سلام. برای اینکه type nat: strict برداشته بشه چیکار باید بکنم؟
دیسک باید ارجینال باشه نه از این دیسک های 4 یا 5 تومنی :dاقا این که می گن می شه همه ی بازی های x360 رو روی xone اجرا کرد درسته ؟ یعنی می تونم سی دی ایکس باکس 360 gta v رو بخرم روی xone بازی کنم ؟
من بعد از مدتی تصمیم رو گرفتم Xb1میخرم به جای لب تاب چون فکرش کردم یه لبتاب بخرم حداقل 3.5خرج کنم تا چیزی خوبی در بیاد ولی با 1200میتونم یه xbox1بگیرم بقیه کارم با pcداغون خودم انجام بدم الان چند سوال دارم
1_ ریجن 2 نیاز به ادابتور نداره ؟
2_ ابدیت های فریمور Xbox حجمشون چقدر است ؟
3_سرور بازی های Helo5و Forza6چطور هست چون من با داشتن ps4فقط انحصاری ها رو میخرم
4_ابدیت های بازی رو میشه از بقیه گرفت خودت انتقالش بدی روی کنسول
5_میگم بین تولید 2015و2014فرق زیادی هست؟
6_گلد قیمتش چقدر هست ؟
سلام بچه ها
من میخوام بازی های فری گلد رو داشته باشم تو اکانتم ولی نمیخوام الان دانلودشون کنم
فقط تو اکانتم باشن واسه موقعی که نت درست حسابی داشته باشم دانلودشون کنم
چیکار باید بکنم؟
یه سوال دیگه هم اینکه
چرا واسه بازیا فری گلد کریدیت کارد میخواد
راه دیگه ای نیست که بشه بدون کریدیت کارد اینارو دان کرد
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان من از جاهای زیادی شندیم xbox one کپی خور شده...چرا کسی آموزشی چیزی ازش نمیزاره....
دوستان که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
همین امشب بعد از مدتی پولی رو به کسی قرض دتده بودم رو بهم داد من رفتم یه xbox1ریجن 2 خریدم الان سوالی داشتم از دوستان اینه که بازی چی براش بخرم برای بار اول با توجه به اینی که با ps4 مولتی پلتفرم رو بازی میکنم یه بازی انحصاری بگید تا بازی کنم
بعدا میگم همراه کنسول گلد هست یا نه؟
همین امشب بعد از مدتی پولی رو به کسی قرض دتده بودم رو بهم داد من رفتم یه xbox1ریجن 2 خریدم الان سوالی داشتم از دوستان اینه که بازی چی براش بخرم برای بار اول با توجه به اینی که با ps4 مولتی پلتفرم رو بازی میکنم یه بازی انحصاری بگید تا بازی کنم
بعدا میگم همراه کنسول گلد هست یا نه؟
بله همراه کنسول یه کد 14 روزه Trial هستش...
بازی انحصاری بنظر من Halo the masterchief collection ارزش بسیاری داره...خصوصا برای کسی که تا الان هیلو بازی نکرده,یکی از بهترین FPS های جهان و انحصاری های مایکروسافته...شامل 4 بازی میشه و واقعا فوق العادست...توی ریسینگ ها هم Forza motorsport 6 و Forza horizen 2 عالی اند ...Ori و Life is strange هم هر کدوم شاهکاری اند برای خودشون اگه از این سبک بازی ها میپسندید...هرچند میتونید روی Pc هم بازی کنید...