps3 رو داشتم
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید با ذکر بازی و اینا
خوب اینارو خودم میدونم!!!!

كالكشن هيلو، هيلو ٥، تامب رايدر، گرزآو وار، سانست، سرى فورزا، تايتان فال، خود بكوارد هم دليل خوبيه، ددرايزينگ، رايز و ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان یک نظر و راهنمایی لطفا
بنده ps4 دارم تقریبا همه بازیشا و یا دارم یا بازی میکنم
اما فعلا چیزی روش نیست!!
میخوام ببینم چیز خاصی برای وان هست که بگیرمش؟نه این که میاد یا خواهد اومد
کلا؟
مشکل مالی هم ندارم

تا E3 وایسا نسخه اسلیم احتمالا معرفی میشه که امیدوارم از نظر طراحی بهتر باشه
در حال حاضر ارزش خرید حداقل از نظر من نداره. تا اون موقع سیاست ماکروسافت در قبال Xbox کاملا روشن شده

اگه پول اضافی داری که برو همین الان بخر دوستان گفتن : بکوارد, استریم روی PC, بازی های halo و Gears of War و Forza و دسته کنسول دلایل خوبی واسه خرید این کنسول هستن

دوستان بعد از اپدیت جدید داشبورد سیو بازی فورزا ۶ پاک شده و با کلود هم سینک نمیشه، کسی راه حلی داره برا این مشکل؟؟
برای من هم فورزا 6 کلا قاط زده بود و اکسپنشن رو هم گرفته بودم نه اونو دانلود میکرد نه خود فورزا رو آپدیت جدید رو دانلود میکرد در حالی هر چی دیگه میزاشتم دانلود راحت دانلود میکرد اما الان که کنسول رو روشن کردم داره دانلود میکنه مشکلی نداره.

دوستان الان از استور میشه راحت داولنود کرد؟بدون چیز پی ان؟یا باز دردسر داره؟
و این که رو کنسول ریجن uc ترانس pal استفاده میکنن میشه؟یعنی روش اریجنال داشته باشه طرف؟لطفا یک توضیحی بدید

دوستان الان از استور میشه راحت داولنود کرد؟بدون چیز پی ان؟یا باز دردسر داره؟
و این که رو کنسول ریجن uc ترانس pal استفاده میکنن میشه؟یعنی روش اریجنال داشته باشه طرف؟لطفا یک توضیحی بدید

سلام ترانس رو نمیدونم. ولی میتونی روی PC خرید کنی (قبلا با چیز پی ان - الان بدون اون هم میشه) بعد روی ایکس باکس Ready to install میشه. سرعت دانلود هم عالیه.

دوستان به تازگی این تریگر RT من یکم صدا میکنه - در صورتی که دقیقا چند روز پیش خیلی خوب بودش - من خیلیم بازی نمیکنم باهاش و ... - به نظرتون چیکار کنم ؟
دوستان من میخوام کنسولمو آپ کنم این ارور رو میده ورژن آپدیت کنسولم توی لیست نیست ازOSUDT3 استفاده کردم که گفته اگه توی لیست ورژن آپدیتتون نیست از این استفاده کنید منم اینو زدم به کنسول اما ارور میده چکار کنم؟
tawa_dsc_0006.jpg

دوستان من میخوام کنسولمو آپ کنم این ارور رو میده ورژن آپدیت کنسولم توی لیست نیست ازOSUDT3 استفاده کردم که گفته اگه توی لیست ورژن آپدیتتون نیست از این استفاده کنید منم اینو زدم به کنسول اما ارور میده چکار کنم؟
tawa_dsc_0006.jpg

شما بايد به لينك منبع كه تو اون تاپيك هست برين اونجا ورژن آپديت كنسولتون هست. مال من هم همينطوري بود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

شما از اینجا ورژن رو پیدا کن و دانلود کن
Xbox One Offline System Update Diagnostic Tool

بعد از اینجا نحوه آپدیت رو ببین
http://forum.bazicenter.com/thread84924/

اینو که خودم میدونم مشکلم اینه که ورژن آپدیت دستگاه من نیست توی لیست آپدیتها اون آپدیتیم که برای دستگاهایی که جز لیست نیستمم انجام دادم اون ارور رو داد که بالا عکسشو گذاشتم

سلام دوستان من الان چندروز وقتی میرم تو بتل و sign in میشم ولی به لایو وصل نمیشه اینقد باید بهش ور برم یا ریست کنم یا sign out , in کنم تا لایو وصل شه مشکل چیه قبلا اینجوری نبود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or