RaZoR00224
کاربر سایت
بله میشه به همون روش معمولسلام
EA Access رو میشه شیر (Share) کرد؟
کلا تمام subscribe ها شیر میشن
بله میشه به همون روش معمولسلام
EA Access رو میشه شیر (Share) کرد؟
بله میشه به همون روش معمول
کلا تمام subscribe ها شیر میشن
شير نميشه اكانت دوستم رو شير دارم ولي eaaccess ش شير نشده
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان ریجن بازی تو انلاین بازی کردن مثل ( دانلود کردن مپ , dlc و ...) مهم با اکانت یکی باشه یا خیر؟؟
چون من هیلو 5 میخوام بگیرم ریجن2 دیدم همه جا! خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد
با سلام به دوستان ایکس باکسی
من خودم کنسول PS4 دارم ولی برادرم قصد داره یه کنسول دیگه PS4 بخره و به همین خاطر من بهش پیشنهاد کردم بجای کنسول سونی کنسول مایکروسافت رو بخره اما چند سوال دارم که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
1- سوال اولم اینه که ایا بازیهای XBOX One هم به مانند کنسول سونی براحتی در دسترس هستند؟چه از نظر تعداد و چه از نظر قیمت
اگر دقت کنید الان میشه حتی بازیهای دسته دوم PS4 رو زیر 100 تومن هم تهیه کرد و کلا بازیهای این کنسول در بازار خیلی زیاد هست و براحتی میشه با قیمت معقولی تهیه کرد
ولی ایا بازیهای XBOX One هم مثل سابق زیاد هستند و میشه راحت بازیهاش رو تهیه کرد و قیمت اون حدودا چقدر هست؟
بطور مثال میشه یه بازی دسته دوم ایکس باکس رو بعد از دو ماه از عرضش با قیمت نزدیک 100 تومن تهیه کرد؟
2- دوستانی که تخصص انلاین دارن و در هر دو کنسول تجربه انلاین دارن میشه بگن که قسمت انلاین این کنسول فعالتر و جذابتر هست یا قسمت انلاین کنسول سونی؟
کلا مشکلات انلاین در کدوم کنسول کمتره و سرورهای کدوم با مشکل کمتری روبرو هست؟
3- و سوال اخر اینکه در کنسول ایکس باکس هم قضیه بازیهای دیجیتال مطرح هست؟
یعنی میشه مثلا یه بازی رو به صورت دیجیتالی با قیمت حدود 30 تومن تهیه کرد؟یا فقط باید بازی اورجینال باشه؟
و اینکه بخش استور مایکروسافت هم مثل استور سونی هر از چند گاهی تخفیفهای خوبی برای بازیهاش میده یا خیر؟
در پایان اگر مطلب خاصی هست که بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم در این بخش بیان کنید
با تشکر
مرسی که پاسخ دادید1 بازی ها همه مولتی پلتفرم هستن و روی جفتشون موچوده غیر از بازی های انحصاری . من خودم بازی دیسکی روی 1 خریدم 60 تومن پیدا میشه خواستی هم بهم پی ام بده 3 4 جا بهت معرفی کنم که داره بعد دو ماه من بازی ندیدم که 100 تومن بفروشن . حتی روی 4 هم ندیدم این قیمت رو ولی بعد 6 7 ماه قیمت همین حدود هستش
2 من با بخش آنلان 1 بیشتر حال می کنم و دلیل خریدم هم همین بودش به خاطر سرور های بیشتر و بهتر و دانلود سریع تر و بهتر
3 اون هم میشه الان توی توپخونه 3 4جا این کار رو می کنه تخفیف های مایکرو هم همیشه بهتر از سونی بوده
اره من متال گیر برای 1 رو هم یه جا 110 دیدمشمرسی که پاسخ دادید
البته منظور من بیشتر بازیهای انحصاری بود و بازیهای مولتی پلتفرم رو به قول شما در هر دو کنسول میشه بازی کرد
ضمن اینکه منظور من از قیمت 100 تومن بازیهای دسته دوم بود که بین دوستان دست به دست میشه
همین الان بازی متال گیر سونی بعد از کمتر از دو ماه از عرضش در بازار به قیمت 110 و حتی کمتر هم دیده میشه
حتی بازی گاد او وار که 39 دلار هست الان دسته دومش حتی 75 تومن هم پیدا میشه
