همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دکمه guide رو 1 ثانبه نگهدار بعدش توی صفحه باز شده فکر کنم دکمه option (روی 360 همون back ) رو بزن narrator رو باید قطع کنی . البته تجربه من این بود که 2 3 بار زدم که قطع بشه . نمی دونم مشکل از چی بود
Narratorپیدا نمیکنم کجاستتتت.به بار دیگه میگی کجا برم از قسمت سیتینگ

اینایی که گفتی برای این اپدیت جدید xbox بود.چون من پیداشون نکردم.لطفا هرکی میدونه چجوری قطع کنم بگه

وقتی تو قسمت home هستی دکمه ی xbox رو نگه دار همون دو گزینه ی خاموش کردن کنسول و ... که اومد دکمه ی menu رو بزن ( وسط دسته دکمه ی سمت راستی )

یا اینکه از settings برو default options => All settings تو این قسمت یه گزینه داره Ease of access رو این گزینه که بری آنالوگ و بده سمت راست تا به گزینه ی Narrator برسی بعد از اونجا off اش کن

آخرین ویرایش:
این گرز 3 رو ما گذاشتیم دانلود شد و تمام حالا میخوام بازی رو اجرا کنم میگه به زودی بازی فعال میشه؟ یعنی چی؟ یعنی هنوز گرز 3 فعال نشده؟ مگه جزء اون 104 تا بازی نبود؟

وقتی تو قسمت home هستی دکمه ی xbox رو نگه دار همون دو گزینه ی خاموش کردن کنسول و ... که اومد دکمه ی menu رو بزن ( وسط دسته دکمه ی سمت راستی )

یا اینکه از settings برو default options => All settings تو این قسمت یه گزینه داره Ease of access رو این گزینه که بری آنالوگ و بده سمت راست تا به گزینه ی Narrator برسی بعد از اونجا off اش کن

دستت درد نکنه درست شد.رفته بود رو اعصابم

فکر کنم مایکروسافت میگفت اونایی کهgearsofwar ultimate edition رو بخرند گرز 2و3رو میتونن رایگان دریافت کنند یا براشون کد ارسال میشه.الان من نه میتونم دانلود کنم ونه کدی برام ارسال شده چیکار کنم؟

یعنی ایقدر واجبه که به خاطرش کردیت میخرید؟:دی
باز هیلویی گرزی چیزی
برا من بهترین ریسینگ عمرم بود فکر نمیکنم هیچ کسی این انتخاب ر بکنه:d
ویزا کارت از کجا میشه خرید ؟

- - -ویرایش - - -

فکر کنم مایکروسافت میگفت اونایی کهgearsofwar ultimate edition رو بخرند گرز 2و3رو میتونن رایگان دریافت کنند یا براشون کد ارسال میشه.الان من نه میتونم دانلود کنم ونه کدی برام ارسال شده چیکار کنم؟
گفتن اول دسامبر

دوستان یه سوال:

XBOX ONE یا 360 رو میشه با مبدل VGA به HDMI به مانیتوری که فقط HD (نه FULL HD ) رو ساپورت میکنه وصل کرد؟..اگه آره تصویر و صدا رو با هم داره؟..کیفیت در چه حد هستش نسبت به کابلهای کامپوننت؟...اگه نمیشه، DVI به HDMI چطور؟..ممنون

دوستان یه سوال:

XBOX ONE یا 360 رو میشه با مبدل VGA به HDMI به مانیتوری که فقط HD (نه FULL HD ) رو ساپورت میکنه وصل کرد؟..اگه آره تصویر و صدا رو با هم داره؟..کیفیت در چه حد هستش نسبت به کابلهای کامپوننت؟...اگه نمیشه، DVI به HDMI چطور؟..ممنون

بله میشه وصل کرد.صدا را باید از مبدل vgaکه اگر خروجی صدا داشته باشه صدا بگیری.کیفیتش هم پایین میاد.اگه با dviبگیری کیفیتش بهتره

- - -ویرایش - - -

دوستان چگونه داخل بازی از بازی عکس و فیلم بگیرم بعد تو پروفایل شیر کنم؟

دوستان اگه میشه یه توضیحی در مورد این اچیومنتهای x1 بخ من بدید
من تو بازی برام پیغام نمیاد که اچیومنت گرفتم ولی وقتی تو منو اچیومنت میرم میبینم که چند تا اچیومنت گرفتم در صورتیکه موقع انچام بازی هیچی نمیاد
برای نمایش اچیومنت نیاز به نت هست ؟
اچیومنتهایی که با 360 گرفتم تو x1 نشون میده ؟ اکانتم همون اکانت 360 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

خب دوستانی که میخوان بازی های 360 رو روی وان بخرن(رایگان (گلد) یا حالا پولی)، من بعد از کلی گشت و گذار و پرسجو بازی DIRT3 رو تونستم روی وان بگیرم. قبلا هم نه 360 داشتم نه روی کنسول 360 این بازی رو گرفتم.
روشش هم به این صورت هست: از یک سایت معتبر یک ویزا کارت مجازی بخرین. مهم نیست چند دلاری من 1 دلاری گرفتم. هنگامی که با اون Error مواجه میشین Change Payment رو بزنین و اونجا این کارت رو اضافه کنین. به راحتی بازی Purchase میشه. قند شکن فراموش نشود. ;)
آدرس سایتی که برام10 دقیقه ای ویزا کارت رو فرستاد کسی اگه خواست از من بپرسه فقط به ایکس باکس مسیج بده. Live Id: m3rdak
یاعلی
سلام. این کارهایی که شما گفتین منم انجام دادم. ویزا کارت 1 دلاری گرفتم. در نهایت هم purchase شد. اما هیچ فایلی برا دانلود تو قسمت گیم اند اپز اضافه نشد. میشه راهنمایی کنین که چه کار باید بکنم تا بتونم دانلودش کنم؟

کسی تا حالا امتحان کرده که بازی های هکی 360 حالا چه برنر مکس چه معمولی رو میشه رو وان بازی کرد یا نه ؟ ظاهرا بازی های دیسکی اورجینال رو که میذاری بعدش دانلود میکنی ورژن backward بازی رو بعد بازی میکنی...یه شیر دل پیدا نمیشه دل و بزنه به دریا بازی هکی رو امتحان کنه؟ 3:)

کسی تا حالا امتحان کرده که بازی های هکی 360 حالا چه برنر مکس چه معمولی رو میشه رو وان بازی کرد یا نه ؟ ظاهرا بازی های دیسکی اورجینال رو که میذاری بعدش دانلود میکنی ورژن backward بازی رو بعد بازی میکنی...یه شیر دل پیدا نمیشه دل و بزنه به دریا بازی هکی رو امتحان کنه؟ 3:)
ترس نداره که
من امتحان کردم نشدش ولی دیسک ارجینال بزاری راحت میسشناسه
یه خبرایی هستش که می گن قراره ea access قراره یه سری بازی رو به صورت backward قرار بده ولی هنوز تصمیم گیری نشده
جون مادرشون bf3 رو بزارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or