کلا مدت زمانی هست کافیه یکم گاف بدن تا دسته رفته یا یکم اطلاعات نداشته باشید که حتما مورد عنایت قرارمی گیرید یعنی من هر بار خرید می کنم 1 نکته جدید کشف می کنم
کلا مدت زمانی هست کافیه یکم گاف بدن تا دسته رفته یا یکم اطلاعات نداشته باشید که حتما مورد عنایت قرارمی گیرید یعنی من هر بار خرید می کنم 1 نکته جدید کشف می کنم
اتفاقا من خودم هم بین همینا بودمسلام
میخواستم بدونم تفاوت هدست خوده Xbox one ا (Xbox One Stereo Headset) با هدست Razer Kraken For Xbox One چی هست؟ آیا این هدست ها که به دسته وصل میشن خیلی شارژ مصرف میکنن؟
و اینکه آیا می ارزه یکی از اینا رو بگیرم؟
با تشکر
درودسلام
میخواستم بدونم تفاوت هدست خوده Xbox one ا (Xbox One Stereo Headset) با هدست Razer Kraken For Xbox One چی هست؟ آیا این هدست ها که به دسته وصل میشن خیلی شارژ مصرف میکنن؟
و اینکه آیا می ارزه یکی از اینا رو بگیرم؟
با تشکر
ولی بدک نیست مخصوصا اگه از گیمرای قدیمی زمان بازیهای دو بعدی باشییعنس مایکرو هر جور شده میواد یه کاری این max and the corse رو بازی کنم ! امروز برام کدش رو فرستاده ! یکی نیست بگه حالا تو که کد میخوای بفرستی حداقل یه بازی درست حسابی بفرس دیگه !!
بد نیستش ولی مایکرو بد گیر داده به این بازی خیلی عجیب در واقع گیر داده بهش همین تا 7 8 ماه تنها بازی FGWG مایکرو تو ژاپن بودولی بدک نیست مخصوصا اگه از گیمرای قدیمی زمان بازیهای دو بعدی باشی
بد نیستش ولی مایکرو بد گیر داده به این بازی خیلی عجیب در واقع گیر داده بهش همین تا 7 8 ماه تنها بازی FGWG مایکرو تو ژاپن بود
اره وگیرز 2 واقعا عالی بود انتقام همه بازی های مزخرف این 2 ماهه رو گرفت ولی حیف که انقدر رو 360 بازیش کردم واقعا دیگه حسش نیست !!حالا من با این مشکلی. ندارم ولی خدا کنه دوتا بازی خوب برا ماه دیگه فری شه که حالشو ببریم این ماه فقطgears2 خوب بود
Isp اونطور که میگن پارس انلاین من خودم شاتل دارم فیفا رو قیدش رو زدم هالو هارو هم 60 درصد مواقع جواب میده اما خوب دانلود شبانش رو ترکوندم عوضشسلام
بهترين ISP براي بازي آنلاين چيه در حال حاضر؟(علي الحصوص براي بازي هاي مثل فيفا و Halo كه با اكثر ISP ها مشكل دارن)
+
مودم هم مهمه؟
پارس آنلاين براي فيفا16 هم مشكلي نداره؟Isp اونطور که میگن پارس انلاین من خودم شاتل دارم فیفا رو قیدش رو زدم هالو هارو هم 60 درصد مواقع جواب میده اما خوب دانلود شبانش رو ترکوندم عوضش
مودم هم asus n300 من گرفتم خیلی عالیه و تمام اپشنای گیمینگ رو هم داره
پارس آنلاين براي فيفا16 هم مشكلي نداره؟
پارس آنلاين براي فيفا16 هم مشكلي نداره؟