همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بله همراه کنسول یه کد 14 روزه Trial هستش...
بازی انحصاری بنظر من Halo the masterchief collection ارزش بسیاری داره...خصوصا برای کسی که تا الان هیلو بازی نکرده,یکی از بهترین FPS های جهان و انحصاری های مایکروسافته...شامل 4 بازی میشه و واقعا فوق العادست...توی ریسینگ ها هم Forza motorsport 6 و Forza horizen 2 عالی اند ...Ori و Life is strange هم هر کدوم شاهکاری اند برای خودشون اگه از این سبک بازی ها میپسندید...هرچند میتونید روی Pc هم بازی کنید...

بازی گیرز نسخه التیمتش چطوره سرورش خوبه میشه بازی کرد من میخواستم helo5رو بخرم که بچه ها گفتند سرور ها خرابه منصرف شدم

بعدا برا وارد کردن کد گلد ***** شکن لازمه؟

بازی گیرز نسخه التیمتش چطوره سرورش خوبه میشه بازی کرد من میخواستم helo5رو بخرم که بچه ها گفتند سرور ها خرابه منصرف شدم

بعدا برا وارد کردن کد گلد ***** شکن لازمه؟

گیرز آخرین باری که بازی کردم سرور هاش درست بود...مچ میکینگ راحت پیدا میکرد...
راجب HALO 5 بنظرم اگه هیلو های قبلی رو بازی نکردید سراغش نرید چون داستان ها مربوطه ...ولی سروراش مشکلی نداره هیلو...فقط اگه نت یکم پینگش بالا باشه دیسکانکت میشید وسط بازی...گاهی اوقات ...اون Halo masterchief collection که مشکل داره از نظر مچ میکینگ و پورت هاش بستست...
راجب گلد نیازی به ****** برای Redeem نیست...

گیرز آخرین باری که بازی کردم سرور هاش درست بود...مچ میکینگ راحت پیدا میکرد...
راجب HALO 5 بنظرم اگه هیلو های قبلی رو بازی نکردید سراغش نرید چون داستان ها مربوطه ...ولی سروراش مشکلی نداره هیلو...فقط اگه نت یکم پینگش بالا باشه دیسکانکت میشید وسط بازی...گاهی اوقات ...اون Halo masterchief collection که مشکل داره از نظر مچ میکینگ و پورت هاش بستست...
راجب گلد نیازی به ****** برای Redeem نیست...

دستگاه من سه شنبه میرسه بعدا ابدیتش رو میشه از طریق pcبراش ریخت اگه میشه از کجا باید دانلود کنم لاگین کردن توی لایو چطوره اون نیاز به ....شکن داره یا نه

سوال اخر ابدیت بازی helo5و helo msو گیرز چقدر ابدیت داره ؟

دستگاه من سه شنبه میرسه بعدا ابدیتش رو میشه از طریق pcبراش ریخت اگه میشه از کجا باید دانلود کنم لاگین کردن توی لایو چطوره اون نیاز به ....شکن داره یا نه

مطمئن نیستم ولی فکر کنم میشد تایپیکش موجود ـه ...لاگین کردن تو لایو نیازی به ....... نداره.
والا آپدیت هارو نمیدونم چون خودم دیجیتالی میگیرم بازی هارو آپدیت روشون میاد...ولی یادمه Halo ms یه آپدیت 15-20 گیگ ای داشت برای دیسکی ها...و آخرین آپدیت Halo 5 هم که اومد حدود 4 گیگ بود...

دوست عزیز اگه آپدیت ایکس باکسو میخوای باید بری اینجا دانلود که کردی بریزی رو فلش با دستوارتی که داده نصبش کنی هر بار که آپدیت بیاد باید از همینجا دانلود کنی نصبش کنیXbox One Offline System Update Diagnostic Tool
اینم آموزش نصب آپدیتدانلود سیستم آپدیت‌های ایکس‌باکس وان - نسخه آفلاین

دوست عزیز اگه آپدیت ایکس باکسو میخوای باید بری اینجا دانلود که کردی بریزی رو فلش با دستوارتی که داده نصبش کنی هر بار که آپدیت بیاد باید از همینجا دانلود کنی نصبش کنیXbox One Offline System Update Diagnostic Tool
اینم آموزش نصب آپدیتدانلود سیستم آپدیت‌های ایکس‌باکس وان - نسخه آفلاین
منی که میخوام برا بار اول ابدیت روی xboxبریزم باید اخرین ورژنشو دانلود کنم

برادرا من یه مشکلی خوردم با بازی gears 3 اونم اینه که بعد از اینکه دانلود شد حالا میخواد اپدیت بهش منتها هی ارور میده و بازی تنها در حالت offline قابل اجراست
چه باید کرد؟

یه سوالی داشم:
تو ps4 واسه بازی ها اپدیت های حجیمی در حد 17 گیگ... میاد میخواستم ببینم واسه one هم اپدیت بازی ها همینقدر حجیم هس؟

توی one برای بازی های مولتی پلتفرم و انحصاری اکثرا حدوده از چند صد مگ شروع میشند تا یکی دو گیگ. تنها اپدیت خیلی سنگینی که این اواخر امد مربوط به Witcher 3 بود که شونزده گیگ بود وگرنه تمام بازی ها نهایتا تا دو گیگ هستند اپدیت هاشون.

توی one برای بازی های مولتی پلتفرم و انحصاری اکثرا حدوده از چند صد مگ شروع میشند تا یکی دو گیگ. تنها اپدیت خیلی سنگینی که این اواخر امد مربوط به Witcher 3 بود که شونزده گیگ بود وگرنه تمام بازی ها نهایتا تا دو گیگ هستند اپدیت هاشون.

Halo 5: 15GB
Halo TMCC: 21GB

آپدیت سنگین زیاد داره X1

Halo 5: 15GB
Halo TMCC: 21GB

آپدیت سنگین زیاد داره X1

البته اونا آپدیت نبودش اون بخشی و یا کل بخش مولتی پلیر بازی بود که توی دیسک جا نشده بودش
مستر چیف کالکشن که حداقل اینجوری . راجع به 5 هم شنیده بودم ولی مطمئن نیستم الان

البته اونا آپدیت نبودش اون بخشی و یا کل بخش مولتی پلیر بازی بود که توی دیسک جا نشده بودش
مستر چیف کالکشن که حداقل اینجوری . راجع به 5 هم شنیده بودم ولی مطمئن نیستم الان

Dead Rising 3
Borderlands The Handsome Collection
.....

مورد زیاده، یکی DLC می ده یکی بازی رو نصفه می ده و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or