منظور من بیشتر بازیهای دسته دومی بود که بین دوستان دست به دست میشه و خواستم بدونم در این کنسول هم میشه مثلا یه بازی 49 دلاری رو به قیمت دسته دوم حدودی 80 تومن هیه کرد یا خیر؟
و اما در مورد تخفیف ها هم مثلا امسال بازی فیفا در بلک فرایدی از 59 دلار به 35 دلار رسیده بود
در استور مایکروسافت هم شاهد چنین تخفیفهای خوبی هستیم یا خیر؟
بازم مرسی از راهنماییت و ممنون میشم دوستان دیگر هم در این مورد یه راهنمایی کلی بکنن
با تشکر از همه دوستان
فقط در مورد قسمت 2 سوالت بگم که x1 در قسمت آنلاین در حال حاضر یک نسل جلو تر از ps4 هست (اگه بازی آنلاین دوست داری حتما halo 5 ر تجربه کن)با سلام به دوستان ایکس باکسی
من خودم کنسول PS4 دارم ولی برادرم قصد داره یه کنسول دیگه PS4 بخره و به همین خاطر من بهش پیشنهاد کردم بجای کنسول سونی کنسول مایکروسافت رو بخره اما چند سوال دارم که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
1- سوال اولم اینه که ایا بازیهای XBOX One هم به مانند کنسول سونی براحتی در دسترس هستند؟چه از نظر تعداد و چه از نظر قیمت
اگر دقت کنید الان میشه حتی بازیهای دسته دوم PS4 رو زیر 100 تومن هم تهیه کرد و کلا بازیهای این کنسول در بازار خیلی زیاد هست و براحتی میشه با قیمت معقولی تهیه کرد
ولی ایا بازیهای XBOX One هم مثل سابق زیاد هستند و میشه راحت بازیهاش رو تهیه کرد و قیمت اون حدودا چقدر هست؟
بطور مثال میشه یه بازی دسته دوم ایکس باکس رو بعد از دو ماه از عرضش با قیمت نزدیک 100 تومن تهیه کرد؟
2- دوستانی که تخصص انلاین دارن و در هر دو کنسول تجربه انلاین دارن میشه بگن که قسمت انلاین این کنسول فعالتر و جذابتر هست یا قسمت انلاین کنسول سونی؟
کلا مشکلات انلاین در کدوم کنسول کمتره و سرورهای کدوم با مشکل کمتری روبرو هست؟
3- و سوال اخر اینکه در کنسول ایکس باکس هم قضیه بازیهای دیجیتال مطرح هست؟
یعنی میشه مثلا یه بازی رو به صورت دیجیتالی با قیمت حدود 30 تومن تهیه کرد؟یا فقط باید بازی اورجینال باشه؟
و اینکه بخش استور مایکروسافت هم مثل استور سونی هر از چند گاهی تخفیفهای خوبی برای بازیهاش میده یا خیر؟
در پایان اگر مطلب خاصی هست که بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم در این بخش بیان کنید
با تشکر
بازی های وان کمتره به نسبت PS4 من خودم الان ۳ هفته ست دنبال Rise of Tomb Raider هستم گیرم نمیاد نمیگم نیستا ولی خوب گیر هم که میاد طرف میخواد بازی ۱۸۰ تومنی رو ۱۷۰ بفروشه ، بازی ها هم اکثرا دست دلاله !مرسی که پاسخ دادید
البته منظور من بیشتر بازیهای انحصاری بود و بازیهای مولتی پلتفرم رو به قول شما در هر دو کنسول میشه بازی کرد
ضمن اینکه منظور من از قیمت 100 تومن بازیهای دسته دوم بود که بین دوستان دست به دست میشه
همین الان بازی متال گیر سونی بعد از کمتر از دو ماه از عرضش در بازار به قیمت 110 و حتی کمتر هم دیده میشه
حتی بازی گاد او وار که 39 دلار هست الان دسته دومش حتی 75 تومن هم پیدا میشه
منظور من بیشتر بازیهای دسته دومی بود که بین دوستان دست به دست میشه و خواستم بدونم در این کنسول هم میشه مثلا یه بازی 49 دلاری رو به قیمت دسته دوم حدودی 80 تومن هیه کرد یا خیر؟
و اما در مورد تخفیف ها هم مثلا امسال بازی فیفا در بلک فرایدی از 59 دلار به 35 دلار رسیده بود
در استور مایکروسافت هم شاهد چنین تخفیفهای خوبی هستیم یا خیر؟
بازم مرسی از راهنماییت و ممنون میشم دوستان دیگر هم در این مورد یه راهنمایی کلی بکنن
با تشکر از همه دوستان
مولتی بلک اپس روی وان مشکل نداره؟