MEHRAN ARBABI
کاربر سایت
آحتمالا تا چند وقته ذیگه لینک خرید بازی ها ر میزارن نگران نباشید
این bf3 ر بیارن من تا 2 سال اصلا بازی نمیخوام ازشون :d
این bf3 ر بیارن من تا 2 سال اصلا بازی نمیخوام ازشون :d
سلام. این کارهایی که شما گفتین منم انجام دادم. ویزا کارت 1 دلاری گرفتم. در نهایت هم purchase شد. اما هیچ فایلی برا دانلود تو قسمت گیم اند اپز اضافه نشد. میشه راهنمایی کنین که چه کار باید بکنم تا بتونم دانلودش کنم؟
دوستان هنگام فیلم گرفتن از بازی(موقعی که دو دفعه دکمه اکس باکسو میزنم بعد دکمه x رو میزنم)نمیدونم چه موقع داره ضبط میشه یا چه موقع متوقف میشه. اگه میشه یکی مختصر و مفید این روش را توضیح بده
هر وقت بزني از سي ثانيه قبلشو ركورد ميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
چه موقع قطع میشه
کسی نبود جواب مارو بدهدوستان اگه میشه یه توضیحی در مورد این اچیومنتهای x1 بخ من بدید
من تو بازی برام پیغام نمیاد که اچیومنت گرفتم ولی وقتی تو منو اچیومنت میرم میبینم که چند تا اچیومنت گرفتم در صورتیکه موقع انچام بازی هیچی نمیاد
برای نمایش اچیومنت نیاز به نت هست ؟
اچیومنتهایی که با 360 گرفتم تو x1 نشون میده ؟ اکانتم همون اکانت 360 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
داداش این روشی ک ازش داری میگی چطوریه؟بگو مام بگیریم بازیاروداستانی داریم با مایکروسافت هااااا
الان اومدم بازی دیگه ی Free With GOld روی 360 رو به همین روشی که DIRT 3 رو گرفتم دانلود کنم با این اررور مواجه میشم. قندشکن م عوض کردم. زدم. نزدم... نشد که نشد... کسی راه حلی داره؟ یا تونسته Purchase کنه؟
Sorry
Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.
کسی نبود جواب مارو بده
تو بخش بازي هات، برو راست تا انتها و كمي صبر كن ليست بازي هايي كه خريداري شده و آماده نصب هست مياد. نصبش كن ازونجا. ي راه ديگه هم اينه اسم بازي تو تو استور سرچ كني
Sent from my iPhone using Tapatalk