داداش واسه کل نصب حجم نیاز به اینترنته یا آفلاین خودش انجام میشه؟ مثل بازیهای واندنگ و فنگ دارنb-)
بعد از گذاشتن دیسک، بازی باید کل حجم بازی تو کنسول دانلود شه بعد بازی شه، و برای اجرای بازی هم باید سی دی تو دستگاه باشه
داداش واسه کل نصب حجم نیاز به اینترنته یا آفلاین خودش انجام میشه؟ مثل بازیهای واندنگ و فنگ دارنb-)
بعد از گذاشتن دیسک، بازی باید کل حجم بازی تو کنسول دانلود شه بعد بازی شه، و برای اجرای بازی هم باید سی دی تو دستگاه باشه
میگم که باید دانلود شه، از حجم اینترنت کم میشهداداش واسه کل نصب حجم نیاز به اینترنته یا آفلاین خودش انجام میشه؟ مثل بازیهای وان
سلام
بعد این اپدیت. پروفایلم وقتی دستگاه به اینترنت وصل نیست ساین این نمیشه و نمیشه بازی کرد. بازی رو میزاری میگه یه پروفایل انتخاب کن و روی پروفایلم میزنم ساین این نمیشه اما وقتی به اینترنت وصل میشم درست میشه چطوری درستش کنم؟ اینترنت اجباری شده؟
والله برا من که مشکلی نداشته و من نمیتونم راهنماییتون کنم، هم آنلاین و هم آفلاین پروفایلم ساین شدهکسی نیست جواب بده؟کسی این مشغول داره؟
منتظر اپدیت باشید قطعا یه سری مشکلات داره
من گرز 3 رو گذاشته بودم برای دانلود سر درصد 25 یک هو استاپ میشد دوباره میزدم یک 100 مگ دانلود میشد
اینطوری که دیگه بک وارد نمیشه:dچیزی که من متوجه شدم از بکوارد و حالا نمیدونم که تا آخر روالش همینه یا نه :
باید با همین پروفایلتون که تو وان ساین این کردین رو 360 ام ساین این کنین و تو 360 مثلا dirt 3 رو بزنین دانلود شه ، بعد میاد تو وانتون ، یعنی مستقیم از رو One نمیشه زد
افزایش سرعت اتصالات Xbox One به وسیله تغییرات DNSدوستان سرعت دانلود از استور برای من خیلی کمه راه حلی نداره بیشتر بشه؟
دکمه guide رو 1 ثانبه نگهدار بعدش توی صفحه باز شده فکر کنم دکمه option (روی 360 همون back ) رو بزن narrator رو باید قطع کنی . البته تجربه من این بود که 2 3 بار زدم که قطع بشه . نمی دونم مشکل از چی بودسلام
بعد اپدیت اکس باکس به هر قسمتی از داشبورد میرم یه صدای مردی اون قسمتو میگه.رفته رو اعصابم.چطوری صدادشو قطع کنم. لطفا سریع جواب بدیددددددد