همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام
دو تا سوال داشتم
1. من روی اکانتم گلد دارم ، حالا چجور میشه روی یه اکانت دیگه روی همون کنسول گلد رو شیر کرد؟

2. ea access هم قابلیت شیر کردن دارن ؟ اگه آره چجور اون رو میشه شیر کرد

ممنون

برای هر 2تا کار باید از Sharing استفاده کنید
وارد پروفایلی بشید ک گلد نداره از همونجا sing in کنید رو پروفایلی ک گلد داره بعد وارد ستینگ بشیدو Make this profile my Home (یه همچین چیزی) از قسمت ادیت پروفایل پیداش کنید و بزنید بعد هم بازی ها و هم گلد شیر میشه بین دو اکانت

سلام
بازی gtavچند گیگ اپدیت داره؟
دوستان اگر یک بازی دیسکی رو (مثلا gta)روی دوکنسول آنلاین بازی کرده باشند میشه روی سومین کنسول هم آنلاین بازی کرد آیا ارور نمیده؟ آیا مشکل پیش نمیاد؟

سلام

آقا يه سوال كه الان دسته ي XO به Pc وصل ميشه يا نه ؟ ( وين ٨ )

و اينم كه فقط با كابل وصل ميشه ؟

مرسي
بله وصل میشه...
با کابل مستقیم وصل میشه فقط نیاز به دانلود یه درایور دارید ولی برای wireless باید USB مخصوص بخرید که تازه وارد بازار شده...
سلام
بازی gtavچند گیگ اپدیت داره؟
دوستان اگر یک بازی دیسکی رو (مثلا gta)روی دوکنسول آنلاین بازی کرده باشند میشه روی سومین کنسول هم آنلاین بازی کرد آیا ارور نمیده؟ آیا مشکل پیش نمیاد؟
دقیق نمی دونم حدودا باید 3,4 گیگ باشه
نه مشکلی نداره

سلام
اقا من کنسول رو اپدیت کردم. روز اول همه چی اکی بود و تمام قسمت ها هم نشون میداد. اما الان تمام قسمت ها کادر های سیاه بدون هیچ متنی نشون میده. یعنی بحش استور یا بخش برنامه ها هیچ چیزی نشون نمیده. فقط یه کادر بزرگ سیاه بالا هست و دو تا گزینه هم زیرش هست که مثلا نوشته browse all apps یا search all apps اینم عکسش کانکت و ساین این هم هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید بگید مشکل از کجاست.

nis0_xb.jpg
8x32_xbo.jpg

سلام
اقا من کنسول رو اپدیت کردم. روز اول همه چی اکی بود و تمام قسمت ها هم نشون میداد. اما الان تمام قسمت ها کادر های سیاه بدون هیچ متنی نشون میده. یعنی بحش استور یا بخش برنامه ها هیچ چیزی نشون نمیده. فقط یه کادر بزرگ سیاه بالا هست و دو تا گزینه هم زیرش هست که مثلا نوشته browse all apps یا search all apps اینم عکسش کانکت و ساین این هم هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید بگید مشکل از کجاست.

nis0_xb.jpg
8x32_xbo.jpg

یه بار sign outکن دوباره sign in کن درست میشه.
منم این مشکلو دارم این کارو کنی درست میشه داشبورد بالا میاد.
نمی دونم چرا اینطوری میشه همه چی okهست. فرندارو میبینی میتونی آنلاین بازی کنی ولی داشبورد بالا نمیاد ولی با این کاری که گفتم انجامش بدی درست میشه

سلام. یه سوال درباره بکوارد .
اچیومنت بازی های 360 روی وان باز میشن؟ یعنی بازی که میکنی اچیومنت باز میشه؟
ممنون.
یه سوال دیگه اینکه چرا بازی های 360 توی پروفایل این شکلی هستن؟ احتمال داره در آینده آپدیت بشن و شکل آکن ـشون درست بشه؟

آخرین ویرایش:
لطفا یکی اینو جواب بده اینجا هر چی پرسیدم تا حالا کسی جواب نداده
باید یه ویزا کارت توی پروفایلت تعریف شده باشه برای نوع خریدت!
توی صفحات قل بحث زیاد بود در این رابطه فک کنم یکی از بچه ها هم یه آیدی (یوزر) داده بود که میشد بهش پیغام داد برای تهیه ویزا کارت.

دوستان من یه مشکلی پیدا کردم نمیتونم والپیپرو تغییر بدم ، فلش رو که وصل میکنم به کنسول قبلن از تو مدیا پلیر رو عکس میرفتم و بعد set as ، الان امتحان کردم نمیذاره و متن ارورم میگه یه عکس دیگرو امتحان کن ، که میکنم بازم درست نمیشه ! :|

داستان چیه ؟ این ساین اینم که سرویس کرد مارو :|

باید یه ویزا کارت توی پروفایلت تعریف شده باشه برای نوع خریدت!
توی صفحات قل بحث زیاد بود در این رابطه فک کنم یکی از بچه ها هم یه آیدی (یوزر) داده بود که میشد بهش پیغام داد برای تهیه ویزا کارت.

ویزا کارت رو که میشه به راحتی خرید کرد من منظورم اطلاعات فیک بود که بدیم و بتونیم بازی رو دانلود کنیم
وقتی نمیشه دانلودش کرد و ویزار کارت می خواد چرا بعضی کاربر ها باید جو بدن که مثلا فلان بازی مجانی شده!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or