R3D_R4N9ER
کاربر سایت
بله پیدا میکنه و مشکلی نداره.بعصی مواقع فقط اتفاقات شانسکی میوفته که دلیلی هم نداره مثلا وسط بازی کیک ات میکنه ولی برا من کم پیش اومده.سلام
مولتی هیلو پنج پلیر پیدا میکنه؟
پورتاش بسته نیست؟
بله پیدا میکنه و مشکلی نداره.بعصی مواقع فقط اتفاقات شانسکی میوفته که دلیلی هم نداره مثلا وسط بازی کیک ات میکنه ولی برا من کم پیش اومده.سلام
مولتی هیلو پنج پلیر پیدا میکنه؟
پورتاش بسته نیست؟
میشه کامل توضیح بدید این روش چی هست به درد چه کاری میخوره من از اول دنبال نکردمFK.IT
GeoW3 / Backward Compatibility
میشه کامل توضیح بدید این روش چی هست به درد چه کاری میخوره من از اول دنبال نکردم
عالیFK.IT
GeoW3 / Backward Compatibility
بله اگه مشکل مالی ندارید صدرصد توصیه میشه.خداروشکر اکس باکس داستان ریجن میجن نداره،میتونید از طریق سایت اکس باکس با هیلتر شکن خرید کنیدسلام دوستان
من ازتون يه جورايى مشاوره ميخوام
من ps4 دارم و الان مدتيه كه xbox نظرمو جلب كرده ميخواستم بپرسم ارزش داره من هردوشون رو داشته باشم ؟
از نظر مالى هم مشكلى ندارم و بازياشو راحت ميتونم تهيه كنم
در مورد ريجن ها توضيح ميدين ؟ شبيه ps4 ؟
بعد نميشه از xbox live خريد كرد چون port مال شاتل بستست درسته ؟ راهى هست كه ترجيحا بدون v--p--n خريد كرد ؟
در كل ايا ارزش داره من هر دو رو داشته باشم و هردوشون سرگرمم ميكنن ؟ من تا حالا xbox نداشتم و كلا ps داشتم
خیر،برای بازی کردن بدون دانلود اخرین اپدیت، حتما باید افلاین باشید.دوستان یک سوال دارم من تازه دستگاه دستم رسیده،لطفا راهنماییم کنید،
اولین سوالی که برام پیشامده من بازی فورزا هوریزن گرفتم دستگاه افلاین بود راحت بازی ریخت و اجرا کرد،تو حالت آفلاین بهم اچیومنت نمیداد وقتی آنلاین شدم همه آچیومنتارو داد خواستم تو حالت آنلاین بازی کنم اما نمیزاشت میگه باید آپدیت 4،8گیگی رو دانلود کنی کنسلم میکردم از بازی میپرید بیرون!نمیشه دستگاه آنلاین باشه آپدیتم انجام ندی اما وارد بازی بشی؟!راهی وجود داره؟