همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من الان چندروز وقتی میرم تو بتل و sign in میشم ولی به لایو وصل نمیشه اینقد باید بهش ور برم یا ریست کنم یا sign out , in کنم تا لایو وصل شه مشکل چیه قبلا اینجوری نبود ؟

واسه منم چند روزیه وصل میشه به لایو ولی نمیتونم بازی دانلود کنم و همش قطع میشه دانلود

سلام دوستان ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید
ایا دانلود بازی و اپدیت در one قابلیت resume دارن که ما در ساعات دانلود شبانه رایگان دانلود کنیم و بقیه اش رو شب های بعد؟؟؟؟؟

دوستان عزیز چند روزی که من و چند نفر از دوستام ار شهرهای مختلف ایران تو دانلود از لایو شدیدا دچار مشکل هستیم و دانلود ها استاپ میشه و بشدت کند هم شده یعنی عملا دانلود از لایو افتضاح شده کسی هست که را ه حلی پیدا کرده باشه یا مشکل نداشته باشه ؟؟

من که اصلا نمیتونم به لایو وصل بشم پروفایل sign in میشه ولی به لایو وصل نمیشه خداکنه موقتی باشه اعصاب نذاشته واسم

مشکلی تو مولتی پلیر وجود نداره الان مشکل شدید تو دانلود از لایو بقدری کند شده که عصبیت میکنه اصلا تو این 1 سال اخیر به این افتضاحی نشده بود دقیقا مشکل از بعد هک شدن سرورای مایکرو شروع شد

دوستان عزیز چند روزی که من و چند نفر از دوستام ار شهرهای مختلف ایران تو دانلود از لایو شدیدا دچار مشکل هستیم و دانلود ها استاپ میشه و بشدت کند هم شده یعنی عملا دانلود از لایو افتضاح شده کسی هست که را ه حلی پیدا کرده باشه یا مشکل نداشته باشه ؟؟
من دیشب سیزده گیگ شرلوک هولمز 2 گیگ سوپر می کماندر و یه اپدیت برای هیلو که جمعا حدود 15 گیگ میشد شب گذاشتم تا ساعت 4 صبح تموم شده بود مشکل فک کنم از اینترنتتون هست
یه نکته ای که برای من داره اینه که وقتی شبا خاموش میکنم و خودش میره برا دانلود هرچندبار که استاپ بشه باز هم اتوماتیک ریسم میشه تا دانلود کامل شه

من دیشب سیزده گیگ شرلوک هولمز 2 گیگ سوپر می کماندر و یه اپدیت برای هیلو که جمعا حدود 15 گیگ میشد شب گذاشتم تا ساعت 4 صبح تموم شده بود مشکل فک کنم از اینترنتتون هست
یه نکته ای که برای من داره اینه که وقتی شبا خاموش میکنم و خودش میره برا دانلود هرچندبار که استاپ بشه باز هم اتوماتیک ریسم میشه تا دانلود کامل شه
سلام میشه بگی اینترنتت چیه و در صورت امکان کدوم شهر هستی؟؟؟
(من این مشکل با اسیا تک و مخابرات دارم )

دوستان چند وقتیه دسته ایکس باکسم یهو وسط بازی خاموش میشه نگید شارژش تموم شده یا باطری ای که استفاده میکنی خرابه چون با کابلم مستقیم وصل کردم به دستگاه یهو دسته وسط بازی دستگاهو نمیشناسه چشمک میزنه وصلم میشه توی بازی فوزا هوریزن ۲ فرمون ماشین یهو میره چپ قفل میکنه با یه دسته دیگه هم امتحان کردم اینطور شد نمیدونم چی شده!یکی کمک کنه

دوستان چند وقتیه دسته ایکس باکسم یهو وسط بازی خاموش میشه نگید شارژش تموم شده یا باطری ای که استفاده میکنی خرابه چون با کابلم مستقیم وصل کردم به دستگاه یهو دسته وسط بازی دستگاهو نمیشناسه چشمک میزنه وصلم میشه توی بازی فوزا هوریزن ۲ فرمون ماشین یهو میره چپ قفل میکنه با یه دسته دیگه هم امتحان کردم اینطور شد نمیدونم چی شده!یکی کمک کنه

فریمور کنترلر رو اپدیت کردید؟

واسه من همونطور که گفتم از 5 شب پیش اینطور شده
دقیقا شب قبلش 6 گیگ رو براحتی گرفتم و کلا مشکلی بابت دانلود از لایو ندارم ولی این 5 شب یه فایل 12 گیگی رو فقط 4 گیگشو تونستم بگیرم با انواع و اقسام DNS ها و پورت فورواردها هم برطرف نشده
بنظر میرسه فقط باید صبر کرد تا دوباره روبراه بشه
و اما واسه کسانی که مشکل ندارن این صدق میکنه که شرکتهای pop هر کدوم از یه سری روترها میگذره پهنای باندشون و متفاوت هستش این مشکلات

فریمور کنترلر رو اپدیت کردید؟

واسه من همونطور که گفتم از 5 شب پیش اینطور شده
دقیقا شب قبلش 6 گیگ رو براحتی گرفتم و کلا مشکلی بابت دانلود از لایو ندارم ولی این 5 شب یه فایل 12 گیگی رو فقط 4 گیگشو تونستم بگیرم با انواع و اقسام DNS ها و پورت فورواردها هم برطرف نشده
بنظر میرسه فقط باید صبر کرد تا دوباره روبراه بشه
و اما واسه کسانی که مشکل ندارن این صدق میکنه که شرکتهای pop هر کدوم از یه سری روترها میگذره پهنای باندشون و متفاوت هستش این مشکلات[/

البته یک مسله دیگه هم ممکنه باشه دقیقا حدود 1 هفته پیش بود که هکر ها به سرور مایکرو سافت حمله کردن و این مشکل مصادف با اون شروع شد ممکنه این مشکل از خود سرور های لایو باشه البته در هر صورت فقط باید صبر کرد منم همه راهای ممکنه تست کردم هیچ کدوم فایده نداشت قبلا شبی 6 گیگ میگرفتم الان بزور 1.5تا 2 گیگ میگیره اونم با 20 بار استاپ شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or