همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من چی بگیرم وان یا 4 ؟ کدوم قویتره بدون تعصب ؟
بدون تعصب 4 بین 10 تا 15 درصد قوی تر هستش ولی من باز هم one رو به خاطر انحصاریاش و سور های بهتر انتخاب می کنم کلا هم بیشتر علاقه مند به محصولات مایکروسافت هتسم تا سونی

بازى هاى ماه ژانويه xbox هم معلوم شدKiller Instinct: Season 1 Ultra Edition و Zheros و Dirt: Showdown و Deus Ex: Human Revolution فقط يه سوال من هنوز X1 نگرفتم اگه گلد بگيرم بعد اين بازى ها رو دانلود كنم براى هميشه دارمشون يا مثل ps4 تا موقعى كه )(gold (plus ميتونم بازى كنم ؟براى اجرا حتما بايد اينترنت باشه تا license رو چك كنه؟براى redeem كردن كد گلد بايد v=p=n داشته باشم يا نيازى نيست ؟

بازى هاى ماه ژانويه xbox هم معلوم شدKiller Instinct: Season 1 Ultra Edition و Zheros و Dirt: Showdown و Deus Ex: Human Revolution فقط يه سوال من هنوز X1 نگرفتم اگه گلد بگيرم بعد اين بازى ها رو دانلود كنم براى هميشه دارمشون يا مثل ps4 تا موقعى كه )(gold (plus ميتونم بازى كنم ؟براى اجرا حتما بايد اينترنت باشه تا license رو چك كنه؟براى redeem كردن كد گلد بايد v=p=n داشته باشم يا نيازى نيست ؟
والا منم فکر می کردم که فقط تا وقتی باشه که گلد داریم و اصولش هم همین بود ولی من ماه قبل که گلدم تموم شده بود رفتم یهکی از بازی ها رو اجرا کردم و اولش یه پیغامی داد که دقیق یادم نبود چی بود ولی راحت وارد بازی شدش . حالا شایدم باگ باشه

بازى هاى ماه ژانويه xbox هم معلوم شدKiller Instinct: Season 1 Ultra Edition و Zheros و Dirt: Showdown و Deus Ex: Human Revolution فقط يه سوال من هنوز X1 نگرفتم اگه گلد بگيرم بعد اين بازى ها رو دانلود كنم براى هميشه دارمشون يا مثل ps4 تا موقعى كه )(gold (plus ميتونم بازى كنم ؟براى اجرا حتما بايد اينترنت باشه تا license رو چك كنه؟

برای بازی های گلد منم گلدم همین چند وقت پیش تموم شد ولی خیلی راحت بدون اینترنت و با اینترنت میتونم بازی های رایگان رو انجام بدم.
بعید میدونم باگ یا همچین چیزی باشه !

اقا یه سوالی دارم من 1 ماه پیش یه کارت اعتباری پیش پرداخت 1 دلاری زده بودم رو اکانتم برای بازی های 360 همون ماه هم گلدم تموم شده بود و چون افر خوبی بودش من 1 دلاری 1 ماهه گرفتم . حالا امروز گلدم باید تموم میشدش ولی الان رفتم میبینم دوباره 1 ماه اتوماتیک renew شده اونم تازه 10 دلاری . من حالا نمی دونم این چطوری از حساب خالی 10 دلار برداشت کرده حالا اون به کنار این قضیه نشه برام بعدا بن بشم !؟؟!
کسی نظری داره ؟؟ فکر هم نمی کنم 1 ماه گلد رایگان باشه

اقا یه سوالی دارم من 1 ماه پیش یه کارت اعتباری پیش پرداخت 1 دلاری زده بودم رو اکانتم برای بازی های 360 همون ماه هم گلدم تموم شده بود و چون افر خوبی بودش من 1 دلاری 1 ماهه گرفتم . حالا امروز گلدم باید تموم میشدش ولی الان رفتم میبینم دوباره 1 ماه اتوماتیک renew شده اونم تازه 10 دلاری . من حالا نمی دونم این چطوری از حساب خالی 10 دلار برداشت کرده حالا اون به کنار این قضیه نشه برام بعدا بن بشم !؟؟!
کسی نظری داره ؟؟ فکر هم نمی کنم 1 ماه گلد رایگان باشه

اگه دقت میکردی اون زیر نوشته بود که بعد تموم شدن دوباره تمدید میشه
فک کنم بعدا که گیفت کارت یا چیز دیگه ای بزنی از حسابت کم کنه, نمیدونم

اگه دقت میکردی اون زیر نوشته بود که بعد تموم شدن دوباره تمدید میشه
فک کنم بعدا که گیفت کارت یا چیز دیگه ای بزنی از حسابت کم کنه, نمیدونم
اره خوب ولی مایکروسافت با اون عظمت نمیتونه فرق کارت اعتباری با prepaid رو متوحه بشه ؟!؟!؟
در هر صورت 10 دلار به مایکرو ضرر زدم !!! D:

سلام. دوستان الان بازی تایتان فال 5دلار شده به نظرتون بگریم ارزش داره؟ :D ( نزنید فقط)
و یه سوال اینکه اگه حسابم رو شارژ کنم بخوام بازی بگیرم موقع خریدن cridet card میخواد یا راحت میتونم بخرم؟

سلام. دوستان الان بازی تایتان فال 5دلار شده به نظرتون بگریم ارزش داره؟ :D ( نزنید فقط)
و یه سوال اینکه اگه حسابم رو شارژ کنم بخوام بازی بگیرم موقع خریدن cridet card میخواد یا راحت میتونم بخرم؟

نه Titanfall پلیر نداره
راحت می تونی بخری

واقعا؟؟ یعنی کسی دیگه بازی نمیکنه؟

اصولا بازی های MP هر کدوم یک عمری دارن، یک سری بازی ها خوب جاودانه می شن مثل COD WAW که هنوزم که هنوزه روی PC ملت دارن بازیش می کنن یا مثلا C&C: Generals اما بقیه بازی های مولتی یک عمری دارن که عمرشون تموم شه باید بی خیالشون بشی، Titanfall هم همینه، عمرش تموم شده دیگه، الان برای مولتی FPS بازی های دیگه ای هست که چند پست قبل معرفی کردم اما خوب هیچ کدوم 5$ نیستن :d

ببخشید یعنی وان از نظر سرور انلاینش بهتره یا از نظر بازی ؟ اگه بازی چه بازیها بهترن ؟ ممنون
سرور های آنلاین بازی هایی که اول نسل بودن مثل fh2 و sunset مشکل داشتن(البته این دوتا بازی انلاین خوبی هم نداشتن )
ولی بازی هایی مثل halo 5 و geow ue که هم سرور های خوبی دارن هم بازی های آنلاین عالی هستن (هیلو 5 این چند وقته یه مشکلی تو سرور هاش هست که به زودی حل میشه )
هیلو سرور های اختصاصی داره همین طور گرز
و تقریبا تمام بازی های انحصاری x1 دارای آنلاین به شدت عالی هستن (کلا شبکه ی live به بازی های آنلاین بسیار خوب معروف هست )
یه حرفی ر از من بشنو و قبولش کن:dبازی آنلاین (مخصوصا انحصاری های x1) ناجور اعتیاد داره از من میشنوی اگه مثل من آدم بی جنبه ای هستی ( که قطعا نیستی:d) سمتش نیا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or